Loading
Prima pagină
Favorite 0
Contul meu
Revista MaxMed
0
Coşul tău este gol și trist.
LOGIN
Contul meu
Transport gratuit
De la 199 lei
Telefon: 0371-785.785
L - J 8:00-16:00, V 8:00-13:00
WhatsApp: 0371-785.785
L - J 8:00-16:00, V 8:00-13:00
Prima pagină Revista MaxMed Află acum secretul unei vieți lungi și împlinite!

Află acum secretul unei vieți lungi și împlinite!


Publicat în: 2015-04-29

imbatranireȚi-e frică de bătrânețe? Ai oroare de boală, de durere, de doctori și de operații? Ești mereu îngrijorat că ceea ce mănânci, bei, inhalezi și folosești zi de zi te otrăvește încet dar sigur? E foarte legitim și foarte normal să te gândești la astfel de lucruri. Fiecare om își dorește o viață cât mai lungă și cât mai lipsită de boli, o viață în care energia să abunde, oboseala să treacă repede și timpul să stea în loc măcar pentru o vreme. E posibilă o astfel de viață ideală? Cu siguranță! Cu puțină imaginație, cu câteva idei îndrăznețe și bine țintite și cu ceva voință poți avea o sănătate de fier și o viață fericită. Citește mai departe!

Nu înghiți tot ce-ți vine la gură!

Copiii bagă în gură tot ce găsesc la îndemână. Problema e că de foarte multe ori și adulții fac exact la fel. Deși sunt conștienți că unele produse sunt otrăvuri colorate, ambalate frumos și prezentate ca fiind de mâncare, le cumpără și le ingerează satisfăcuți. Cum să nu te umpli de toxine dacă te hrănești cu ele la fiecare masă? De unde să ai energie multă, somn odihnitor, piele fină și curată, dinți sănătoși și respirație ușoară dacă dictonul tău e “dacă are gust bun înseamnă că trebuie mâncat?”

Nu te mai stresa din toate nimicurile!

stresStresul îmbătrânește oamenii. Nu poți trăi cu el și nu poți fi productiv fără el. E un adevărat cerc vicios care scapă uneori de sub control și mătură totul în cale ca un uragan: produce insomnii, hipertensiune arterială, sistem imunitar slab și ineficient care te predispune la toate infecțiile posibile, ulcer, diabet și peste toate riduri și îmbătrânire prematură. Cine nu învață să-și țină nivelul de stres sub control riscă accidente vasculare cerebrale, atacuri de panică, depresii și alte probleme grave.

Mai puțin înseamnă mai mult!

Mai puține toxine ingerate înseamnă mai multă sănătate pentru sistemul digestiv. Mai puțin stres înseamnă mai multă fericire. Mai puțină muncă înseamnă mai puțini bani dar mai mult timp liber pentru familie și prieteni. Și ce e mai important, să ai bani sau să ai familie? Secretul vieții lungi și împlinite se reduce la câteva cuvinte: alegeri, priorități, viziune și aplicare practică. Dacă simți dorința pentru ceva mai bun crescând zi de zi în interiorul tău, fă alegeri corecte pentru viața ta și pentru viitorul tău.

Alege verde!

imbatranireOamenii de știință au ales culoarea verde ca să reprezinte viața pură, curată, nealterată, izvorâtă din plante. Verdele trebuie să ne inspire zi de zi să trăim mai sănătos, mai mult și mai bine. Unele plante sunt la îndemâna noastră dar altele se găsesc mai greu. De aceea există BioGreens! Combinația de super plante verzi pe care o veți întâlni în acest supliment alimentar este unică și imbatabilă prin numărul de substanțe active adunate într-o capsulă sau într-o linguriță de pudră. BioGreens conține orz verde și germeni de orz, chlorella, germeni de broccoli, germeni de grâu, spirulină și multe alte plante cu impact major asupra stării noastre de bine. Produsul este ideal pentru detoxifiere, stoparea îmbătrânirii, energizare, luptei împotriva stresului și a radicalilor liberi care ne invadează organismul zi de zi.

BioGreens – viața în verde crud!