Loading
Prima pagină
Favorite 0
Contul meu
Revista MaxMed
0
Coşul tău este gol și trist.
LOGIN
Contul meu
Transport gratuit
De la 199 lei
Telefon: 0371-785.785
L - J 8:00-16:00, V 8:00-13:00
WhatsApp: 0371-785.785
L - J 8:00-16:00, V 8:00-13:00
Prima pagină Revista MaxMed Penis și alcool – o combinație catastrofală?

Penis și alcool – o combinație catastrofală?


Publicat în: 2019-10-17
Scenariu posibil: ești în oraș la o întâlnire super și abia aștepți să o iei acasă cu tine. Doar că ești cam amețit. De fapt, ești beat de-a dreptul. Te simți extraordinar, lucrurile merg destul de bine, și iată că ajungi și la tine acasă, te împleticești până în dormitor și te chinui vreo 5 minute să-ți desfaci cureaua doar ca să afli cu stupoare că.... nu poți obține o erecție!

Se pare că prea mult whiskey te face să te simți ca un zeu în materie de sex, dar când vine vorba să o și dovedești, te ascunzi ca un șoricel speriat și speri să te trezești cât mai repede. E și normal, când corpul tău e preocupat cu eliminarea alcoolului din organism, va retrage toate resursele spre organele vitale, lăsându-te cu un penis ”în așteptare”.

Alcoolul nu îți este întotdeauna dușman

Normal, două din cele mai mari plăceri ale vieții sunt un pahar de tărie și un orgasm, și te poți bucura de ambele dacă ești chibzuit. În cantitate moderată, alcoolul te ajută să te relaxezi și să scapi de inhibiții și poate chiar să fie stimularea de care ai nevoie pentru o noapte fantastică.

Orice fel de băutură are același efect, nu doar tăria

Dacă te-ai gândit să renunți la tărie și să te dai pe vin natural în speranța că astfel vei putea obține mai ușor o erecție, trebuie să știi că nu se va întâmpla dacă ai dat gata jumătate de damigeană. Dacă bei patru pahare de whiskey sau doi litri de vin, procentul de alcool este cam același, deci nu te va ajuta deloc să faci performanță.

Nu există o cantitate standard valabilă pentru toată lumea

Ar fi grozav dacă din sticla de whiskey ar ieși un duh magic care să-ți spună când să te oprești pentru că altfel ai putea avea probleme de stimulare când ajungi acasă după o întâlnire. Fiecare bărbat e diferit la acest capitol, deci ar trebui să testezi singur care îți este limita peste care nu ar trebui să treci. Dacă e să facem o medie, cantitatea ideală de băutură pentru a te ține încă în priză este de 2 pahare de tărie pe seară, de regulă e destul ca să te simți bine, dar nu suficient pentru a te împiedica de la sex.

Pe termen lung îți poate afecta potența

Asta deoarece alcoolul consumat în exces îți afectează echilibrul hormonal existent în mod natural în organism, îți afectează posibilitatea de a avea o erecție și poate duce chiar la ejaculare prematură.

Nu te panica dacă se întâmplă doar o dată

Ce se întâplă sub centură e un bun indicator al stării tale de sănătate, așa că nu ar trebui să ignori semnalele organismului. Însă e normal și natural să mai dai câte un rateu în pat, chiar dacă ai parte de stimulare corespunzătoare. E o problemă pe care o poți rezolva rapid cu spray-ul ActivMax, e o soluție rapidă care se pulverizează pe penis și te întărește rapid. O cantitate mică de spray ActivMax e suficientă pentru a te ajuta să fii la înălțime fără să îți mai faci griji că ai băut puțin cam mult. Nu fă însă un obicei din a bea excesiv înainte de sex, spray-ul ActivMax e o soluție salvatoare, dar ai de luat în considerare și efectele alcoolului asupra sănătății întregului organism.