Loading
Prima pagină
Favorite 0
Contul meu
Revista MaxMed
0
Coşul tău este gol și trist.
LOGIN
Contul meu
Transport gratuit
De la 199 lei
Telefon: 0371-785.785
L - J 8:00-16:00, V 8:00-13:00
WhatsApp: 0371-785.785
L - J 8:00-16:00, V 8:00-13:00
Prima pagină Revista MaxMed De ce apare efectul de prostată mărită? Cauze, simptome și tratament

De ce apare efectul de prostată mărită? Cauze, simptome și tratament


Publicat în: 2023-01-11
Atunci când ai o prostată mărită, nevoia frecventă de urinare și creșterea frecvenței urinărilor nocturne nu sunt o imagine fidelă a cum va arăta viața ta de acum înainte. Simptomele pot fi tratate. Află cum!

Bărbații care trec de vârsta de 45 de ani se confruntă cu o mulțime de provocări în planul sănătății generale și sexuale. Iar prostata mărită este una dintre aceste provocări, care vine la pachet cu o mulțime de noi situații neplăcute ce îți pot tulbura liniștea, activitățile zilnice, normalitatea vieții și chiar calitatea vieții sexuale.

Vestea bună este că nu trebuie să trăiești cu toate aceste simptome, ci ai la îndemână cele mai moderne soluții pentru a le ameliora și a continua să duci o viață normală. Află de ce se confruntă bărbații cu mărirea prostatei, cum se manifestă și ce tratament natural pentru prostată mărită poți folosi pentru a-ți recăpăta controlul și încrederea în vitalitatea ta.

Cum știi că ai o prostată mărită?

În primul rând, este important să știi că o prostată mărită nu reprezintă neapărat un pericol major la adresa sănătății tale. De fapt, deseori, aceasta poate trece neobservată, în lipsa manifestării vizibile a vreunui simptom. Într-un final, totuși, va avea un impact neplăcut asupra funcțiilor sexuale și urinare, dacă nu este tratată corespunzător.

Cea mai sigură modalitate de a confirma cu certitudine dacă ai sau nu o prostată mărită este în urma unui consult de specialitate. Medicul dispune de experiența și cunoștințele necesare pentru a-ți pune acest diagnostic.

De asemenea, semnele unei prostate mărite sunt destul de clare. Dacă ai trecut de pragul de 45 – 50 de ani și te confrunți cu simptomele enumerate în secțiunea următoare, atunci aceasta este una dintre cele mai eficiente modalități de a stabili că ai o prostată mărită.

Cum se manifestă simptomele unei prostate mărite?

Simptomele prostatei mărite apar în general la bărbații care depășesc vârsta de 45 – 50 de ani, și sunt destul de clare și ușor de identificat. Iată care sunt cele mai cunoscute și frecvente dintre acestea:

•Senzația de dificultate de a începe să urinezi; •Senzația de nevoie urgentă de a urina; •Un flux urinar slab; •Nevoia frecventă de a urina; •Creșterea frecvenței urinărilor nocturne; •Incontinență urinară.

Aceste simptome pot fi ameliorate parțial sau total, atunci când folosești un tratament eficient. Deși există o mulțime de alternative, un tratament natural pentru prostată mărită este întotdeauna o opțiune excelentă, pentru că te ajută să restabilești echilibrul de care ai nevoie în viața ta pe cale naturală, fără a apela la soluții invazive.

De ce apare efectul de prostată mărită?

Nu s-a stabilit încă o cauză clară a măririi prostatei. Dar conform studiilor, schimbările hormonale din corpul unui bărbat pe măsură ce acesta înaintează în vârstă pot conduce la apariția acestui efect. Echilibrul hormonal joacă un rol esențial în toate funcțiile organismului unui bărbat. Iar atunci când acest echilibru se schimbă odată trecerea anilor, glanda prostatei poate crește ca răspuns la aceste modificări.

ProstaMax: alegerea perfectă de tratament natural pentru prostată mărită

Restabilirea echilibrului printr-o funcționare corectă a prostatei este o prioritate atunci când o prostată mărită te pune la încercare, tulburându-ți somnul și activitățile zilnice. Iar ProstaMax a fost creat întocmai cu scopul de a te ajuta să-ți redobândești acest control, pentru a învinge disfuncțiile sexuale și urinare cauzate de această afecțiune. Dacă până acum îți era aproape imposibil să te bucuri de partidele de dragoste cu partenera, este momentul ca acest lucru să se schimbe!

ProstaMax este un tratament natural pentru prostată mărită, cu un complex de ingrediente ideale pentru sănătatea prostatei la bărbații trecuți de vârsta de 50 de ani. Extractul de pufuliță, palmier pitic, urzică, dovlecel și pudră de licopen vin într-o formulă unică pentru a te ajuta să scazi presiunea din vezica urinară, să reduci frecvența urinărilor nocturne și să-ți îmbunătățești viața sexuală afectată de problemele de prostată. Pentru un flux urinar sănătos, o funcționare corectă a tractului urinar și menținerea sănătății prostatei, încearcă ProstaMax și ține sub control simptomele prostatei mărite în mod absolut natural!