Loading
Prima pagină
Favorite 0
Contul meu
Revista MaxMed
0
Coşul tău este gol și trist.
LOGIN
Contul meu
Transport gratuit
De la 199 lei
Telefon: 0371-785.785
L - J 8:00-16:00, V 8:00-13:00
WhatsApp: 0371-785.785
L - J 8:00-16:00, V 8:00-13:00
Prima pagină Revista MaxMed Sex de dimineață – secretul zilei ideale

Sex de dimineață – secretul zilei ideale


Publicat în: 2019-09-18
Dacă luăm în considerare majoritatea zilelor, adevărul este că abia aștepți să ajungi acasă după o zi extenuantă, să te arunci în pat sau canapea și să zaci în neștire, iar pofta ta pentru orice fel de activitate să nici nu existe. Însă după o noapte odihnitoare, când vezi razele de soare cum se răsfață pe umerii iubitei tale somnoroase, parcă ar merge de minune o partidă de sex! Și jumătate din treabă e deja făcută, căci dimineața nu trebuie să îți faci griji de erecție.

Dacă ești adeptul distracției matinale, nu ești singurul, majoritatea bărbaților au chef de una mică după ce se trezesc, pe la ora 6 dimineața, depinde care e ora de trezire, iar spre seară potența este mai scăzută. Spre deosebire de femei, care se simt mai sexy în timpul serii și au chef de acțiune după ora 8. Și să știi că sunt câteva avantaje ale activității sexuale în timpul dimineții.

Devii mai productiv

Ok, nu ai niciun fel de disfuncție, ești un mascul plin de potență, ești un bărbat de succes și îți place să îți începi ziua cu un orgasm. Grozav! 65% din bărbați spun că astfel sunt mai productivi pe parcursul zilei, au mai multă energie și un tonus mai bun, pot face față mai bine provocărilor zilei. Și dacă obișnuiești să te trezești mai greu și să fii morocănos de dimineață, poate fi metoda ideală de a te da jos din pat plin de vitalitate și cu zâmbetul pe buze.

Te ajută să faci față stresului din timpul zilei

O rundă de sex îți inundă corpul cu o doză impresionantă de oxitocină, un hormon al fericirii, care te ajută să te relaxezi și să te simți bine dispus. Pentru un plus de bună dispoziție, mai rămâi câteva minute în pat îmbrățișându-ți iubita, e o adevărată terapie anti stres. Nici vorbă de vreo disfuncție la nivelul “sudic” sau lipsă de erecție, când îi simți corpul cald și seducător lipit de al tău.

Nivelul de testosteron e mai crescut dimineața

Și fiindcă nivelul de hormoni sexuali crește, asta înseamnă că și dorința sexuală e la cote maxime, iar sexul va fi mai intens atunci când deja ești cu motoarele pornite.

Și dacă ea nu are chef?

Ție s-ar putea să-ți placă o tură de sex de dimineață, însă dorința ei s-ar putea să fie mai scăzută. Așa că alternează partidele de iubit între dimineață și seara, pentru ca ambele părți să fie satisfăcute, sau rezervă sexul de dimineața pentru zilele de weekend, când programul este mai relaxat.

Sau ce-ar fi să-i spui că vrei să faci un experiment? Că vrei să încerci o pastiluță de Dragon Power și ești curios de ce rezultate poți obține în materie de erecție și potență? Cu siguranță o vei face curioasă și o să vrea să probeze efectele pe care Dragon Power le are asupra ta și, implicit, asupra ei. Și fiindcă Dragon Power își face efectul în aproximativ o oră, va avea ocazia să scape de moleșeala de dimineață și să aveți amândoi parte de un început de zi ca-n filme.