Loading
Prima pagină
Favorite 0
Contul meu
Revista MaxMed
0
Coşul tău este gol și trist.
LOGIN
Contul meu
Transport gratuit
De la 199 lei
Telefon: 0371-785.785
L - J 8:00-16:00, V 8:00-13:00
WhatsApp: 0371-785.785
L - J 8:00-16:00, V 8:00-13:00
Prima pagină Revista MaxMed Viața sexuală nu se încheie cu o erecție slabă: top 5 trucuri ca să o seduci așa cum vrei

Viața sexuală nu se încheie cu o erecție slabă: top 5 trucuri ca să o seduci așa cum vrei


Publicat în: 2023-01-12
Chiar dacă a devenit obișnuință ca o erecție slabă să-ți strice 4 din 5 partide de sex, nu este momentul să capitulezi. Din contră! Acum e momentul să preiei controlul cu cele 5 trucuri cheie pentru sex incendiar!

Obișnuința ca o erecție slabă să îți ruineze fiecare fantezie, așteptare și dorință de intimitate te poate conduce la concluzia că viața ta sexuală pare încheiată. Nimic mai fals! O erecție slabă nu înseamnă să-ți iei adio de la partidele înfierbântate, de la pasiunea partenerei și plăcerea orgasmelor puternice.

Nu este momentul să capitulezi, ci ocazia perfectă pentru un nou început! Este momentul să-ți reconstruiești încrederea în sine, vitalitatea și virilitatea, reinventându-ți personalitatea sexuală și venind cu forțe proaspete. Pune în aplicare aceste 5 trucuri și recucerește-ți iubita exact așa cum vrei!

1. Îmbină două clasice de succes: preludiul și desertul

În topul celor mai des întâlnite recomandări pentru creșterea satisfacției sexuale și îmbunătățirea conexiunii dintre parteneri se află clasicul preludiu. Toți specialiștii îți recomandă să te focusezi pe preludiu și pe construirea tensiunii sexuale. Iar motivul este bine întemeiat. Toată această acumulare de dorințe și tensiune sexuală va exploda în final în scântei de plăcere și momente fierbinți.

Însă ce poate fi mai bine decât un preludiu simplu al atingerilor și șoaptelor erotice? Ei bine, îmbinarea acestuia cu un alt ingredient cheie al plăcerii, mai ales al plăcerii feminine: desertul!

Stimularea acestui simț al gustului cu un desert provocator a fost dintotdeauna corelată cu eroticul. Iar atunci când desertul constă în delicatese precum căpșuni glazurate în ciocolată neagră, două ingrediente faimoase pentru impactul benefic asupra libidoului, creezi o stimulare erotică a simțurilor perfectă să amplifice toate celelalte senzații pe care le creezi în timpul preludiului.

2. Nu omite nicio parte a corpului

Nici în preludiu, și nici în timpul sexului, nu este niciodată o idee bună să omiți alte părți ale corpului. Implică-ți și implică-i fiecare centimetru din trup în atingeri înnebunitoare. Cu atât mai mult atunci când te confrunți cu o erecție slabă, schimbă focusul de pe pomparea sângelui în zona intimă către alte zone erotice.

3. Evită poziția misionarului

Conform cercetătorilor, alegerea poziției misionarului poate fi cel mai sigur drum către catastrofă atunci când te confrunți cu o erecție slabă. Este una dintre pozițiile care te stimulează cel mai puțin, atât din punct de vedere fizic, cât și vizual. Iar atunci când nu ai o erecție de piatră, stimularea vizuală este esențială pentru menținerea excitației și a fermității penisului.

În schimb, optează pentru poziții precum cea în care partenera este deasupra, sau cea de la spate. Deși sunt la fel de clasice ca misionarul, acestea sunt mult mai eficiente în privința stimulării vizuale, oferindu-ți un adevărat spectacol erotic al corpului partenerei și al mișcărilor voastre. Dorința și pasiunea îți vor fi alimentate în continuare, ajutându-te să menții o erecție pompată și susținând creșterea satisfacției sexuale.

4. Sexul oral este întotdeauna o alternativă la îndemână

Uneori, pur și simplu nu este loc pentru eșec. Există situații în care vrei ca numele tău să fie rostit pe buzele ei încontinuu, printre gemete și respirații sacadate. Spre exemplu, în aventurile de o noapte. Sau în situațiile neașteptate când ajungi cu ea în pat, fără să fi planificat acest lucru. Sau, pur și simplu, atunci când vrei să-i dovedești că încă ești bărbatul potent care îi poate oferi plăcere.

Și totuși, întocmai în cele mai stresante situații, când presiunea se simte la maximum, o erecție slabă sau imposibilitatea să menții o erecție fermă îți poate da toate planurile peste cap. Ei bine, sexul oral este întotdeauna o alternativă excelentă, pentru că elimină orice presiune că ar trebui să ai o erecție.

Este o modalitate perfectă de a o face să se piardă în deliciile senzuale pe care i le oferi, în timp ce tu ai parte de o pauză, timp în care îți poți recupera erecția puternică și energia pentru performanțe sexuale peste așteptări. Și, chiar dacă acest lucru nu se întâmplă, cu priceperea potrivită vei reuși să o conduci la un orgasm cutremurător.

5. Sex Power

Sex Power este soluția cu care nu poți da greș atunci când urmărești creșterea satisfacției sexuale și vrei ca erecția să nu fie o problemă în planul tău de a-ți seduce partenera. Chiar și atunci când o erecție slabă amenință să îți ruineze seara, o singură capsulă din acest supliment te va ajuta să simți și să îi oferi senzații fermecătoare și furnicături de plăcere în tot corpul, în mod natural.

Pe bază de ingrediente naturale care stimulează performanța sexuală a bărbaților, Sex Power încapsulează toate beneficiile rhodiolei, panax ginsengului și altor plante recunoscute la nivel global pentru proprietățile uluitoare. Erecții tari și ferme, un nivel crescut al testosteronului, energie, dorință sexuală și recuperare rapidă, ai toate efectele pentru creșterea satisfacției sexuale cu performanțe ce întrec orice așteptări!