Loading
Prima pagină
Favorite 0
Contul meu
Revista MaxMed
0
Coşul tău este gol și trist.
LOGIN
Contul meu
Transport gratuit
De la 199 lei
Telefon: 0371-785.785
L - J 8:00-16:00, V 8:00-13:00
WhatsApp: 0371-785.785
L - J 8:00-16:00, V 8:00-13:00
Prima pagină Revista MaxMed Cum să devii mai activ sexual? De ce și cum să crești frecvența partidelor de sex?

Cum să devii mai activ sexual? De ce și cum să crești frecvența partidelor de sex?


Publicat în: 2022-12-05
Un libido prea crescut în lipsa unei partenere cu care să te bucuri de activitate sexuală e frustrant. Dar ce faci când ai partenera, ai dorința de sex, și totuși nu ai chef? Cum devii mai activ sexual?

Terapeuții sexuali și neurologii discută în studii recente ale anului 2020 despre scăderea libidoului masculin și insatisfacția pe care bărbații o resimt în lipsă de activitate sexuală. Concluzia este că e normal ca rutina sau alți factori să-ți scadă interesul pentru nopțile fierbinți, și că de fapt pierderea libidoului masculin este una dintre cele mai frecvente situații cu care terapeuții au de-a face.

Însă între această situație și frustrarea sau teama că ești condamnat pentru restul vieții la un libido scăzut și la lipsa satisfacției sexuale cu o erecție puternică, este o mare diferență. Cu toate că nu mai simți dorința sexuală, este normal să îți dorești încă senzațiile plăcute de care aveai parte în timpul partidelor pasionale. Și tocmai de aceea, devine o prioritate să înțelegi cum să devii mai activ sexual și să ai din nou parte de acțiune cu o erecție puternică și potență maximă. Ei bine, te afli unde trebuie! Află tot ce trebuie să știi despre cum să devii mai activ sexual.

De ce să devii mai activ sexual

Nu este necesar să atingi vârsta impotenței sau situațiile de disfuncție erectilă ca să ajungi în situația unui libido scăzut. Uneori, nici măcar dezechilibrele hormonale, stresul sau lipsa atracției nu sunt responsabile pentru lipsa apetitului pentru intimitate. Și totuși, simți că nu ai chef.

Te poți confrunta cu o astfel de situație chiar și ca adult tânăr, cu vârsta între 18-30 de ani, o arată sondaje de importanță masivă ale americanilor. Este normal, deci, să îți dorești să devii mai activ sexual. De ce? Răspunsul este întotdeauna plăcerea, în primul rând. Pentru a te bucura de anii tinereții la maximum, pentru a savura plăcerea atingerilor erotice și, evident, pentru a beneficia de zecile de efecte pozitive pe care o viață sexuală activă le asigură în viața și sănătatea oricărui bărbat.

Cum poți să ai parte de activitate sexuală, învingând lipsa chefului?

Conform neurologilor, nu toate dorințele sexuale sunt spontane. Trebuie înțeleasă pentru început o distincție clară între dorința sexuală și starea de excitație. Uneori, îți poți dori să ai activitate sexuală, chiar dacă nu ai chef în mod special, în acel moment. În aceste situații, există o mulțime de trucuri prin care să-ți creezi scânteia de la care se aprind toate flăcările fierbinți și care alimentează pasiunea nopților intense de dragoste. Vezi mai jos câteva dintre cele mai eficiente modalități să-ți reiei activitatea sexuală cu cele mai satisfăcătoare performanțe.

1. Crește performanța sexuală

Este în regulă că nu ai întotdeauna chef să faci sex. Dar când o faci, fă-o cât mai bine! Cu cât performanța ta sexuală este mai satisfăcătoare, cu cât te simți mai viril, mai potent și cu cât plăcerea este mai intensă, cu atât te simți mai bine, se eliberează mai multă oxitocină, iar probabilitatea să îți dorești aceeași senzație din nou și din nou crește.

Astfel că un prim pas este să te asiguri că ai o erecție tare și că fiecare partidă, fie ele și cu frecvență redusă, este reprezentarea extazului. Corpul tău îți va cere în mod natural aceleași trăiri la superlativ din nou, astfel crescându-ți pe cale naturală libidoul.

2. Crește-ți pofta de sex

Pe cât pare de logic, pe atât este de neglijat acest aspect. Îți dorești să ai parte de mai multă acțiune în dormitor, dar aștepți ca pofta de sex să apară din senin. Ei bine, s-ar putea ca acest lucru să nu se întâmple. Soluția nu este să stai și să aștepți, ci să folosești toate mijloacele lumii moderne de a-ți crește apetitul sexual. Creșterea potenței, consumul de afrodisiace, conexiunea cu partenera, jocurile seducției și o mulțime de alte soluții îți stau la dispoziție pentru a-ți oferi acel boost de care ai nevoie pentru a-ți regăsi cele mai profunde fantezii.

3. Folosește UP pentru potență

Strâns legat de pasul anterior, respectiv de a-ți crește potența și pofta de sex, acest remediu a fost creat special pentru a te conduce către culmile extazului. UP este un supliment pentru ultra potență, care îmbină efectele celor mai puternice și eficiente afrodisiace și plante pentru creșterea libidoului. Astfel încât nu doar că îți oferă o erecție puternică, ci îți crește potența și îți readuce libidoul ridicat de altădată. Mai mult, grație formulei speciale, UP intensifică plăcerea și orgasmele, pentru a te asigura că îți vei dori să repeți experiența din nou și din nou, cu activitate sexuală din ce în ce mai intense și performanțe tot mai satisfăcătoare. Încearcă și tu capsula UP pentru a simți din nou gustul acțiunii.