Loading
Prima pagină
Favorite 0
Contul meu
Revista MaxMed
0
Coşul tău este gol și trist.
LOGIN
Contul meu
Transport gratuit
De la 199 lei
Telefon: 0371-785.785
L - J 8:00-16:00, V 8:00-13:00
WhatsApp: 0371-785.785
L - J 8:00-16:00, V 8:00-13:00
Prima pagină Revista MaxMed Lupta cu hemoroizii iarna? Cum explică specialiștii fenomenul și cum scapi de hemoroizi

Lupta cu hemoroizii iarna? Cum explică specialiștii fenomenul și cum scapi de hemoroizi


Publicat în: 2022-12-14

Dacă vrei să scapi de hemoroizi, unul dintre lucrurile cele mai importante pe care trebuie să le știi acum este că hemoroizii se pot agrava în timpul iernii. Tu știai acest lucru? Atunci când vrei să știi cum scapi de hemoroizi, un considerent important este că aceștia se pot înrăutăți în timpul iernii. Este un fenomen demonstrat în studii recente și pe care cercetătorii îl explică foarte simplu. Dacă te numeri printre pacienții care suferă din această cauză, atunci te afli în locul potrivit.

Rămâi pe această pagină pentru a afla cum explică specialiștii fenomenul de agravare a hemoroizilor pe timpul iernii, dar și cum să abordezi tratarea hemoroizilor. Află ce poți face și care sunt cele mai eficiente soluții moderne pentru a ameliora cât mai bine simptomele neplăcute ale acestora.

Pacienții cu hemoroizi suferă mai mult iarna

Aceasta nu este o afirmație sau o constatare în cazuri izolate, ci rezultatul statisticilor din 2015 raportate de către Serviciul de Asigurare de Sănătate Națională din Coreea de Sud. Conform acestor statistici, aproximativ 30% din totalul de cazuri de hemoroizi din întregul an au fost tratate în lunile de iarnă, respectiv Decembrie, Ianuarie și Februarie. Ceea ce ne spune acest procent este că în timpul iernii, pacienții care suferă de hemoroizi tind să sufere și mai mult din cauza acestor afecțiuni.

Care este explicația? De ce hemoroizii se agravează iarna

Explicația este simplă. Atunci când începe sezonul rece, temperaturile joase conduc la îngustarea vaselor de sânge și, implicit, la îngreunarea circulației sangvine. De asemenea, există o tendință de creștere a consumului de alcool pe timpul iernii, ceea ce agravează inevitabil simptomele neplăcute ale hemoroizilor.

Tratarea hemoroizilor: cum poți ameliora simptomele pe timpul iernii?

Din fericire, există o mulțime de remedii moderne la care poți apela și care prezintă o eficiență remarcabilă în tratarea hemoroizilor, chiar și în timpul iernii. Astfel încât să nu fii nevoit să ajungi la tratamente invazive, ci să te bucuri de confortul și intimitatea propriei locuințe. Iată cum scapi de hemoroizi cu câteva soluții simple atunci când iarna devine inamicul sănătății tale:

•Băi de șezut: un remediu convențional, simplu și rapid pentru ameliorarea și tratarea hemoroizilor, băile de șezut cu apă călduță pentru 15 minute ajută la calmarea durerilor și a mâncărimilor, totodată stimulând o mai bună circulație sangvină.
•Folosirea toaletei imediat ce apare nevoia: evită să faci greșeala de a nu folosi toaleta atunci când simți nevoia, pentru că astfel poți accentua constipația și, drept rezultat, vei agrava și mai mult hemoroizii. De asemenea, folosirea unui suport pentru ridicarea picioarelor și schimbarea poziției pe toaletă va facilita procesul și va ameliora simptomele dureroase ale hemoroizilor.
•Folosirea dispozitivelor medicale terapeutice specializate în tratarea hemoroizilor pe baza crioterapiei, precum Hemomed.

Hemomed pentru tratarea hemoroizilor în orice anotimp

Cu o acțiune terapeutică bazată pe aplicarea de temperaturi foarte joase la nivelul hemoroizilor, Hemomed este un dispozitiv medical profesional care îți aduce toate beneficiile crioterapiei în tratarea hemoroizilor interni și externi, în orice perioadă a anului. Fără efecte adverse sau dureroase, poți folosi aplicatorul criogenic pentru a scăpa de hemoroizi în confortul propriei case, fără asistență care să îți încalce intimitatea. Având un design anatomic care se adaptează optim zonei afectate, Hemomed a fost conceput pentru a te scăpa de dureri, arsuri, mâncărimi și disconfort încă de la prima aplicare, redând dinamica micro-circulației sangvine. Venele varicoase ale rectului și anusului vor fi astfel tratate, eliminând hemoroizii și totodată scăzând riscul ca aceștia să reapară. Dacă ești gata să vezi cum scapi de hemoroizi rapid, folosește Hemomed!