Loading
Prima pagină
Favorite 0
Contul meu
Revista MaxMed
0
Coşul tău este gol și trist.
LOGIN
Contul meu
Transport gratuit
De la 199 lei
Telefon: 0371-785.785
L - J 8:00-16:00, V 8:00-13:00
WhatsApp: 0371-785.785
L - J 8:00-16:00, V 8:00-13:00
Prima pagină Revista MaxMed Erecție slabă în timpul iernii? Explicațiile specialiștilor pentru performanțe sexuale scăzute

Erecție slabă în timpul iernii? Explicațiile specialiștilor pentru performanțe sexuale scăzute


Publicat în: 2022-11-28
Astenia de toamnă și stările deprimante din timpul iernii sunt deja cunoscute efecte ale venirii sezonului rece. Dar știai că această energie scăzută poate duce până la erecții slabe și insatisfacție sexuală?

Îți distruge iarna viața intimă și magia împlinirii sexuale alături de parteneră? Deși la prima vedere pare ilogic, ai fi surprins cât de mult îți poate afecta sezonul rece viața sexuală, calitatea erecției și performanțele în dormitor. Poate că deja ai observat că din ce în ce mai frecvent, o erecție slabă îți ruinează partida, sau că lipsa energiei duce la performanță sexuală slabă și chiar lipsa orgasmului.

La fel ca astenia de toamnă, răcelile sezoniere și chiar accentuarea depresiei care se instalează odată cu sezonul rece, și scăderea potenței este un efect la fel de natural și de frecvent al venirii iernii. Ce poți face ca să controlezi schimbările ce apar în corpul tău, și ca să redobândești controlul în pat pentru a păstra satisfacția în timpul partidelor de sex cu erecții puternice? Citește în continuare și află cum explică specialiștii acest fenomen, dar și ce soluții ai la îndemână.

Disfuncție erectilă de iarnă – o etapă sezonieră care chiar există

Orice tip de disfuncție erectilă este frustrantă pentru că intervine în fața plăcerii și a satisfacției. Doar că o erecție slabă îți poate strica toate planurile cu atât mai mult pe timp de iarnă, când crește probabilitatea să petreci mai mult timp în casă alături de parteneră. În loc să poți profita de această ocazie pentru o conexiune mai puternică, mai multă intimitate și distracție în pat, o performanță sexuală scăzută îți poate da peste cap toate fanteziile și speranțele de cuplu.

Dacă te confrunți și tu cu o poftă scăzută de sex, sau pur și simplu cu o erecție slabă în special în anotimpul friguros, nu ești singur! Specialiștii confirmă că disfuncția erectilă de iarnă chiar există! Zilele sunt mai scurte, iar ca rezultat al unei expuneri mai puțin frecvente la soare, nivelul de testosteron scade deseori drastic în rândul bărbaților, de la începutul lunii noiembrie și până în aprilie.

De fapt, sunt multiple studii care confirmă faptul că este normal ca bărbații să se simtă mai puțin excitați și să dispună de un nivel mai scăzut al potenței și masculinității în timpul iernii. Iată mai jos câteva dintre principalele cauze ale acestui fenomen:

• Lipsa expunerii la soare rezultă într-un nivel scăzut de vitamina D care poate conduce la disfuncții erectile și chiar impotență, dar și într-un dezechilibru la nivelul serotoninei, hormonul responsabil pentru starea de dispoziție, apetit sexual și virilitate.
• Scade nivelul de testosteron în corpul unui bărbat, având drept consecință un nivel redus de energie și performanțe slabe în dormitor.
• Vasele de sânge de la nivelul penisului se strâng din cauza temperaturilor joase, ceea ce evident conduce la o erecție slabă sau lipsa erecției, chiar și atunci când ai chef de sex.

UP aprinde flacăra partidelor fierbinți chiar și în timpul iernii

Cea mai bună modalitate să contracarezi efectele adverse ale sezonului rece asupra organismului și asupra nivelului de testosteron, serotonină, energie și potență, este să folosești ingredientele potrivite cu efect opus. Ingrediente afrodisiace, plante naturale pentru potență și extracte puternice pentru creșterea libidoului, te vor ajuta să balansezi din nou nivelul de hormoni pentru o viață sexuală împlinită.

UP este un supliment natural care îmbină toate aceste ingrediente pentru a-ți asigura ultra potență oricând în timpul anului, chiar și în sezonul rece. Cu extract din panax ginseng, scorțișoară, perenniporia fraxinea și alte arme naturale împotriva impotenței, fiecare capsulă îți crește pofta de sex și îți stimulează potența pentru performanță sexuală peste nivelul așteptărilor. Formula UP este perfectă pentru a-ți oferi un boost de testosteron și energie, alături de relaxarea vaselor de sânge și pompare. Iar rezultatul constă în erecții tari și puternice, perfect controlate în partidele fierbinți.