Loading
Prima pagină
Favorite 0
Contul meu
Revista MaxMed
0
Coşul tău este gol și trist.
LOGIN
Contul meu
Transport gratuit
De la 199 lei
Telefon: 0371-785.785
L - J 8:00-16:00, V 8:00-13:00
WhatsApp: 0371-785.785
L - J 8:00-16:00, V 8:00-13:00
Prima pagină Revista MaxMed Acum poți avea picioare frumoase la orice vârstă! Citește aici!

Acum poți avea picioare frumoase la orice vârstă! Citește aici!


Publicat în: 2015-04-29

picioarePicioarele invadate de varice, umflate, dureroase și grele nu sunt doar inestetice ci de-a dreptul nesănătoase și invalidante. Cauzele acestor probleme nu se cunosc încă cu exactitate dar pot fi reduse la câteva puncte principale: factori genetici, circulație deficitară a sângelui prin vene, sedentarism, obezitate și oboseală excesivă a picioarelor din diverse cauze. Simptomele unei insuficiențe venoase periferice se agravează de obicei cu vârsta și se acutizează în prezența unor afecțiuni precum diabetul, ateroscleroza, afecțiunile cardiovasculare, tromboza și tromboflebitele. Ce putem face pentru a preveni și ameliora circulația venoasă periferică?

Combateți cu orice preț sedentarismul!

Oamenii moderni fac extrem de puțină mișcare și nu par să dorească să-și schimbe prea curând obiceiurile nesănătoase. Lipsa exercițiului fizic se observă cu ochiul liber datorită acumulării excesive de grăsime. Însă, la nivelul sistemului cardiovascular se produc transformări mai puțin vizibile dar mult mai îngrijorătoare. Pereții arterelor și venelor se îngroașă și se inflamează, consistența sângelui devine mai vâscoasă, circulația periferică la nivelul extremităților devine din ce în ce mai lentă iar tot acest dezechilibru pune o presiune constantă asupra inimii.picior dureros

Circulația sângelui dinspre extremități spre inimă se face mai ales cu ajutorul contracției musculare. Dacă refuzăm să facem exercițiu fizic constant și susținut sau măcar să mergem câtuși de puțin pe jos, contracția musculară nu poate contribui la propulsarea sângelui spre inimă. Varicele își fac astfel apariția, sângele stagnează la nivelul picioarelor dând senzația de greutate, producând durere și acumulare de lichid.

Feriți-vă de obezitate!

Grăsimea în exces ne complică și ne scurtează foarte mult durata de viață. Pe lângă faptul că nu arată frumos, kilogramele în plus pun mare presiune asupra inimii și vaselor de sânge, asupra sistemului osos și muscular, asupra ficatului, pancreasului și a multor organe interne predispuse la îmbolnăvire. Obezitatea închide complet cercul vicios al sedentarismului, alimentației excesive și bolilor care derivă din aceste neajunsuri și ne împiedică să ieșim din această triadă sumbră a societății moderne. Deși circulația deficitară și venele varicoase pot apărea atât la persoanele slabe cât și la cele mai plinuțe, statisticile arată că obezitatea este un factor care contribuie la îngreunarea circulației periferice și la apariția edemelor de lichid la nivelul picioarelor.

Picioare frumoase dar mai ales sănătoase!

sanatate picioareAșa cum am amintit, varicele strică frumusețea și atractivitatea picioarelor atât la femei cât și la bărbați. Venestan este un produs natural care poate ajuta pe cei care au astfel de probleme și care își doresc să scape cât mai curând de ele. Capsulele de Venestan conțin substanțe active și antioxidanți puternici din citrice, afine și semințe de struguri. Acești antioxidanți contribuie la reglarea circulației venoase periferice și la reducerea edemelor sau acumulării de lichid în țesuturi. Complexul de bioflavonoide naturale are drept țintă întărirea vaselor de sânge mici și mari și reducerea inflamației caracteristice unei circulații venoase deficitare la nivelul extremităților. Senzația de picioare grele se reduce treptat pe parcursul tratamentului cu Venestan pentru ca dumneavoastră să vă puteți bucura din nou de viață. Varicele și durerile de picioare nu trebuie să mai fie niște probleme fără rezolvare acum că există tratamente perfect naturale si sigure.

Venestan – fără varice, fără dureri, fără complicații!