Loading
Prima pagină
Favorite 0
Contul meu
Revista MaxMed
0
Coşul tău este gol și trist.
LOGIN
Contul meu
Transport gratuit
De la 199 lei
Telefon: 0371-785.785
L - J 8:00-16:00, V 8:00-13:00
WhatsApp: 0371-785.785
L - J 8:00-16:00, V 8:00-13:00
Prima pagină Revista MaxMed Fii pe fază! Atrage mereu bărbații ca un magnet!

Fii pe fază! Atrage mereu bărbații ca un magnet!


Publicat în: 2015-04-29

divaVrei să fii o divă? Îți place să fii admirată? Ți-ai dorit mereu să ieși în evidență? Ai vrea ca toți bărbații să întoarcă privirea atunci când intri tu în încăpere? Totul ține de atitudine și de modul în care îți pui în valoare corpul. Fie că ești slabă sau mai plinuță, scundă sau înaltă, blondă sau brunetă, hainele pe care le alegi și modul în care le porți fac toată diferența între o femeie atractivă, sexy și seducătoare și una mai puțin apreciată în rândul bărbaților. Iată câteva trucuri prin care poți deveni automat o femeie dorită, curtată și studiată de masculi cu potențial.

Alege haine, nu trenduri

Trendurile se schimbă de la lună la lună iar revistele de modă sunt mereu gata să ne informeze cu privire la cele mai noi apariții. Cu toate acestea, multe haine la modă nu se potrivesc deloc tipului tău de personalitate și mai ales de corp deși sunt frumoase și atractive ca preț. În loc să studiezi trendurile, dă mai multe ture prin magazine și probează diverse stiluri care te avantajează. Alege culorile potrivite tipului tău de ten, asortează-le cu niște accesorii drăguțe, combină-le cu niște pantofi sexy și transformă-te pe loc într-o divă seducătoare. Nu contează trendul cât contează să arăți trăsnet cu noile achiziții.

atrage privirileAi grijă de pielea ta

Modul în care arată pielea ta spune totul despre tine. Fie că vorbim despre pielea feței, ochilor, mâinilor, pielea de pe gât sau sâni ideea de bază rămâne aceeași: fermitatea și lipsa ridurilor sunt puncte de atracție majore la care trebuie să lucrezi constant. Aplică mereu măști cât mai naturale pentru hidratare, hrănire, fermitate și luminozitate a tenului pentru că ele te ajută constant în lupta cu îmbătrânirea și elimină factorii nocivi care îți atacă pielea sensibilă.

Pregătește-ți armele de seducție

Hainele sunt foarte importante dar ce se ascunde sub ele e și mai interesant. Pielea netedă și catifelată, abdomenul bine conturat, sânii mari și fermi, picioarele bine lucrate, unghiile frumoase toate contribuie la modul în care ești percepută de bărbații din jurul tău. Dacă unul din aceste elemente te nemulțumește, atitudinea ta de divă sexy se duce rapid pe apa sâmbetei iar încrederea în forțele proprii scade rapid.

femeie sexySânii, rochia și senzualitatea

Rochiile te fac mereu să fii feminină și senzuală. Pentru ca rochia să stea perfect ai nevoie de o pereche de sâni obraznici pe măsură. Dacă natura nu te-a înzestrat cu o astfel de pereche nu trebuie să disperi. Există soluții la toate problemele.

Gama BreastActives îți poate oferi sânii la care ai visat de când erai adolescentă. Capsulele din plante ajută la mărirea naturală a dimensiunii sânilor, au rol de reglare hormonală, îți cresc libidoul și te fac să te simți mai bine în pielea ta. Completând tratamentul cu o cremă BreastActives vei vedea cum sânii tăi devin mai fermi și mai ridicați pe zi ce trece.

Gama BreastActives îți dă acum posibilitatea de a deveni sexy și seducătoare pe cale naturală, fără a apela la chirurgia estetică sau la alte metode dureroase de lifting.

BreastActives, pentru sâni fabuloși, pentru femei senzuale!