Loading
Prima pagină
Favorite 0
Contul meu
Revista MaxMed
0
Coşul tău este gol și trist.
LOGIN
Contul meu
Transport gratuit
De la 199 lei
Telefon: 0371-785.785
L - J 8:00-16:00, V 8:00-13:00
WhatsApp: 0371-785.785
L - J 8:00-16:00, V 8:00-13:00
Prima pagină Revista MaxMed Frunze verzi pentru sănătate din belșug

Frunze verzi pentru sănătate din belșug


Publicat în: 2015-04-29

sanatateVine primăvara și ne putem în sfârșit înfrupta din bunătățile proaspete aflate la îndemâna noastră în acest anotimp minunat. În curând vom avea parte de o vitaminizare pe cinste care ne va face organismul să explodeze de energie. Ne vom curăța sângele de toxinele acumulate peste iarnă și intestinele de reziduurile rămase în urma meselor copioase pe care le-am tot ingerat de-a lungul timpului. Vine sezonul salatelor crocante, al băuturilor cu miros amărui de verde crud, al fibrelor și al fructelor de primăvară. Să înceapă anotimpul sănătății naturale!

Ce-ați zice de niște urzici țepoase?

Urzicile se culeg la început de primăvară și au niște proprietăți fantastice de detoxifiere, remineralizare și calmare a inflamațiilor tubului digestiv. Se pot consuma în starea lor naturală, ca adaosuri excelente în băuturi de tip smoothie sau în salate sau se pot transforma în ceaiuri medicinale pentru cei care nu suportă ideea de urzici crude. Oricum ar fi ingerate, urzicile își vor face bine treaba stopând anemiile, puseele de diaree, oferind din belșug vitamine din grupul B, C, A, K și minerale prețioase.

Vrea cineva leurdă?

sanatateLeurda are o aromă de usturoi dar mult mai fină și mai estompată. Se găsește primăvara prin păduri. Se culege și se prepară sub formă de salate sau pesto verde aromat perfect pentru o porție de paste delicioase. Consumând leurdă scăpați de o mulțime de radicali liberi pentru că proprietățile antioxidante ale aceste plante sunt nenumărate. Are efecte benefice mai ales asupra inimii și vaselor de sânge, reducând tensiunea arterială și nivelul crescut de colesterol.

Păpădie pentru toată lumea

Frunzele de păpădie sunt amărui și extrem de benefice în bolile de ficat și colecist. Suferinzii de hepatită, ciroză, litiază biliară sau gastrită știu cât bine poate face această plantă aparent neînsemnată. Substanțele amare contribuie la digestia grăsimilor prevenind episoadele de indigestie, balonări, grețuri și vărsături. Salatele crude de păpădie se consumă atunci când frunzele sunt fragede, adică la începutul sezonului. În rest, se prepară ceaiuri medicinale, siropuri sau tincturi de păpădie utilizate în afecțiunile sistemului digestiv.

Pentru ca totul să fie perfect, adăugați probiotice!

Curele de detoxifiere și vitaminizare trebuie să fie întotdeauna completate cu probiotice de calitate. Aceste bacterii benefice existente în intestinul nostru sunt distruse în anumite perioade de timp de excesul de antibiotice sau alți factori nocivi care ne lasă fără apărare în fața bacteriilor patogene. Echilibrul din intestinul nostru trebuie menținut constant pentru a nu da loc infecțiilor bacteriene sau fungice de tip candida sau altor probleme.

sanatateThreeLac este un supliment alimentar prin care puteți introduce în interiorul intestinului trei tipuri de probiotice importante pentru echilibrarea florei microbiene și corectarea dezechilibrului creat în timp. Suplimentul este sub forma unui praf, foarte simplu de adăugat unei băuturi, are un gust plăcut și o eficiență sporită. Folosind ThreeLac veți observa o diminuare a simptomelor caracteristice dezechilibrului intestinal și anume balonări, alergii, indigestii, pusee de candidoză și alte neplăceri cauzate de proliferarea necontrolată a bacteriilor patogene în intestin.

Primăvara este anotimpul reparațiilor, al începuturilor noi, al sănătății și al regenerării! Să fie verde! Să fie sănătate! Să fie probiotice!