Loading
Prima pagină
Favorite 0
Contul meu
Revista MaxMed
0
Coşul tău este gol și trist.
LOGIN
Contul meu
Transport gratuit
De la 199 lei
Telefon: 0371-785.785
L - J 8:00-16:00, V 8:00-13:00
WhatsApp: 0371-785.785
L - J 8:00-16:00, V 8:00-13:00
Prima pagină Revista MaxMed 4 modalități pentru a crește plăcerea în timpul sexului. Cum ajungi la un orgasm exploziv?

4 modalități pentru a crește plăcerea în timpul sexului. Cum ajungi la un orgasm exploziv?


Publicat în: 2022-12-16
Poți crește plăcerea atunci când partidele de sex par că își pierd strălucirea? Află secretele celor mai fierbinți și memorabile nopți de dragoste care te conduc la orgasme explozive.


Luna decembrie este despre sărbători, sclipire și explozii de culori, mai ales în spectacolul de artificii. Îți mai amintești când a fost ultima dată când orgasmul tău s-a simțit exact așa, ca o explozie puternică de artificii în mii de fragmente și scântei de plăcere intensă?

Dacă te numeri printre bărbații care simt că ar putea experimenta mai multă plăcere în timpul sexului, dar nu au parte de acest lucru, te afli în locul potrivit. Iată 4 modalități prin care poți crește plăcerea ca pe o adevărată simfonie de atingeri, șoapte și senzații, până ajungi la un climax zguduitor.

1. Pornește cu mentalitatea potrivită: meriți sex fabulos

Primul pas atunci când vrei să te asiguri că va crește plăcerea pe care tu și partenera o simțiți în timpul activității sexuale este atitudinea. Nu începe jocul seducției deja setat pe gândul că urmează frustrarea unei partide eșuate. Nu îți ruina șansele la performanțe sexuale incredibile și pasiune dezlănțuită cu nesiguranță, lipsa încrederii și anticiparea unei partide mediocre.

Începe din start cu mentalitatea că meriți și vei avea parte de sex fabulos. Nu te autosabota îndoindu-te de aspectul tău fizic sau de potența ta, gândindu-te că vârsta este o piedică sau că alți factori vor interveni în calea plăcerii. Din contră. Reamintește-ți că fiecare bărbat merită plăcerea supremă a orgasmelor puternice și a partidelor de sex îndelungate. Și că, indiferent de condiția ta fizică, energie sau alte aspecte, meriți din plin să savurezi cu respirații sacadate plăcerea mișcărilor senzuale ale corpului partenerei. Acesta este primul pas care stabilește direcția pe care o va urma partida de sex.

2. Sensibilitate și zone fierbinți nedescoperite

Odată ce știi că meriți să simți cât mai multă plăcere, este timpul să treci la acțiune și să redescoperi acea plăcere. Poate că în urmă cu ceva timp, era suficient să fii atins în anumite zone pentru ca erecția să-ți fie pompată la maximum. Ei bine, odată cu trecerea timpului și acumularea experienței, s-ar putea să ai nevoie de mai mult.

Nu lăsa rutina sau obișnuința să intervină și să îți răpească plăcerea. Împreună cu partenera, explorați constant zonele cu potențial ridicat să vă transmită fiori de plăcere prin tot corpul. În funcție de sensibilitatea acestora și de modul în care le atingeți, aceste zone cheie ar putea să fie răspunsul pentru a-ți asigura o erecție mai fermă ca niciodată și, implicit, plăcere amplificată în timpul sexului.

3. Rezervă-ți timp în program pentru partide de sex

Îți sună cunoscută recomandarea clasică să faci sex spontan, și să nu faci o rutină din acest lucru? Ei bine, nu se potrivește tuturor. Dacă ai încercat deja să lași sexul la voia întâmplării și nu a funcționat, s-ar putea ca rezultatul să fie opus celui dorit, și de fapt să nu mai faci sex deloc. Există persoane ale căror program este atât de încărcat, încât dacă nu își programează activitățile, nu le rămâne timp pentru ele. Nici măcar pentru activitate sexuală.

În astfel de cazuri, a-ți rezerva timp pentru partide pasionale de sex nu înseamnă să-ți creezi o obligație, ci pur și simplu să te asiguri că îți rămâne timp și pentru intimitate în viața de cuplu. Așadar, pentru a crește plăcerea în viața sexuală, nu lăsa totul la voia întâmplării atunci când programul tău este plin. Ci strecoară în agendă și o fereastră dedicată jocurilor senzuale.

4. Sex Power

Nu în ultimul rând, folosirea de stimulente sexuale a fost dintotdeauna una dintre modalitățile de top pentru a crește plăcerea în timpul partidelor de sex. Cu efecte afrodisiace, astfel de suplimente au un potențial excelent de a crește performanța sexuală a bărbaților, de a stimula erecția și pofta sexuală.

Sex Power este un stimulent sexual care îți crește dorința și plăcerea garantat cu ajutorul substanțelor active din compoziție. Epimedium, colții-babei, ginseng, rhodiola, scorțișoara și cătina de garduri sunt ingredientele premium din capsulele Sex Power care îți asigură surprize de proporții pentru partide de sex memorabile. Generându-ți erecții puternice și satisfacție absolută cu o potență mărită, sensibilitate și plăcere amplificată, dar și energie sexuală îmbunătățită, fiecare capsulă îți crește performanța și te conduce către orgasme cu adevărat explozive.