Loading
Prima pagină
Favorite 0
Contul meu
Revista MaxMed
0
Coşul tău este gol și trist.
LOGIN
Contul meu
Transport gratuit
De la 199 lei
Telefon: 0371-785.785
L - J 8:00-16:00, V 8:00-13:00
WhatsApp: 0371-785.785
L - J 8:00-16:00, V 8:00-13:00
Prima pagină Revista MaxMed Reaprinde-i iubitei pofta de sex picătură cu picătură

Reaprinde-i iubitei pofta de sex picătură cu picătură


Publicat în: 2015-04-29

libidoUnele femei au chef de sex non stop. Altele simt uneori nevoia de pauze mai lungi sau mai scurte. De ce? Fie pentru că sunt prea obosite, prea ocupate sau prea stresate fie pentru că au nevoie de o regândire a relației per ansamblu. Sau poate că tu ca partener nu i-ai mai oferit destulă atenție în ultima vreme. Fie că te simți sau nu responsabil de răceala din pat, trebuie să faci ceva prin care să reaprinzi pasiunea pierdută.

Ultimele studii în materie de sex arată că fiecare oră de somn în plus îi poate aduce unei femei o creștere a dorinței sexuale cu până la 14-15%. Deși pare mult prea simplu pentru a fi adevărat, fenomenul are foarte multă logică. Oboseala vă încurcă treburile așa că lasă-ți iubita să doarmă mai mult și află pe pielea ta dacă rezultatele studiilor sunt sau nu adevărate.libido

Reamintește-i doamnei tale că pofta vine mâncând. Se prea poate să fi uitat cum e să fie pasională iar tu poți să-i aduci finuț aminte că sexul face bine la ten, la sănătate și mai ales la relație. Nu trebuie să insiști de șapte ori pe seară dar nici să te lași bătut după prima încercare. Cineva trebuie să restabilească sănătatea sexuală a cuplului iar în unele cazuri tu trebuie să fii persoana care să vă scoată din impas.

Întreab-o direct dacă lipsa ei de pasiune se datorează unor probleme de cuplu sau altor cauze pe care nu ai ajuns să le cunoști încă. S-ar putea să fii surprins de răspuns. E posibil să-ți fi descoperit rezerva ascunsă de filme porno și să se fi simțit lezată de apucăturile tale sexuale. Unele femei au o problemă cu filmele de acest gen mai ales dacă sunt pitite undeva unde ele nu prea pot ajunge. S-ar putea să se fi simțit lezată de faptul că n-a fost inclusă în momentele tale de intimitate, cine știe? Dacă nu comunici, nu afli.

libidoAtingerile pot restabili aproape instantaneu conexiunea pierdută dintre voi. Nu-i neapărat să fie atingeri cu tentă sexuală. Orice tip de contact piele pe piele poate fi cu adevărat electrizant după o perioadă prelungită de abstinență sau de răceală. Atinge-o ușurel pe gât, pe umăr sau pe mână și observă-i reacțiile. Dacă primești undă verde poți continua să explorezi și alte zone mai puțin neutre. Coboară încet cu mâna pe spate și folosește-ți buzele pe gât în locul inițial în care foloseai mâna. S-ar putea să te oprească brusc dar nu trebuie să fii surprins. Mai sunt și alte metode eficiente de a reaprinde focul.

Dacă vrei să pui cu adevărat benzină pe foc cumpără-i picăturile stimulante Elixir. Cu doar 5 picături puse într-o cantitate mică de lichid vă puteți asigura de chef maxim de tăvăleală pentru toată seara. Rolul picăturilor Elixir este acela de a crește rapid nivelul excitației și sensibilității feminine, de a spori intensitatea orgasmelor, dorința, plăcerea și libidoul. Gustul produsului este neutru iar efectele adverse sunt inexistente. Elixir este natural iar efectele sunt pe măsura așteptărilor.

Elixir readuce plăcerea sexului pentru toate femeile!