Loading
Prima pagină
Favorite 0
Contul meu
Revista MaxMed
0
Coşul tău este gol și trist.
LOGIN
Contul meu
Transport gratuit
De la 199 lei
Telefon: 0371-785.785
L - J 8:00-16:00, V 8:00-13:00
WhatsApp: 0371-785.785
L - J 8:00-16:00, V 8:00-13:00
Prima pagină Revista MaxMed Sănătatea tractului urinar la bărbați: ce trebuie să știi pentru a te menține în formă optimă

Sănătatea tractului urinar la bărbați: ce trebuie să știi pentru a te menține în formă optimă


Publicat în: 2022-12-20
Sănătatea tractului urinar este vitală pentru o viață liniștită și o formă optimă a vitalității și virilității unui bărbat. Ce trebuie să faci pentru a o proteja?

Nu mai este un secret faptul că studiile arată că până la 50% dintre bărbații cu vârste cuprinse între 40 și 60 de ani se confruntă cu probleme privind sănătatea tractului urinar. Deși diabetul și cancerul de prostată pot fi cauze îngrijorătoare ale acestor afecțiuni, în cele mai multe dintre cazuri este vorba despre prostată mărită. Dar mai multe despre acest subiect, precum și tot ce trebuie să știi pentru a te menține în formă optimă, poți afla în continuare. Iată cum să îți protejezi sănătatea tractului urinar odată cu înaintarea în vârstă, pentru a te bucura în continuare de un stil de viață plin de vitalitate și, bineînțeles, de o viață sexuală activă și satisfăcătoare.

O prostată mărită este cea mai frecventă cauză pentru problemele tractului urinar la bărbați

Cum te poți proteja împotriva oricărui inamic, fără a-l cunoaște? În cazul problemelor tractului urinar, inamicul numărul unu este, în majoritatea cazurilor, o prostată mărită. Cunoscută și sub denumirea de adenom de prostată, această afecțiune este reprezentată de umflarea prostatei, având ca rezultat obstrucționarea canalului de eliminare a urinei și, implicit, probleme ale tractului urinar.

Alte cauze ce îți pun sănătatea tractului urinar în pericol

Deși în cele mai multe situații, cauza este cea precedentă, există într-adevăr o mulțime de alți factori ce pot cauza astfel de probleme în viața unui bărbat. Slăbirea temporară a mușchilor după anumite intervenții chirurgicale, folosirea anumitor medicamente care au ca efect advers scurgerile urinare, dar și obezitatea, diabetul sau bolile neurodegenerative pot atenta la sănătatea tractului urinar.

Cum îți protejezi sănătatea tractului urinar

Primul pas este întotdeauna să discuți cu medicul tău și să ai un diagnostic corect. Fie că vorbim despre sănătatea generală, sănătatea tractului urinar sau sănătatea sexuală, este important să cunoști toate afecțiunile de care suferi și toți factorii de risc la care ești expus, pentru a elabora o strategie cât mai potrivită și eficientă de gestionare și protecție împotriva problemelor. Concret, totuși, iată câteva măsuri elementare pe care le poți lua pentru a-ți proteja sănătatea tractului urinar:

•Evitarea stimulentelor: cafeaua, alcoolul și băuturile carbogazoase pot accentua simptomele neplăcute ale incontinenței urinare.
•Evitarea lichidelor înainte de somn: în special în cazul urinărilor frecvente nocturne, evitarea consumului de lichide înainte de culcare poate contribui la o noapte mai odihnitoare.
•Stil de viață activ: fie că suferi sau nu de probleme ale tractului urinar, mișcarea te poate ajuta atât să previi, cât și să crești eficiența unui tratament pentru problemele sistemului urinar.
•Folosirea suplimentelor alimentare naturale care susțin sănătatea tractului urinar: acestea te pot ajuta atât să tratezi, cât și să previi probleme ale fluxului urinar.

ProstaMax pentru bărbații cu prostată mărită

Pentru că o prostată mărită este cauza cea mai frecventă a problemelor tractului urinar și deseori a disfuncțiilor sexuale pentru bărbați, a fost creat ProstaMax. Acest supliment natural îți protejează sistemul urinar înarmându-te cu extract de palmier pitic și pufuliță, dar și urzică, dovlecel și pudră de licopen, într-o formulă specială pentru a menține sănătatea prostatei și a tractului urinar.

ProstaMax nu doar că este un tratament eficient al simptomelor de prostată mărită, ci o adevărată armă secretă a bărbaților în formă optimă la orice vârstă. Contribuind la funcționarea corectă a prostatei, asigurându-ți un flux urinar sănătos, ajutând la reducerea presiunii din vezica urinară și scăzând frecvența urinărilor nocturne, acest supliment este aliatul perfect pentru a susține sănătatea tractului urinar și, foarte important, pentru a îmbunătăți viața sexuală afectată de o prostată mărită. Ca să te bucuri în continuare de toate plăcerile vieții cu cel mai înalt nivel al energiei și performanței!