Loading
Prima pagină
Favorite 0
Contul meu
Revista MaxMed
0
Coşul tău este gol și trist.
LOGIN
Contul meu
Transport gratuit
De la 199 lei
Telefon: 0371-785.785
L - J 8:00-16:00, V 8:00-13:00
WhatsApp: 0371-785.785
L - J 8:00-16:00, V 8:00-13:00
Prima pagină Revista MaxMed Tipuri de impotență și scăderea calității vieții sexuale. Poți învinge disfuncția erectilă?

Tipuri de impotență și scăderea calității vieții sexuale. Poți învinge disfuncția erectilă?


Publicat în: 2022-12-12
Auzim tot mai des că impotența este mai obișnuită decât credeai și că este una dintre cele mai frecvente afecțiuni din viața unui bărbat, dar te-ai întrebat vreodată câte tipuri de impotență există?

Cu un impact atât de mare asupra calității plăcerii și performanțelor sexuale în viața unui bărbat, impotența este unul dintre cele mai studiate subiecte de către specialiști, medici și cercetători. Probabil că statistica îți este deja cunoscută, și anume că aproximativ 70% dintre bărbați suferă de impotență până la vârsta de 70 de ani, și cca. 40% dintre aceștia sunt afectați de diverse tipuri de impotență încă de dinainte să atingă vârsta de 40 de ani. Dar numerele nu îți spun nimic, nu-i așa?

Pentru că efectele disfuncției erectile te afectează mult mai profund. Resimți efectele impotenței la nivel emoțional, fizic și psihic, reflectate în aspectele vieții tale personale și de cuplu. Atunci când te confrunți cu impotența, numerele și statisticile nu mai contează, iar tu nu ești doar o altă cifră adăugată la procentul bărbaților afectați. Tot ce îți dorești este să învingi această situație și să-ți recapeți forțele, virilitatea și potența pentru a petrece nopți înfierbântate în brațele partenerei.

Dacă te regăsești în această situație, atunci rămâi pe această pagină. Pentru că ți-am pregătit întocmai informațiile care te interesează. Vei avea la dispoziție atât o imagine de ansamblu cu deosebită claritate asupra tipului de impotență de care suferi, cât și răspunsul pe care îl cauți pentru a scăpa de disfuncția erectilă.

Probleme sexuale în viața unui bărbat

Disfuncția erectilă la care ne referim prin impotență este doar una dintre categoriile de probleme sexuale cu care un bărbat se poate confrunta de-a lungul vieții. Însă viața sexuală masculină poate suferi și de alte tulburări, dintre care cele mai comune sunt:

Ejacularea prematură, atunci când ejacularea are loc necontrolat și la mult prea scurt timp după începerea actului sexual, răpindu-ți timpul de care ai nevoie pentru a savura plăcerea.
Ejacularea întârziată sau inhibată, când deși te bucuri de plăcere, nu reușești să ajungi la orgasm.
Libido scăzut, atunci când îți scade apetitul și dorința de sex.

În acest articol, ne adresăm bărbaților care suferă de cea mai comună afecțiune, respectiv de disfuncția erectilă care apare odată cu înaintarea în vârstă și ca răspuns la factorii de stres excesiv: impotența. Este un subiect complex, iar specialiștii au descoperit că, în funcție de diverse aspecte, există mai multe tipuri de impotență.

Tipuri de impotență

Deși este definită ca simpla inabilitate de a obține și menține o erecție tare și pompată pentru a oferi și primi plăcere intensă pe tot parcursul actului sexual, impotența este mai complexă decât pare. În funcție de sursa și simptomele sale, există trei tipuri de impotență, respectiv disfuncție erectilă, principale:

La nivelul dorinței: reprezintă tulburarea sexuală la nivelul apetitului sexual și se reflectă prin lipsa dorinței sexuale și a interesului pentru sex.
La nivelul excitației: reprezintă inabilitatea de a te înfierbânta și de a te excita în timpul activităților sexuale, ceea ce se reflectă în imposibilitatea de a obține o erecție sau în incapacitatea de a avea și menține o erecție tare și pompată.
La nivelul orgasmului: reprezintă întârzierea orgasmului sau absența absolută a climaxului. Se poate întâmpla fie din cauza unei erecții care nu este pompată la maximum sau din cauza unei sensibilități reduse și a lipsei de plăcere amplificată în timpul stimulării sexuale.

Indiferent de tipul de impotență cu care te confrunți, rezultatul final este același: frustrarea că nu poți savura clipele intense de plăcere atunci când faci dragoste cu partenera. Fără o erecție tare, fără dorință sexuală și fără orgasme cutremurătoare, nu te poți bucura de potența și virilitatea de care un bărbat are nevoie.

UP învinge toate cele trei tipuri de impotență

Având la bază ingrediente premium într-o formulă invincibilă, UP este un supliment alimentar natural pentru ultra potență care se remarcă printr-o eficiență incredibilă de a învinge disfuncția erectilă. Indiferent de tipul de impotență cu care te confrunți, compușii din fiecare capsulă UP îți aduc beneficiile supreme ale panax ginsengului, ignamei montane, cătinei de garduri și altor plante pentru stimularea potenței. UP este conceput atât pentru a-ți crește libidoul, dorința sexuală, plăcerea și amplificarea sensibilității pentru orgasme puternice, cât mai ales pentru a pompa sângele în mod optim. Astfel, îți asigură erecții pompate și ferme pe toată durata actului sexual. Soluția perfectă pentru a-ți reda încrederea în sine și performanța virilă de altă dată!