Loading
Prima pagină
Favorite 0
Contul meu
Revista MaxMed
0
Coşul tău este gol și trist.
LOGIN
Contul meu
Transport gratuit
De la 199 lei
Telefon: 0371-785.785
L - J 8:00-16:00, V 8:00-13:00
WhatsApp: 0371-785.785
L - J 8:00-16:00, V 8:00-13:00
Prima pagină Revista MaxMed Secretele plăcerii feminine sub stăpânirea bărbaților. Îi poți controla satisfacția intimă?

Secretele plăcerii feminine sub stăpânirea bărbaților. Îi poți controla satisfacția intimă?


Publicat în: 2022-12-09
Poate un bărbat să controleze satisfacția intimă a partenerei în ciuda modului sofisticat în care funcționează libidoul feminin?

Pe cât de frustrant este pentru ea să nu atingă orgasmul, pe atât de frustrant este pentru tine ca bărbat să știi că nu ai reușit să-i oferi satisfacția sexuală la care orice cuplu râvnește. Dar aplicând doar câteva tehnici simple, poți schimba complet dinamica din dormitor și controlul pe care îl ai asupra plăcerii ei. Citește despre secretele plăcerii feminine pe care trebuie să le știe un bărbat pentru a putea pune stăpânire pe corpul partenerei cu cele mai intense momente de plăcere.

1. Nu preludiul este cheia, ci spațiul mental

Toate revistele și chiar multe dintre cărțile pe această temă care ți-au trecut prin mână îți repetă același lucru: preludiul este cheia, nu sări peste preludiu, totul începe de la preludiu. Ei bine, cu toate că preludiul are un rol foarte important, secretele plăcerii feminine sunt mult mai profunde și se întind dincolo de cele câteva minute de joacă, tachinare și atingeri senzuale de dinaintea partidei sexuale.

În loc să te focusezi pe preludiu pentru a-i induce dorința sexuală, focusează-te pe crearea unui spațiu mental optim. Deseori, femeile nu se pot bucura de sex pentru că se confruntă cu bariere psiho-emoționale, la fel ca bărbații! Astfel că totul începe cu mult înaintea preludiului. Pe cât de mult sună a clișeu, pe atât de mult contează totuși o atmosferă relaxantă cu ajutorul rețetei clasice: lumânări, bețe parfumate, un playlist romantic și poate chiar un pahar de băutură fină care să vă destindă.

Și, mai presus de tot, atitudinea ta. Când o faci să se simtă cu adevărat seducătoare și, la rândul tău, o seduci cu fiecare compliment, îi crești pulsul cu aluzii sexuale, o dezbraci din priviri și o atingi în mod senzual, îi creezi cu adevărat spațiul mental perfect pentru ceea ce urmează. Abia de aici încep preludiul, clipele fierbinți de sex pasional și plăcerea ce o conduce la orgasm și satisfacția intimă sub controlul tău.

2. Alegerea poziției este doar pasul 1. Pasul 2 este să-i folosești potențialul la maximum

Probabil că știi deja că poziția îți schimbă unghiul de penetrare și, implicit, nivelul de disconfort sau de plăcere în timpul penetrării. Ei bine, simpla alegere a poziției potrivite nu este suficientă. Dacă vrei s-o înnebunești de plăcere, următorul pas este să folosești poziția aleasă la maximul potențial.

Spre exemplu, dacă te afli desupra și folosiți trucul cu două sau trei perne sub șezutul ei care să o ridice pentru o penetrare mai profundă, nu te baza doar pe asta. Pe lângă mișcările înainte-înapoi, incorporează și mișcări circulare ale bazinului pentru a crea mai multă frecare. Îi stimulezi în acest mod fiecare centimetru din zona intimă, pentru val după val de plăcere. Internetul și forumurile sunt pline de astfel de trucuri specifice pentru fiecare poziție, asigură-te că folosești fiecare armă secretă a pozițiilor pentru a le face cât mai încântătoare.

3. Și plăcerea feminină poate fi amplificată cu un boost al libidoului

Deși plăcerea și disponibilitatea sexuală funcționează diferit pentru femei și bărbați, există un lucru pe care plăcerea masculină și cea feminină îl au în comun. Și anume faptul că pot fi stimulate cu ajutorul extractelor naturale potrivite. Echilibrul hormonal are un impact enorm asupra calității partidelor sexuale, asupra dispoziției și a apetitului sexual. Astfel că, la fel ca și în cazul bărbaților, și libidoul feminin poate fi amplificat cu substanțele potrivite.

La fel cum un nivel scăzut de testosteron împiedică un bărbat să se bucure de sex cu o erecție tare, la fel se poate întâmpla și în cazul femeilor cu dezechilibre hormonale. Chiar lipsa de vitamine sau minerale poate face dificilă obținerea stării de excitare în corpul unei femei. De aceea, multe tratamente pentru creșterea dorinței sexuale a femeii sunt bazate pe vitamina C, L-arginină, ginseng, ginkgo sau maca, substanțe naturale ce acționează ca Viagra feminină, cu proprietăți fascinante asupra sexualității ei.

Concluzia este deci că organismul feminin nu funcționează chiar atât de diferit în această privință, și că poți apela cu încredere la suplimente naturale care îți pot ajuta iubita să obțină mai ușor o stare de excitație mai puternică. Excitația este cheia plăcerii amplificate. Dacă îți dorești ca această cheie să fie în posesia ta, asigură-te că va simți fiecare stimul de plăcere cu sensibilitate maximă folosind un supliment natural care să-i intensifice satisfacția intimă.

Spanish Fly pentru creșterea libidoului feminin

Dacă ai decis să urmezi sfatul din secțiunea de mai sus, Spanish fly este o alegere perfectă. Cu ajutorul lor, partenera se bucură de un apetit sexual mai puternic, pentru sex mai pasional și plăcere erotică incredibilă. Aceste picături pe bază de vitamina C, L-arginină și rădăcină de Angelica, împreună cu secretele plăcerii feminine dezvăluite mai sus, constituie mixul fermecător ce precede satisfacția sexuală a ambilor parteneri. Adaugă Spanish Fly în băutura ei și savurați împreună efectele unui libido îmbunătățit și ale senzualității crescute.