Loading
Prima pagină
Favorite 0
Contul meu
Revista MaxMed
0
Coşul tău este gol și trist.
LOGIN
Contul meu
Transport gratuit
De la 199 lei
Telefon: 0371-785.785
L - J 8:00-16:00, V 8:00-13:00
WhatsApp: 0371-785.785
L - J 8:00-16:00, V 8:00-13:00
Prima pagină Revista MaxMed Variațiile de temperatură și durerile de oase – cum te protejezi?

Variațiile de temperatură și durerile de oase – cum te protejezi?


Publicat în: 2021-04-21
Primăvara și toamna temperaturile variază atât de mult, încât îi pot duce pe suferinzii de reumatism și alte boli articulare și musculare la disperare. Variațiile mari de temperatură sunt greu de suportat mai ales de persoanele sensibile, mai în vârstă, dar chiar și de persoanele normale, care practică sporturi sau au suferit traumatisme osoase care i-au lăsat cu sensibilitate crescută. Durerile de spate și de articulații devin atât de puternice, încât afectează odihna și somnul, munca și pofta de viață în general.

Haine care lasă corpul să respire

Multe persoane care fac sport, lucrează în grădină sau în orice alt mediu la exterior se plâng că umezeala din aer și din haine le agravează durerile de oase. Hainele sintetice mai ales, care se umezesc rapid și se usucă greu, cresc senzația de frig în oase, provocată de transpirația care se răcește. Pentru a scăpa de senzația constantă de frig se recomandă atât pentru persoanele în vârstă dar și pentru copii sau pentru cei care fac activități intense în natură, haine de calitate, din materiale care rețin căldura, materiale care lasă corpul să respire și mai ales nu lasă frigul să afecteze articulațiile. Cel mai indicat material de acest gen este lâna.

Băi cu plante care reduc inflamația

Pentru a scăpa de durerile provocate de umezeală și frig, de schimbările bruște de temperatură, care agravează reumatismul, se recomandă băi calde cu plante precum menta, levănțica, coada calului, cimbrul, coaja de salcie sau de stejar și multe altele. Dacă nu aveți plantele la îndemână, puteți folosi uleiurile esențiale din aceste plante care au efect similar. Băile calde cu plante au efect antiinflamator și protector, încălzesc, reglează temperatura corpului, relaxează mușchii și reduc durerea în majoritatea situațiilor.

Unguente și creme naturale

Fiecare persoană care suferă de reumatism vrea să scape de durerile constante care îi afectează zilele și nopțile. Cele mai simple metode de a te proteja sunt un efort moderat, haine din materiale naturale, băile calde, unguentele cu substanțe active din plante, terapia magnetică și centurile din lână BioBelt. Unguentele aplicate local pot reduce senzația de frig, durere, pot îmbunătăți circulația, pot reduce inflamația musculară și articulară și pot crea senzația de confort pentru o perioadă de timp.

Terapia magnetică pentru durere

În multe țări terapia magnetică este folosită pentru tratarea durerilor lombare și articulare. Când vorbim de magneți, nu ne referim la cei care se găsesc în mod comun peste tot, ci la biomagneți special creați pentru a trata afecțiuni fizice și mentale. Biomagnetismul este încă studiat pentru că nu se știu multe despre puterea lui de vindecare, însă mulți pacienți au raportat îmbunătățiri după astfel de sesiuni de terapie. Durerile reumatismale, durerile de spate, durerile din zona cervicală sunt puncte de interes în terapia cu biomagneți. Conform teoriei biomagnetice, biomagneții în sine nu vindecă afecțiuni ci stimulează corpul să se vindece singur. Tot conform teoriei, biomagneții stimulează circulația sângelui, reglează pH-ul celulelor, echilibrează balanța hormonală și ajută la restaurarea echilibrului în organism.

BioBelt – centura biomagnetică și durerile reumatismale!

BioBelt este o centură din lână naturală pe care o puteți purta simplu pe sub haine. Beneficiile sunt multiple pentru că centura din lână conține și biomagneți așa că acțiunea ei este dublă. BioBelt este o centură care menține temperatura în zonele dureroase, nu lasă frigul să pătrundă, nu lasă căldura să se piardă, nu traspiră și nu dă senzația de frig. Este centura perfectă pentru zonele lombare, dar poate fi folosită cu succes și pe alte zone, articulații sau părți inflamate. Centura BioBelt din lână cu magneți poate reduce durerile reumatice, dureri de spate, dureri în zona cervicală, dar și durerile din colica renală, dureri menstruale, dureri post operatorii sau post traumatice.

BioBelt reglează temperatura corpului și este perfectă primăvara, toamna și iarna pentru adulți și persoane în vârstă, pentru persoane active, dar și pentru persoane sedentare care petrec multe ore la birou în poziții incomode care le provoacă dureri.

Terapia cu biomagneți ajută la echilibrarea întregului organism și reduce nevoia de calmante pentru durere. BioBelt este indicată și după efort prelungit pentru relaxare, pentru reducerea inflamației după muncă și după sport. Centura biomagnetică te ajută să ai o viață lipsită de dureri, să suporți mai bine variațiile de temperatură, munca la exterior și să te odihnești mai bine în timpul nopții.