Loading
Prima pagină
Favorite 0
Contul meu
Revista MaxMed
0
Coşul tău este gol și trist.
LOGIN
Contul meu
Transport gratuit
De la 199 lei
Telefon: 0371-785.785
L - J 8:00-16:00, V 8:00-13:00
WhatsApp: 0371-785.785
L - J 8:00-16:00, V 8:00-13:00
Prima pagină Revista MaxMed Impotența: de la vrăjitorie la tratamente complexe. O istorie a bărbaților puternici

Impotența: de la vrăjitorie la tratamente complexe. O istorie a bărbaților puternici


Publicat în: 2022-12-21
Știai că la origini, impotența era atribuită, pe lângă altele, vrăjitoriei și demonilor? Secole mai târziu, se numără printre cele mai comune afecțiuni în viața sexuală a unui bărbat, cu o mulțime de soluții!

Astăzi, impotența, sau inabilitatea de a obține și menține o erecție fermă pentru a atinge satisfacția sexuală supremă, se numără printre cele mai obișnuite probleme din viața atâtor bărbați. Doar că lucrurile nu au stat așa dintotdeauna. Privită ca un inamic ce atentează la virilitatea bărbaților încă din cele mai vechi timpuri, impotența a fost atribuită inclusiv demonilor, magiei și vrăjitoriei. Aceste legende au fost, însă, un constant combustibil pentru noi descoperiri și tratamente eficiente împotriva impotenței. Mulțumită acestor progrese în medicină, secretele antice au evoluat până astăzi în cele mai eficiente tratamente naturale contra erecții slabe. Descoperă o scurtă istorie a impotenței, dar și pașii pe care i-a urmat medicina până la cele mai moderne soluții!

Impotența în sec. XVIII-XIX

Derivat din latinescul impotencia, cuvântul impotență se traduce mai exact drept lipsa puterii. Ceea ce înseamnă că un bărbat care se confruntă cu impotență este un bărbat lipsit de putere și de virilitate. Iar cercetări oficiale confirmă faptul că pe lângă anxietate și patologii mentale, impotența a fost atribuită timp de mulți ani demonilor și vrăjitoarelor.

Teorii despre vrăjitorie

Numeroase legende au continuat să alimenteze astfel de mituri timp de decenii, făcând din virilitatea bărbaților o adevărată poveste despre magie și vrăji. Acesta este și motivul pentru care, pe lângă dezvoltarea de alifii și alte remedii medicinale pe bază de plante naturale, pentru tratarea impotenței se foloseau din abundență diverse incantații și ritualuri.

Explicațiile lumii antice privind impotența

Trecând totuși peste capitolul aspectelor mistice, vracii și medicii timpurilor apuse nu au încetat niciodată să caute soluții pentru a le reda puterea și virilitatea bărbaților. Încă din secolul 18, existau teorii privind impotența ca rezultat al lipsei de fibre, inflamațiilor, ulcerului, tumorilor, oboselii cronice, obezității sau pur și simplu organismului slăbit.

Secretele din medicina naturală chinezească în soluții actuale

Cu atât de mult focus pe găsirea unor remedii care să funcționeze și să redea bărbaților potența și energia necesare pentru a se bucura de plăcerea supremă, medicina veche a venit cu cele mai creative abordări. De la băi și diete bogate în fibre și minerale, până la vinuri speciale, călărie, somn și terapii prin stimulare electrică, vracii și medicii au încercat o mulțime de tratamente.

Dintre acestea, cele mai remarcabile rezultate s-au observat în medicina chinezească. De fapt, remediile folosite au prezentat o eficiență atât de ridicată, încât secretele medicinei naturale chinezești dăinuie și astăzi în cele mai moderne tratamente pentru virilitatea bărbaților.

Iar asta pentru că medicina chinezească venea cu o abordare naturistă și utiliza forța vindecătoare a plantelor în mod optim pentru a explora toate beneficiile acestora. De la panax ginseng la scorțișoară și rehmannia glutinosa, medicina tradițională a Chinei a creat cele mai puternice elixire și tratamente pentru regăsirea virilității și obținerea unor erecții ferme, puternice și potente.

UP păstrează secretele chinezești în fiecare capsulă pentru a trata impotența

Cu o formulă specială pe bază de ingrediente premium preluate din cele mai eficiente tratamente tradiționale chinezești contra erecții slabe, fiecare capsulă UP este concepută pentru a înlătura impotența. Panax ginseng, rehmannia glutinosa, ignama montană și alpinia oxyphylla sunt doar câteva dintre plantele ale căror extracte garantează eficiența acestui supliment natural pentru ultra potență.

Pompând sângele și asigurându-ți energia de care ai nevoie pentru a trăi nopți pasionale alături de parteneră, UP îți redă partidele încântătoare de sex cu o erecție puternică și fermă pe toată durata actului sexual. Nu doar virilitatea bărbaților este restaurată, ci și orgasmele puternice și încrederea în sine. Uită de moleșeala fizică și sexuală cu care te-a obișnuit impotența. Este timpul să-ți recapeți dorințele senzuale, fanteziile și puterea masculină cu UP!