Loading
Prima pagină
Favorite 0
Contul meu
Revista MaxMed
0
Coşul tău este gol și trist.
LOGIN
Contul meu
Transport gratuit
De la 199 lei
Telefon: 0371-785.785
L - J 8:00-16:00, V 8:00-13:00
WhatsApp: 0371-785.785
L - J 8:00-16:00, V 8:00-13:00
Prima pagină Revista MaxMed Aloe Vera și ulei de măsline – duo imbatabil pentru frumusețe!

Aloe Vera și ulei de măsline – duo imbatabil pentru frumusețe!


Publicat în: 2015-04-29

frumusetePielea noastră are nevoie de îngrijire constantă. Zi de zi suntem expuși la radiații ultraviolete nocive, la substanțe chimice corozive, la praf și noxe din aer, la bacterii, fungi și alte pericole. Toate acestea accelerează procesul și așa destul de rapid al îmbătrânirii pielii feței, mâinilor și decolteului. Pe parcursul timpului vedem cum ne apar pete și riduri pe față, pielea mâinilor este uscată, crăpată și dureroasă, porii sunt dilatați, grăsimea abundă și nu știm ce anume să facem pentru a stopa avalanșa de probleme care ne invadează fiecare centimetru de epidermă expus vederii.

De mii de ani, oamenii din întreaga lume au folosit cu succes două remedii naturale pentru tratarea și întreținerea pielii: uleiul de măsline și sucul plantei de aloe vera. De la regine până la curtezane și femei de rând, toate au apelat la aceste două remedii miraculoase și foarte la îndemână. De ce? Pentru că proprietățile antiinflamatorii, nutritive, antiseptice și tonifiante din acest duo, ulei de măsline-aloe vera, sunt net superioare altor produse sau remedii.

frumuseteUleiul de măsline este sănătos și gustos în mâncare dar acționează rapid ca și calmant al pielii iritate, arse de soare sau afectate de dermatite. El conține trei tipuri de antioxidanți benefici pielii: vitamina E, polifenoli și fitosteroli. Antioxidanții din uleiul de măsline, în special vitamina E, au un rol major în stoparea îmbătrânirii pielii, în refacerea fermității și fineții acesteia iar rolul lor de protecție împotriva razelor ultraviolete este recunoscut. Uleiul de măsline pătrunde rapid în piele unde are un efect puternic de curățare. Este un exfoliant blând dar eficient, având capacitatea de a lăsa pielea proaspătă și strălucitoare. Este folosit și în produse pentru păr și unghii, în demachiante, măști faciale și creme de bărbierit pentru bărbați.

Aloe vera este un ingredient intens folosit în produsele cosmetice pentru că are proprietăți numeroase de vindecare a pielii afectate de inflamații. Poate fi folosită de către toate persoanele, cu toate tipurile de ten pentru că are ceva bun de oferit fiecăruia. Gelul, uleiul sau chiar întreaga plantă sunt introduse în creme, săpunuri, geluri de curățare, măști și alte produse. Aloe vera ajută la tratarea acneei, dermatitelor, psoriazisului, arsurilor, loviturilor, tăieturilor sau iritațiilor. Stopează procesul de îmbătrânire, reduce ridurile și liniile fine, hidratează și menține hidratarea introdusă în piele mai ales pe timpul verii.

frumuseteGama OlivAloe combină proprietățile uimitoare ale celor două ingrediente, ulei de măsline și aloe, și le face disponibile tuturor într-o varietate de produse cosmetice pentru toate necesitățile. Veți găsi aici toate produsele necesare îngrijirii tenului de la exfoliere, curățare, hidratare și hrănire până la măști și săpunuri toate pe bază de ulei de măsline organic, aloe vera, argilă, mușețel și alte combinații naturale. Așa cum am amintit, aloe vera și uleiul de măsline acționează puternic asupra tuturor tipurilor de ten de la gras, mixt și uscat până la ten tânăr sau matur. Veți descoperi în gama OlivAloe câte ceva pentru fiecare necesitate a dumneavoastră și a familiei din care faceți parte. Cremele pentru mâini sau picioare, unturile sau uleiurile de corp au compoziții adaptate nevoilor specifice fiecărui tip de piele sunt parfumate fin și discret cu lavandă, rozmarin sau camfor pentru plăcerea simțurilor. Descoperiți pentru dumneavoastră toate bunătățile incluse în gama OlivAloe și beneficiați din plin de vindecarea venită direct din natură!