Loading
Prima pagină
Favorite 0
Contul meu
Revista MaxMed
0
Coşul tău este gol și trist.
LOGIN
Contul meu
Transport gratuit
De la 199 lei
Telefon: 0371-785.785
L - J 8:00-16:00, V 8:00-13:00
WhatsApp: 0371-785.785
L - J 8:00-16:00, V 8:00-13:00
Prima pagină Revista MaxMed O viață sportivă te poate proteja de cancer – chiar și 20 de ani mai târziu

O viață sportivă te poate proteja de cancer – chiar și 20 de ani mai târziu


Publicat în: 2020-04-13
Este adevărat, persoanele interesate de fitness și de exercițiile fizice, în general au un organism mai sănătos, o mai mare rezistență la infecții și o vitalitate crescută. Iar anii de activitate fizică au un efect benefic pentru mult timp, păstrându-și beneficiile chiar și după ce ai ieșit la pensie. Te recunoști în aceste rânduri? Dacă nu, e un moment bun să îți schimbi stilul de viață. Deci dacă te decizi, în sfârșit, să te ridici de pe canapea și să începi să te miști puțin chiar de astăzi, s-ar putea să fie o decizie pentru care îți vei mulțumi peste 20 de ani. Iar, după cum știi, vârsta înaintată este mai predispusă la afecțiuni de tot felul, peste care vei trece mult mai ușor dacă ai un sistem imunitar rezistent.

Veste bună

Este o veste grozavă pentru cei care vor să reducă riscul de cancer și de boli cardiovasculare. Și nici nu este atât de greu, este suficient să găsești o activitate fizică ce îți face plăcere și poți face ce-ți place, în timp ce îți întărești și sistemul imunitar. Din moment ce nu poți schimba genele cu care te-ai născut, și nu poți schimba nici faptul că înaintezi în vârstă, atunci acționează asupra aspectelor pe care le poți schimba, și anume nivelul tău de fitness. O viață sportivă te va ajuta în foarte multe privințe, iar când vei începe să observi beneficiile, nu vei mai vrea să revii la vechile obiceiuri sedentare. Efortul fizic stimulează și secreția de endorfine, așa că vei fi un om mai fericit, mai relaxat și mult mai optimist.

Cancerul nu este doar o singură boală, cu un singur fel de tratament, ci însumează mai mult de 200 de forme de creșteri anormale ale celulelor, în diferite părți ale corpului. Dar mai mult de 40% dintre acestea pot fi prevenite printr-un regim alimentar sănătos, exerciții fizice și renunțarea la fumat. Doar printr-o ușoară modificare în programul tău zilnic, poți preveni boli grave.

Ai grijă la steroizi

Dacă ești sportiv de performanță, cu siguranță poți fi tentat de mirajul suplimentelor pe bază de steroizi, care te pot ajuta peste noapte să te transformi fizic. Și chiar dacă nu ești profesionist, nu-i așa că faci ochii mari când auzi de nu știu ce băuturi miraculoase, care îți umflă bicepșii până săptămâna viitoare? Ceea ce nu auzi însă, este legat de efectele adverse ale acestor otrăvuri, deosebit de periculoase, uneori chiar letale. Iar dacă ești adeptul unui stil de viață echilibrat și sănătos, atunci de ce ai vrea să te autodistrugi cu tot felul de prafuri, care nici nu știi exact ce conțin? Rezistă tentației creșterii masei musculare peste noapte și adoptă, în schimb, o dietă bazată pe proteine sănătoase.

Ajută-ți organismul

Deja ai reținut, pentru a crește rezistența la infecții și pentru a ajuta organismul să se apere de tot felul de boli și afecțiuni, este esențial să te menții activ. Viața sportivă face minuni pentru sănătate. Chiar dacă ți se pare ceva mai greu la început. E și normal, e dificil să renunți la niște obiceiuri, fie ele și nesănătoase. Dar să știi că e doar pentru o scurtă perioadă de timp. În curând, obișnuința va fi să te miști, iar organismul îți va cere singur acest lucru. Iar dacă te mai ajuți și de Cancerex, atunci îți vei îmbunătăți vizibil calitatea vieții. Cancerex te ajută să-ți stimulezi sistemul imunitar și rezistența la infecții, și îți dă o vitalitate extraordinară, astfel încât vei dori singur să ieși puțin în parc la o alergare de dimineață. Ingredientele active și naturale din Cancerex fac bine întregului organism și te pot pune pe picioare chiar după o gripă zdravănă sau o răceală mai severă.