Loading
Prima pagină
Favorite 0
Contul meu
Revista MaxMed
0
Coşul tău este gol și trist.
LOGIN
Contul meu
Transport gratuit
De la 199 lei
Telefon: 0371-785.785
L - J 8:00-16:00, V 8:00-13:00
WhatsApp: 0371-785.785
L - J 8:00-16:00, V 8:00-13:00
Prima pagină Revista MaxMed Scade performanța sexuală în timpul căsniciei? Cum revii la erecții tari și partide fierbinți

Scade performanța sexuală în timpul căsniciei? Cum revii la erecții tari și partide fierbinți


Publicat în: 2022-12-07
Când treci de la “încă o dată” și “mai mult” la “nu astăzi, mă doare capul” și “iar?!”, este clar că performanța sexuală satisfăcătoare și lungile partide fierbinți au devenit un lux în căsnicie.

O întrebare foarte frecventă pe buzele cuplurilor este legată de scăderea pulsului sau chiar dispariția completă a vieții sexuale în timpul căsniciei. Când trec decenii de căsătorie și cunoști fiecare lucru care se poate cunoaște despre persoana de lângă tine, dispare magia? Este adevărat că scade performanța sexuală în timpul căsniciei? Și cum poți readuce partidele fierbinți de amor în dormitor, ca să previi distrugerea relației, intervenția rutinei și lipsa de satisfacție erotică? Toate aceste aspecte reprezintă tema de astăzi.

Când dispare magia, rescrie povestea

Micșorarea focului interior al pasiunii și al senzualității este cel mai des pusă pe seama rutinei. Atunci când fiecare zi și fiecare partidă – sau încercare – de sex este identică, dispare orice surpriză. Totul este previzibil, iar în această situație este imposibil să trăiești și să iubești cu același entuziasm și aceleași emoții ca la început. Nu căsnicia este, deci, inamicul sau cauza pentru o viața sexuală plină de eșecuri. Ci repetarea aceleiași povești. Ei bine, atunci când dispare magia, rescrie povestea.

Lucrează la introducere, schimbând atmosfera din încăpere. Dacă mereu este același cadru romantic, încercați să explorați o abordare mai carnală. Dacă mereu este o atmosferă grăbită, încercați să vă acordați timp și să creați un ambient relaxant. Lucrează, apoi, la intrigă și acțiune. Explorați noi fantezii, poziții, poate chiar jocuri de rol sau jucării. Și, în final, schimbă punctul culminant. Adu acel element surpriză în ecuație ce poate schimba dinamica întregii povești. Deznodământul se va schimba de la sine.

Dă frâu liber imaginației și încearcă să rescrii fiecare partidă de sex ca pe o nouă poveste de dragoste. Joacă-te cu ingredientele, încearcă diverse rețete și reaprinde pasiunea și entuziasmul de a vă redescoperi corpurile, dorințele și ceea ce va incită cu emoție, adrenalină și plăcere. Nu te teme de eșec și de experimente, nu ai nimic de pierdut, atunci când oricum nu ai o viață sexuală activă. Singura direcție în care o puteți lua este către mai bine.

Păstrează-ți sex-appeal-ul

O mulțime de femei recunosc faptul că este greu să se simtă atrase de partener, atunci când acesta este mereu pe canapea, în aceiași pantaloni lejeri de pijama, urmărind același show preferat. Îți amintești modul în care te-ai pregătit la prima întâlnire, parfumul pe care l-ai folosit și ținuta aleasă? Surprinde-ți constant partenera pregătindu-te din nou pentru ea și, astfel, păstrând emoția primelor întâlniri.

Același lucru este valabil și pentru ea. Este necesar ca ambii parteneri să continue ritualurile de îngrijire personală și eforturile de a-și păstra și chiar crește sex-appeal-ul, pentru o căsnicie fericită și o viață sexuală împlinită. Astfel vă alimentați dorința de a deveni intimi, și pasiunea unuia pentru celălalt.

Dezlănțuie pasiunea cu Sex Power

Nu în ultimul rând, atunci când diverși factori din viață intervin în intimitate și îți scad performanța sexuală, apelează la substanțele care îți garantează ajutor specializat. Sex Power, spre exemplu, este suplimentul perfect pentru a readuce magia sexului incredibil în dormitor, chiar și după ani de căsnicie. Cu ingrediente ca tribulus terrestris, epimedium, ginseng și cătină de garduri, Sex Power stimulează erecția, pofta sexuală, energia și controlul ejaculării. Practic, toate ingredientele ce cresc performanța sexuală în cele mai virile și pasionale partide. Pentru a atinge satisfacția totală, încearcă și tu soluția care a salvat mii de căsnicii din întreaga lume. Cu doar 20 de minute înaintea actului sexual, Sex Power îți asigură intensificarea plăcerii și stimularea erecției pentru a trăi cu partenera fantezii de proporții.