Loading
Prima pagină
Favorite 0
Contul meu
Revista MaxMed
0
Coşul tău este gol și trist.
LOGIN
Contul meu
Transport gratuit
De la 199 lei
Telefon: 0371-785.785
L - J 8:00-16:00, V 8:00-13:00
WhatsApp: 0371-785.785
L - J 8:00-16:00, V 8:00-13:00
Prima pagină Revista MaxMed Ajută exercițiile Kegel la îmbunătățirea erecției? Top 3 soluții naturale pentru un “O” mai intens

Ajută exercițiile Kegel la îmbunătățirea erecției? Top 3 soluții naturale pentru un “O” mai intens


Publicat în: 2022-04-04
Exercițiile Kegel sunt o modalitate excelentă de întărire a mușchilor pelvieni, însă chiar ajută la îmbunătățirea erecției? Sunt cu adevărat o soluție eficientă pentru creșterea performanței sexuale? Află cum să folosești acest mic truc pentru beneficii maxime în raporturile cu partenera, dar și care sunt cele mai bune soluții pe care le poți folosi drept tratament naturist pentru potență și un “O” mai intens.

Plăcerea supremă a unui orgasm puternic este un scop comun atât pentru tine, cât și pentru parteneră. Dar sexul de calitate nu se rezumă doar la cât de zguduitor a fost marele “O” la final, ci la senzațiile și intensitatea plăcerii pe tot parcursul partidei. Nu este doar despre cât a durat, ci și despre cât de tare a fost erecția. De câte ori ți-a strigat partenera numele? Cât de plăcută a fost fiecare clipă, care a condus la eliberarea finală?

Toate acestea se rezumă la un singur element, care poate determina dacă partida a fost un succes sau un eșec: calitatea erecției. Așadar, pentru momente mai fierbinți, focusul unui bărbat ar trebui să fie în principal pe îmbunătățirea erecției. Dar cum faci acest lucru în mod natural? Iată top 3 soluții de maximă eficiență.

1. Exercițiile Kegel pentru îmbunătățirea erecției. Chiar funcționează?

Răspunsul este da. Exercițiile Kegel sunt o soluție de maximă eficiență în creșterea performanței sexuale. Întărind controlul asupra mușchilor pelvieni și revitalizând funcțiile sexuale, acestea pot conduce la îmbunătățirea erecției pe termen lung și eliminarea disfuncției erectile în doar câteva săptămâni. Secretul este, însă, execuția corectă și consistența.

Dacă credeai că Kegel sunt exerciții doar pentru femei, ești pe cale să-ți schimbi părerea. La bărbați, acestea întăresc mușchiul bulbocavernosus, al cărui rol este să permită sângelui să pompeze penisul în timpul unei erecții. Întărind acest mușchi, exercițiile Kegel devin soluția perfectă pentru o erecție mai tare, mai îndelungată și mai satisfăcătoare atât pentru tine, cât și pentru parteneră.

Urmează acești pași simpli pentru a executa corect exercițiile Kegel:

Focusează-te doar pe mușchiul bulbocavernosus – cea mai bună metodă să știi că lucrezi mușchiul corect pentru îmbunătățirea erecției este să încerci să te oprești de mai multe ori în timpul urinării. Mușchiul care face posibil controlul acestui aspect este cel corect. Asigură-te că nu încorzi mușchii picioarelor, fesierii sau stomacul.
Relaxează-te – odată ce ai învățat să-ți controlezi perfect mușchiul corect și să te concentrezi exclusiv pe acesta, relaxează-ți tot restul corpului, stând pe scaun sau întins confortabil.
Exercițiile Kegel – încoardă mușchiul bine controlat, păstrează tensiunea timp de 3-5 secunde, apoi relaxează-te. Pe măsură ce mușchiul devine mai puternic, obiectivul este să-l menții în tensiune timp de 10 secunde.
Acum din nou! – repetă același exercițiu timp de 3-5 minute pe zi. În 4-6 săptămâni, vei reuși să-l întărești pentru o erecție mai tare și mai îndelungată.

2. Tehnica Start-Stop. Orgasm mai intens cu o erecție controlată

O altă modalitate utilă pentru îmbunătățirea erecției și controlul acesteia, prevenind astfel ejacularea precoce, este tehnica Start-Stop. Tehnica este simplă: începi și continui stimularea penisului până când simți că ești aproape de un orgasm, după care oprești stimularea pentru 30 de secunde. Odată ce redobândești controlul, reiei startul stimulării și repeți acest proces de 3-4 ori înainte de a explora culmile plăcerii cu marele orgasm.

3. Capsule UP. Cum să-ți regăsești virilitatea și magia în fiecare partidă de sex?

Primele două tehnici sunt eficiente, însă ambele necesită timp, dedicare și consistență. Dar și tu, și partenera, vă doriți cele mai fierbinți partide chiar acum. În acest caz, soluția salvatoare sunt capsulele UP, un tratament naturist pentru potență care va readuce instant magia unei erecții ferme, îndelungate, încă de la prima utilizare!

Menținând nivelul de excitare la cote maxime, ingredientele naturale din compoziția UP intensifică fiecare senzație păstrând erecția puternică pe tot parcursul actului sexual, până la un orgasm euforic. Toate beneficiile, cu o singură capsulă.