Loading
Prima pagină
Favorite 0
Contul meu
Revista MaxMed
0
Coşul tău este gol și trist.
LOGIN
Contul meu
Transport gratuit
De la 199 lei
Telefon: 0371-785.785
L - J 8:00-16:00, V 8:00-13:00
WhatsApp: 0371-785.785
L - J 8:00-16:00, V 8:00-13:00
Prima pagină Revista MaxMed Cât de mult contează cum arăt?

Cât de mult contează cum arăt?


Publicat în: 2015-04-29

saniFelul în care arăți contează foarte mult. Chiar dacă ești deșteaptă, cultă și descurcăreață și nu pui preț pe aparențe, unele lucruri ajung să te afecteze fără să-ți dai seama. Dacă te uiți dimineața și seara în oglindă și nu-ți place ceea ce vezi înseamnă că ai nevoie de o schimbare. Nu-ți poți trăi frumos viața dacă ești măcinată de frustrări vechi. Sâni prea mici? Încearcă o mărire naturală. Grăsime prea multă? Alege niște exerciții eficiente și dă jos burta. Numai atunci vei putea fi pe deplin încrezătoare în capacitățile tale de femeie modernă, deșteaptă și frumoasă.sani

Te întrebi mereu de unde să începi schimbarea? E simplu. Problema care te frustrează cel mai mult e cea mai urgentă. Motivația completă și definitivă vine de cele mai multe ori atunci când insatisfacția atinge cote maxime. Nimic nu se schimbă atunci când ești mulțumită cu ceea ce ești, cu ceea ce ai și cu ceea ce poți. Toți pașii spre înainte vin mai mult sau mai puțin din nevoia acută de schimbare. Pentru că așa nu se mai poate! Pentru că nu mai rezist să văd cum nu mă mai ajung hainele zi de zi! Pentru că sânii mei sunt atât de mici încât nici o rochie nu arată bine pe mine!

E foarte normal să-ți dorești să fii frumoasă, apreciată și seducătoare atât timp cât dorința de perfecțiune nu devine o obsesie nesănătoasă. Trebuie să știi ce anume te avantajează și ce nu. Care îți sunt punctele tari și punctele slabe. La ce capitole stai bine și la care mai ai de lucrat. Înainte de a porni pe drumul schimbării trebuie să știi unde anume vrei să ajungi, cum și în cât timp vei ajunge la ținta propusă.

E foarte recomandat să fii realistă atunci când îți alegi ținta. Nu poți slăbi 15 kilograme într-o singură lună pentru că nu e nici sănătos nici eficient. saniNu poți crește 3 mărimi la sutien în 2 săptămâni. Marile transformări au loc în timp, cu răbdare și perseverență. Frumusețea se crește și se dobândește  zi de zi atât pe plan mental cât și pe plan fizic. Îți dorești ceva care durează în timp sau ceva temporar?

Sânii prea mici sunt o problemă cu care se confruntă foarte multe femei. Din cauză că dimensiunile sânilor le afectează mental, cele mai multe femei nu se mai simt atrăgătoare, nu-și mai doresc să facă sex, au libidoul scăzut și pofta de viață redusă la minimum. BreastMax este un supliment alimentar special conceput pentru creșterea dimensiunilor sânilor pe cale absolut naturală. Ca bonus vă veți recăpăta pofta se sex, plăcerea, sensibilitatea, libidoul și pofta de viață.

BreastMax are efecte benefice și asupra echilibrului hormonal și vă poate reduce foarte mult simptomele sindromului premenstrual sau cele specifice menopauzei. Creșterea dimensiunilor sânilor pe cale naturală poate fi făcută de oricine pentru că efectele adverse sunt ca și inexistente. Capsulele de BreastMax sunt numai pe bază de principii active naturale, din plante cunoscute pentru beneficiile asupra sănătății sexuale feminine. Pentru că rezolvarea acestei probleme este acum atât de simplă, beneficiați din plin de o creștere naturală a sânilor cu BreastMax! Frustrările nu-și au locul în viața unei femei moderne!