Loading
Prima pagină
Favorite 0
Contul meu
Revista MaxMed
0
Coşul tău este gol și trist.
LOGIN
Contul meu
Transport gratuit
De la 199 lei
Telefon: 0371-785.785
L - J 8:00-16:00, V 8:00-13:00
WhatsApp: 0371-785.785
L - J 8:00-16:00, V 8:00-13:00
Prima pagină Revista MaxMed Nu amânați să vă tratați!

Nu amânați să vă tratați!


Publicat în: 2015-04-29

hemoroiziZicala medicală spune că e mai ușor să previi decât să tratezi. Problemele de sănătate nu trec niciodată de la sine deși cei mai mulți dintre noi vor să creadă opusul și speră să nu dea ochii cu medicii pentru tot restul vieții. Bolile netratate nu se vindecă spontan, peste noapte, ci se cronicizează. Chiar dacă, după un timp, simptomele nu mai sunt foarte evidente, orice boala progresează în ritm lent până la momentul în care se organismul în întregime nu mai poate face față solicitării. Medicii spun atunci că boala este decompensată.

Unele boli sistemice se pot decompensa fără a ne pune viața în pericol. Nu este cazul sistemului digestiv. Tubul digestiv și organele atașate lui, ficatul, vezica biliară, pancreasul, ne mențin efectiv viața secundă de secundă. Aici este sediul central al unor procese complexe de absorbție, detoxifiere, transformare și eliminare a compușilor proveniți din alimentația zilnică. Perturbarea majoră a acestor procese duce rapid la alte tulburări majore în alte organe și sisteme.hemoroizi

Dereglările sistemului digestiv au efecte la distanță în întreg organismul. De exemplu, absorbția incompletă sau mal absorbția pe termen lung a unor vitamine sau minerale poate produce anemii grave. Sângerările oculte, aparent nedetectabile, datorate afecțiunilor intestinului gros, hemoroizilor, fisurilor anale sunt la fel de periculoase ca, să spunem, un accident vascular cerebral. Diferența este că acestea sunt mult mai ușor de neglijat și mult mai rar diagnosticate la timp. Bolile cronicizate ale ficatului perturbă sinteza proteinelor, calitatea sângelui, coagularea sângelui, absorbția și digestia grăsimilor, eliminarea produșilor toxici și multe altele.

Pentru că tot vorbim de tubul digestiv, putem alege să discutăm în concret despre problema supărătoare a hemoroizilor. Aceste probleme plecate din combinația nefavorabilă de constipație, lipsa fibrelor alimentare și lipsa unui consum adecvat de lichide ne pot stoarce complet de energie pentru tot restul vieții dacă nu luăm măsuri concrete de prevenire și tratare fie pe cale medicală dar mai ales pe cale naturală.

hemoroiziHemoroizii sunt de mai multe feluri iar tratamentele sunt și ele specializate în funcție de gravitatea situației pacientului. Unele situații necesită intervenții chirurgicale mai simple sau mai complexe. Altele se pot rezolva ușor, pe cale naturală și cu puțină voință. Tocmai pentru faptul că nu sunt o apariție nouă în viața oamenilor, pentru combaterea hemoroizilor s-au încercat de-a lungul timpului o serie întreagă de ceaiuri din plante, creme, schimbări în alimentație care s-au dovedit foarte eficiente.

Piața tratamentelor naturale pentru hemoroizi s-a îmbogățit de curând cu o gamă completă și complexă de produse numite HemoStop. Gama este compusă dintr-o cutie de fibre alimentare, un ceai cu efect antibacterian pentru stoparea proliferării bacteriilor în leziunile hemoroidale și o cremă-tratament cu rol în accelerarea vindecării leziunilor și calmarea usturimilor caracteristice acestui tip de afecțiune.

Pentru că tratamentele naturiste s-au dovedit aliați de nădejde în lupta cu hemoroizii, multe persoane apelează la ele cu succes și reușesc să scape măcar pentru o perioadă de mâncărimi, dureri, usturimi și arsuri în zona anală atât de sensibilă. Plantele au capacitatea de a fi tratamente blânde și în același timp eficiente, caracteristici pe care foarte puține medicamente le întrunesc.