Loading
Prima pagină
Favorite 0
Contul meu
Revista MaxMed
0
Coşul tău este gol și trist.
LOGIN
Contul meu
Transport gratuit
De la 199 lei
Telefon: 0371-785.785
L - J 8:00-16:00, V 8:00-13:00
WhatsApp: 0371-785.785
L - J 8:00-16:00, V 8:00-13:00
Prima pagină Revista MaxMed Sex & fitness: 3 suplimente din spatele bărbatului sănătos, fermecător și potent

Sex & fitness: 3 suplimente din spatele bărbatului sănătos, fermecător și potent


Publicat în: 2022-09-28
O legătură foarte pronunțată este indicată cu ușurință între un stil de viață activ și o viață sexuală împlinită. Iată cum îți poate afecta fitness-ul viața sexuală, dar și care sunt suplimentele din spatele unui bărbat potent și fermecător.

Exercițiile regulate și mișcarea fac parte dintr-un stil de viață sănătos. Nu doar pentru sănătatea mentală și emoțională, ci și sexuală. Există zeci de motive pentru care condiția fizică a unui bărbat este strâns legată de calitatea momentelor intime. Află care este legătura dintre fitness și sex, dar și care sunt trei suplimente din spatele unui bărbat potent și fermecător, atât la sală cât și în dormitor. Iată care sunt trei dintre suplimentele care îți vor susține activitatea fizică și, totodată, te vor ajuta să ajungi la cele mai înalte performanțe în timpul partidelor fierbinți alături de parteneră.

Sex & fitness: care este legătura?

Atât pentru prevenirea impotenței, cât și pentru tratarea acesteia, una dintre cele mai frecvente sugestii ale specialiștilor este să faci mișcare. De fapt, sportul și mișcarea sunt recomandate aproape întotdeauna pentru a trata disfuncțiile erectile și pentru a îmbunătăți calitatea erecției. Nu ca unică soluție, dar ca recomandare insistentă. Dar de ce? Care este legătura dintre stilul de viață activ și performanțele excelente în dormitor? În primul rând, pentru o erecție puternică și pompată așa cum îți dorești, ai nevoie de un corp sănătos și condiție fizică bună. Este primul pas către nopțile amoroase la care visezi. Iar mișcarea face indiscutabil parte dintr-o viață sănătoasă. Dincolo de acest aspect, iată ce alte legături există între sex și fitness:

-Reducerea stresului: stresul, anxietatea și grijile scad odată cu intensificarea activității fizice. În timpul unui antrenament la sală sau unei ședințe sportive, corpul eliberează endorfine, un grup de hormoni care te ajută să obții senzația de fericire. Cu cât stresul este mai redus, cu atât vei fi mai relaxat pentru a te bucura de plăcerea actului sexual.
-Îmbunătățirea stimei de sine: imaginea de sine, aura masculină, încrederea în propriile forțe, toate acestea sunt îmbunătățite atunci când te antrenezi. Creșterea virilității este un efect aproape imediat, care se reflectă și în dormitor. Somn mai odihnitor: activitatea fizică intensă îți asigură odihnă mai bună în timpul nopții. Iar un corp odihnit are șanse mai mari să se bucure de o erecție fermă și orgasme puternice.
-Previne obezitatea: studii numeroase demonstrează o legătură strânsă între obezitate și disfuncțiile sexuale, precum și faptul că obezitatea și lipsa activității fizice sunt factori importanți pentru dezvoltarea impotenței și a disfuncției erectile. Prevenind obezitatea, mișcarea contribuie la prevenirea acestui tip de probleme și promovează o viață sexuală satisfăcătoare.

Suplimente naturale pentru performanța sportivă și sex incendiar

Un alt lucru pe care fitness-ul și sexul îl au în comun îl reprezintă suplimentele. Mai exact, acele suplimente care pe de o parte îți susțin energia în timpul antrenamentului, iar pe de altă parte îți îmbunătățesc funcțiile sexuale. Îmbunătățirea nivelului de testosteron, de energie, de anduranță, nutriția corespunzătoare – toate acestea te ajută să obții rezultate mai rapid și mai vizibile în sala de fitness; dar în același timp se reflectă și în accentuarea virilității și creșterea potenței. Iată care sunt 3 dintre aceste suplimente naturale care te pot ajuta să-ți atingi obiectivele în fitness și totodată îți cresc libidoul, energia și performanțele intime:

1. L-citrulină

Conform studiilor din ultimul deceniu, suplimentele de L-citrulină administrate pe cale orală îmbunătățesc fermitatea erecției pentru bărbații cu ușoare disfuncții erectile, îmbunătățesc funcția erectilă și abilitatea de a menține o erecție pompată. De asemenea, L-citrulina este un aminoacid non-esențial care ajută la îmbunătățirea performanțelor sportive.

2. Ashwagandha

Un supliment natural care a devenit recent popular în lumea fitness-ului, Ashwagandha este o iarbă medicinală cu beneficii importante atât pentru performanța atletică, cât și pentru calitatea somnului și fertilitate. Mai mult decât atât, este considerat un afrodisiac utilizat pentru a intensifica dorința sexuală și plăcerea. În ceea ce privește fitness-ul, studii recente arată cum consumul de Ashwagandha conduce la creșteri semnificative în masă musculară și forță.

3. Tribulus Terrestris

Unul dintre cele mai cunoscute și folosite suplimente pentru un bărbat potent, tribulus terrestris este extractul din planta Tribulus utilizat pentru creșterea nivelului de testosteron și, implicit, a libidoului, masei musculare și performanțelor sportive.

Sex Power

Înglobând toate beneficiile celor mai bune suplimente pentru performanță sportivă, virilitate și potență maximă, Sex Power este un supliment natural special conceput pentru a susține activitatea masculină. Fructele goji bogate în L-citrulină împreună cu un conținut bogat de tribulus terrestris dar și alte plante pentru potență, precum panax ginseng, epimedium și scorțișoară, îți asigură un nivel ridicat de energie și o recuperare rapidă după fiecare partidă.

Mai mult, datorită formulei concepute pentru stimularea erecției, creșterea poftei sexuale și intensificarea plăcerii, Sex Power îți asigură orgasme puternice și potență crescută pentru a-ți înnebuni partenera de plăcere cu fiecare partidă incendiară. Efecte rapide și sigure pentru o erecție pompată și energie sexuală la cote maxime după fiecare capsulă din acest supliment natural, pentru a-ți păstra imaginea de bărbat puternic, potent și fermecător indiferent de vârstă.