Loading
Prima pagină
Favorite 0
Contul meu
Revista MaxMed
0
Coşul tău este gol și trist.
LOGIN
Contul meu
Transport gratuit
De la 199 lei
Telefon: 0371-785.785
L - J 8:00-16:00, V 8:00-13:00
WhatsApp: 0371-785.785
L - J 8:00-16:00, V 8:00-13:00
Prima pagină Revista MaxMed Cum ar fi viața ta fără hemoroizi?

Cum ar fi viața ta fără hemoroizi?


Publicat în: 2015-04-29

hemoroiziHemoroizii sunt în general un subiect tabu. Dacă s-ar putea, nu l-am discuta nici măcar cu medicul. Preferăm să suferim în tăcere. Nu vrem să ne gândim la soluții sau la consecințe. Așteptăm să treacă de la sine și de cele mai multe ori avem norocul ca acest lucru să se întâmple. Atunci când lucrurile iau o turnură mai serioasă, căutăm soluții pe termen scurt. Știm că problema revine la intervale regulate dar o mai amânăm până data viitoare.

Hemoroizii ne afectează în multe feluri calitatea vieții per ansamblu. Ei sunt de două tipuri: interni și externi. Hemoroizii externi provoacă foarte mult disconfort fizic și psihic.

Disconfort  maxim la ședere. Persoanele suferinde nu doresc altceva decât să se așeze în liniște pe canapea sau în pat pentru că repausul le calmează de obicei durerile și le dă impresia de relaxare. În cazul hemoroizilor acest lucru este imposibil pentru că senzația de disconfort se dublează sau chiar se triplează la ședere. Imposibilitatea de a rămâne așezat pentru o perioadă duce la disconfort psihic major. Perioadele de somn sunt și ele afectate în mare măsură iar starea de iritare crește de la oră la oră.

hemoroiziCum ar fi dacă ai avea la îndemână un mic dispozitiv care să-ți calmeze disconfortul major și să-ți ofere o perioadă bună de respiro?

Imposibilitatea de a te alimenta corespunzător. Durerea, arsurile, sângerările provocate de hemoroizi îți dau o stare constantă de frică. Știi că dacă mănânci trebuie să mergi automat și la toaletă. Acolo te așteaptă un nou episod de chin provocat de venele dilatate care s-au exteriorizat din cauza presiunii. Uneori, vasele de sânge aflate la exterior se erodează, se infectează, sângerează și provoacă mâncărimi. Cum să-ți mai vină să mănânci când știi ce te așteaptă? Lipsa alimentației suficiente se traduce prin stări de slăbiciune, slăbirea sistemului imunitar, stări de panică, senzații de leșin și altele.

Ce n-ai da să poți scăpa mai repede din coșmarul în care te afli?

Incapacitatea de a te relaxa mental. Cum te simți când vezi sânge pe vasul de toaletă? Simți cum te cuprinde panica pentru că nu știi cât de importantă poate fi hemoragia. Știi că hemoragiile mici dar repetate duc la anemii severe. Ești obosit, slab alimentat, iritat, anemic și sătul de chin. Vrei o scăpare simplă și eficientă. hemoroiziChiar îți vrei viața înapoi!

Viața fără hemoroizi e cât se poate de frumoasă!

Există soluții foarte simple pentru a scăpa de cercul vicios în care te afli. Un dispozitiv medical de tipul HemoMed îți poate readuce starea de relaxare mentală și fizică. HemoMed este un dispozitiv discret pe care îl întroduci în congelator iar apoi îl aplici ușor pe venele dilatate și dureroase de la nivelul anusului. Temperatura scăzută reduce imediat inflamația, mâncărimile și usturimile caracteristice hemoroizilor. Cu timpul, după mai multe aplicări, venele dilatate se restrâng, inflamația dispare și totul revine la normal. HemoMed este un dispozitiv medical igienic, durabil, ușor de utilizat și mai ales extrem de eficient. Datorită dispozitivului HemoMed există viață fără dureri hemoroidale!