Loading
Prima pagină
Favorite 0
Contul meu
Revista MaxMed
0
Coşul tău este gol și trist.
LOGIN
Contul meu
Transport gratuit
De la 199 lei
Telefon: 0371-785.785
L - J 8:00-16:00, V 8:00-13:00
WhatsApp: 0371-785.785
L - J 8:00-16:00, V 8:00-13:00
Prima pagină Revista MaxMed Sex și alcool – combinația ideală sau dezastrul perfect?

Sex și alcool – combinația ideală sau dezastrul perfect?


Publicat în: 2020-06-10
Sunt o grămadă de melodii rock la modă care promovează alcoolul în orice situație, în special în ce privește sexul, este un fel de poțiune magică, un panaceu universal care te face un bărbat potent, capabil de un orgasm intens și care oferă o doză impresionantă de satisfacție și iubitei. O fi chiar așa? Sau poate așa ai tu impresia, intoxicat la maxim și cu mințile aiurea? Uite care este adevărul.

Erecție cu probleme

Știi ce înseamnă ”whiskey penis”? Da, are chiar și o denumire. Și nu e vorba doar de whiskey, ci de orice altă băutură alcoolică. Alcoolul îți va afecta puternic capacitatea de a avea și menține o erecție, iar consumul regulat te poate transforma într-un eșec sexual. Ce face mai exact băutura? Diminuează fluxul de sânge spre penis și îți deprimă sistemul nervos central. Adică ești mai bun la tras un pui de somn decât ca bărbat potent.

Întârzie ejacularea

Super! Vei spune... Dacă ai norocul de a obține o erecție. Asta înseamnă mai multă satisfacție pentru partenera ta, în cazul în care te acceptă printre aburii alcoolului. Ei bine, câteva băuturi te vor ajuta să te țină mai mult, dar prea mult alcool te va împiedica să ejaculezi. Adică pur și simplu nu mai poți ajunge acolo, oricât ai încerca. Nici vorbă de un orgasm intens, cum visai, mai degrabă resemnare și somn.

O cantitate mică te umple de chef

Da, un pahar sau două pot stimula dorința sexuală, atât la bărbați cât și la femei. Deci cheia este, ca de obicei, moderația în toate. Ai grijă cât bei, de obicei este în funcție de greutatea ta, ar trebui să știi până acum cât este suficient și cât este deja prea mult. Iar dacă ai exagerat, mai bine du-te cuminte acasă, decât să fii un eșec sexual pentru ea.

Îți riști sănătatea sexuală

Se știe că băutura relaxează inhibițiile, te face mai îndrăzneț și mai gălăgios. Și ai chef de explorat experiențe noi și inedite. Asta nu e întotdeauna un lucru bun când vine vorba de sex. După ce ai băut mai mult, s-ar putea să uiți cu totul de protecție în timpul actului sexual, gândindu-te doar la un orgasm intens și nimic mai mult. Mai trebuie să-ți spunem cât este de periculos acest lucru? Nu îți risca viața și sănătatea pentru o noapte de nebunie.

Și ai grijă că atunci când bei, ești mai puțin pretențios la partenere, ba chiar s-ar putea să faci niște alegeri dezastruoase, căutând doar o noapte de satisfacție. Parcă toată lumea pare mai atrăgătoare după câteva pahare de alcool. Ei bine, nu chiar, ci standardele tale sunt mult mai jos. Ai toate șansele să te trezești mâine cu o durere de cap și cu teribilul gând: ”Oh, nu, ce am făcut?”

În situații excepționale

Există și câteva situații de excepție, pe care nu le prea poți evita. De exemplu, ești la nunta ta și toată lumea vrea să cinstească un pahar cu tine. Nu ai cum să refuzi, și nici nu prea vrei că e un moment de neuitat. Iei și tu gurițe mici, dar te prinde până la urmă. Nu dispera, poți fi un bărbat potent pentru mireasa ta la noapte, dacă te gândești din timp să iei un UP. Sau apelează la cavalerul de onoare, a cărui îndatorire poate fi să-ți țină la îndemână capsulele magice. După petrecere, când știi că urmează momentul magic, evită un eșec sexual cu UP, care stimulează potența și te ajută să ai o erecție, chiar și după câteva pahare. Pentru că e total natural, UP nu are efecte adverse, dar nu-ți fă o obișnuință din a bea peste măsură.