Loading
Prima pagină
Favorite 0
Contul meu
Revista MaxMed
0
Coşul tău este gol și trist.
LOGIN
Contul meu
Transport gratuit
De la 199 lei
Telefon: 0371-785.785
L - J 8:00-16:00, V 8:00-13:00
WhatsApp: 0371-785.785
L - J 8:00-16:00, V 8:00-13:00
Prima pagină Revista MaxMed Prostata mărită nu te face mai bărbat! Tratează-te!

Prostata mărită nu te face mai bărbat! Tratează-te!


Publicat în: 2015-04-29

prostataToată viața ai dormit ca un butuc. Însă, de la o vreme, ai început să faci drumuri enervante și repetate spre baie chiar și de două, trei ori pe noapte. Pentru cei mai mulți bărbați, plimbările nocturne până la toaletă și înapoi sunt primul semn care indică o mărire a prostatei. Alt simptom important poate fi și incapacitatea de a avea un jet normal la urinare, locul jetului continuu fiind luat de o scurgere lentă sau chiar numai de picurare. Părul alb și mărirea prostatei sunt semne inevitabile ale înaintării în vârstă. Problema este că drumurile nocturne spre baie devin din ce în ce mai frecvente și la un moment dat ajung să afecteze chiar și rutina zilnică a unei persoane.

Mărirea în volum (de origine necanceroasă) a acestei glande mai poartă și denumirea de hiperplazie benignă de prostată. La bărbați, urina curge din vezica urinară prin uretră. Creșterea în volum a prostatei blochează fluxul de urină prin uretră. Pe măsură ce se multiplică celulele prostatei, se creează o nouă dimensiune care apasă pe uretră, locul de evacuare a urinei și a spermei din corpul uman.

prostataÎn timp ce diametrul uretrei se îngustează, vezica urinară trebuie să se contracte mai puternic pentru a împinge urina afară din corp. Cu timpul, mușchiul vezicii devine mai gros, mai puternic dar și mult mai sensibil. Acesta începe să se contracte chiar și la o cantitate mică de urină existentă în vezică de aici rezultând nevoia frecventă de urinare. La un moment dat, mușchii vezicii urinare nu mai pot depăși efectele uretrei îngustate astfel încât urina rămâne în vezică iar aceasta nu se mai golește niciodată complet.

Simptomele principale ale hiperplaziei benigne de prostată pot include:

- jet de urină slab și fără presiune

- senzația de vezică urinară golită incomplet

- dificultăți de începere a jetului

- urinare frecventă

- senzația de urgență la urinare

- treziri nocturne frecvente pentru urinare

- jet care începe iar apoi se oprește brusc pentru ca începe din nou

- dificultăți la urinare

- picături continue de urină

- nevoia de a urina iarăși la un minut după ce tocmai ai terminat.

prostataDacă vezica urinară nu se mai golește niciodată complet, există riscul de a dezvolta infecții ale tractului urinar. Alte probleme grave care por apărea cu timpul sunt pietrele în vezica urinară, sânge în urină, incontinență urinară, retenție acută de urină datorată incapacității complete de a urina. Oprirea bruscă și completă a capacității de urinare este o urgență medicală.

Cei mai mulți bărbați suportă cu stoicism ani și ani de zile efectele hiperplaziei benigne de prostată înainte de a lua măsuri. De ce? Pentru că nu știu ce anume să facă pentru a rezolva această problemă. Herbo Prostat are capacitatea de a ajuta o mulțime de bărbați să scape de infecțiile, inflamațiile și efectele neplăcute ale unei prostate mărite. Cele 60 de capsule luate cu regularitate vă vor reduce în timp dimensiunile prostatei, nevoia imperioasă de a urina frecvent, dificultățile la urinare și inflamațiile aparatului urinar afectat de hiperplazia de prostată. Plimbările nocturne spre toaletă vor deveni curând rare spre inexistente pentru că principiile active din Herbo Prostat chiar își fac efectul. Înaintarea în vârstă nu trebuie să mai fie un chin pentru nimeni! Există soluții, există Herbo Prostat!