Loading
Prima pagină
Favorite 0
Contul meu
Revista MaxMed
0
Coşul tău este gol și trist.
LOGIN
Contul meu
Transport gratuit
De la 199 lei
Telefon: 0371-785.785
L - J 8:00-16:00, V 8:00-13:00
WhatsApp: 0371-785.785
L - J 8:00-16:00, V 8:00-13:00
Prima pagină Revista MaxMed Sex după divorț – lucruri pe care nu ți le spune nimeni

Sex după divorț – lucruri pe care nu ți le spune nimeni


Publicat în: 2020-06-02
Din momentul în care v-ați despărțit, te gândești numai la un singur lucru: cum e să faci sex cu o altă femeie? Nu ai probleme de erecție, ești un bărbat destul de potent, doar că nu te grăbești să intri într-o nouă relație. Este puțin înfricoșător, dar și palpitant, dar poate e ca mersul pe bicicletă. Nu ai mai fost la o primă întâlnire de ani de zile, ca să nu mai vorbim de altfel de acțiune! Ești încă obișnuit cu fosta, cu trupul ei, cu dorințele ei. Era bine, căci și ea îți cunoștea toate defectele și le-a acceptat (în fine, până la un moment dat). Trebuie să te gândești la o grămadă de lucruri, de unde să începi?

Te simți vinovat?

Vechile obișnuințe dispar greu, cu atât mai mult cu cât vine vorba de intimitate. Prima dată când te vei vedea în pat cu altcineva, e posibil să te încerce un oarecare sentiment de vinovăție, ca și cum ți-ai înșela consoarta. Mai mult, despre fosta știai tot ce-i place și cum s-o stârnești, iar acum, gol pușcă în fața altcuiva, s-ar putea să te apuce și ceva probleme de erecție, de emoție și anxietate. Și nici nu te ajută că o tot vezi pe fosta cu ochii minții. Gândește-te bine, dacă tot te simți vinovat și după vreo două pahare de vin, poate nu e vorba dacă ești sau nu potent, poate încă nu ești pregătit să mergi mai departe.

E super să te simți dorit

Da, e una dintre cele mai sexy chestii. Ce diferență față de fosta relație, în care totul devenise plictisitor iar tu nu mai erai deloc apreciat! Adori cum se uită la tine, te apucă toate pandaliile când te atinge ușor pe braț și nu te gândești decât la... oare cât e rezonabil să mai aștept până la o tură de sex cu tipa asta nouă? Foarte bine, aveai nevoie să te mai gâdile cineva la orgoliu, dar ai grijă de persoanele care pot profita de tine, știindu-ți slăbiciunea.

Folosește protecție

Mare grijă, căci e un lucru la care nu a trebuit să te gândești în ultimii ani. Când ai o parteneră stabilă, e ok să mai uiți de prezervativ, dar când ești iar în lumea primelor întâlniri, e absolut necesar să porți mai multe cu tine. S-ar putea să facă diferența între o noapte de sex și un refuz politicos.

O vei ține minte

Cu siguranță, prima femeie cu care te încurci după divorț va fi una pe care o vei ține minte. Pentru că e prima, nu neapărat pentru că a fost memorabilă. Nu te mulțumi cu oricine te dorește, gândește-te și la propriile tale dorințe și alege o persoană care te încântă la maxim. Astfel, când îți vei aduce aminte de ea, vei putea să-ți afișezi un zâmbet pe față (și eventual o erecție mai jos).

Nu te atașa emoțional

Obișnuit cu o relație serioasă și de durată, s-ar putea să ai tendința de a te atașa emoțional de prima domnișoară care îți calcă pragul dormitorului. Ar fi o greșeală. Este o perioadă de experimente și de distracție (responsabilă, evident), nu te lăsa prins în alt cuplu atât de repede.

S-ar putea să nu decurgă așa cum te aștepți

Prima dată s-ar putea să nu fie chiar de vis. Poate ești puțin stângaci. Poate ai ceva probleme de performanță, chiar dacă te știai potent. Dacă tot e o perioadă de experimentare, propune-i să încercați Activmax spray, mai în joacă, mai în serios, s-ar putea să fie o soluție salvatoare. Știi ce este Activmax spray? Este un stimulent local, care îți face cadou instantaneu o erecție. Așa-i că e o idee bună? Iar dacă tot vă jucați, încearcă Activmax spray și la ea și schimbați păreri după o noapte fierbinte.