Loading
Prima pagină
Favorite 0
Contul meu
Revista MaxMed
0
Coşul tău este gol și trist.
LOGIN
Contul meu
Transport gratuit
De la 199 lei
Telefon: 0371-785.785
L - J 8:00-16:00, V 8:00-13:00
WhatsApp: 0371-785.785
L - J 8:00-16:00, V 8:00-13:00
Prima pagină Revista MaxMed Hemoroizii – oroarea despre care nu vorbim

Hemoroizii – oroarea despre care nu vorbim


Publicat în: 2019-08-19
Acum câțiva ani, pe vremea când nu aveai nevoie de 4 cafele pentru a te trezi de dimineață, iar corpul tău încă mai arăta ca în revista de culturism, aveai o percepție ciudată despre hemoroizi. Mai exact, aveai impresia că sunt cel mai scârbos lucru existent pe pământ și că pur și simplu ai muri de rușine dacă ți s-ar întâmpla și ție. Și parcă ai auzit că apar mai ales la femeile gravide, deci ești în siguranță.

Sau, în fine, doar oamenii în vârstă au parte de așa ceva și au nevoie de tratare. Și cei cu probleme de greutate. Și cei care nu se îngrijesc. N-ai tu treabă cu chestii din astea. Asta până într-o bună zi, undeva pe la 38 de ani, când ai fost la baie și ai observat cu stupoare: ”Sângerez?!? De unde? Nuuu, ce-i asta? Nu se poate, poate am cancer!” Normal că asta îți vine în minte, nu? Păi ce altceva poate fi?

Trebuie să te informezi

Înainte de a-ți anunța familia de iminentul tău sfârșit intri puțin și pe net și dai un ”search” după simptome: usturime, sângerare, durere și, ce să vezi, toate rezultatele duc la o singură concluzie, care apare enervant de frecvent pe fiecare pagină: mult temuții hemoroizi. Of, poate nu e chiar așa rău, parcă nu te mai doare... surpriză, până data viitoare, pentru că întotdeauna există și data viitoare.

Intern sau extern

Și mai afli acum că sunt de două feluri nenorociții: cei externi, urâți, dureroși, care dau usturime și care nu te lasă să te așezi confortabili niciunde, și cei interni, pe care nu îi poți vedea dar cu siguranță vei ști că sunt acolo după sângerările impresionante pe care le vei experimenta. Grozav! Există vreo metodă de tratare a acestor monstruleți?

Viața cu hemoroizi

Păi cum să te duci tu la medic să îi spui că, pe românește, te doare în fund? Lasă că mai vedem noi cum facem. Dacă alegi să îi ignori, bazându-te pe premiza că trebuie să fie un incident izolat, aruncă o privire asupra vieții tale de acum înainte:

1. Opaaa, nu din nou, te rog, nu din nou....
2. Ce mi-a trebuit mie mâncare indiană?
3. Auuuuuu... puiul ăla nu a fost nicidecum ”ușor” picant
4. Ce-i asta, hârtie igienică sau șmirghel?
5. Vai de....... ce mai usturime!
6. Dragă, unde mi-ai pus pernuța?
7. Cum care, aia pentru hemoroizi!

Nu-i așa că ai nevoie de ajutor?

Poate e cazul să te împaci cu ideea că așa va fi viața ta de acum înainte. Sau poți face ceva în privința asta. Hai lasă rușinea la o parte și du-te să comanzi HemoMed, că nu se mai poate așa. Că or fi interni sau externi, HemoMed e un dispozitiv care te va ajuta uimitor de bine. Da, știu că ai încercat cu tot felul de creme și supozitoare, dar HemoMed nu e cremă. E un dispozitiv medical pentru tratarea hemoroizilor care folosește crioterapia pentru a ameliora această nesuferită problemă. E necesar să-l ții vreo două ore la congelator mai întâi, iar apoi e simplu de folosit chiar și singur acasă. Mai bine HemoMed decât să ajungi iar la medic, ăla sigur iar te cheamă la operație.