Loading
Prima pagină
Favorite 0
Contul meu
Revista MaxMed
0
Coşul tău este gol și trist.
LOGIN
Contul meu
Transport gratuit
De la 199 lei
Telefon: 0371-785.785
L - J 8:00-16:00, V 8:00-13:00
WhatsApp: 0371-785.785
L - J 8:00-16:00, V 8:00-13:00
Prima pagină Revista MaxMed Mărimea la control!

Mărimea la control!


Publicat în: 2015-04-29

marire penisPsihologii ne îndeamnă să ne simțim cât mai confortabil în pielea noastră pentru că în asta ar consta fericirea și salvarea de frustrare și de frică. S-ar putea să fie o fărâmă de adevăr în spusele lor dar oricum ar fi nu e un adevăr general valabil. E foarte adevărat că nu prea trebuie să luăm aminte la ce spune lumea despre noi dar uneori micile imperfecțiuni ne macină atât de mult încât simțim nevoia să le corectăm mai ales pentru binele nostru mental.

Să luăm de exemplu lungimea și grosimea penisului. Din ce în ce mai mulți bărbați au o stare de anxietate constantă cu privire la dimensiunea organului sexual. O fi normal, n-o fi normal, cine știe? Important e faptul că nu se simt confortabil cu mărimea iar asta le afectează viața sexuală, emoțională, le dă stări de depresie și de inadaptare socială. Cum e să te simți mai mereu cu musca pe căciulă? Cum e să te simți mic și lipsit de virilitate atunci când vrei să abordezi o femeie frumoasă? Ai vrea să oferi mult dar știi că s-ar putea să nu fie destul. E un sentiment extrem de neplăcut.marire penis

Da, statisticile se grăbesc să ne asigure că totul e în regulă cu majoritatea bărbaților. Limitele normalului arată că ar trebui ca toată lumea să se simtă mulțumită cu ce are în pantaloni. Cu toate acestea, dacă ne dorim să fim mai "falnici" ar trebui să acționăm fără să ne gândim de două ori. Nu trebuie să așteptăm până când ne simțim afectați mental de mica noastră problemă de dimensiune iar abia după aceea să acționăm în direcția remedierii.

Un penis mai mare este mult mai atrăgător din punct de vedere vizual. Iar felul în care arată o parte atât de importantă din corpul nostru contează foarte mult. Mărimea penisului se vede chiar și atunci când nu suntem dezbrăcați. La mare, la piscină, la sala de sport, pe stradă suntem în radarul vizual al femeilor iar ele văd tot și controlează tot. Ți-a plăcut cum arăta fata care tocmai a trecut pe lângă tine. marire penisEa te-a observat și s-a uitat fix unde știe ea mai bine. Te-ai simțit mândru de dimensiunea afișată sau nu? De multe ori nici nu te poți apropia măcar de o femeie pentru că ea te-a cântărit deja darămite să mai ajungi în pat cu ea și să apuci să demonstrezi cât de tare și de creativ ești.

Mărimea penisului spune totul despre virilitate, încredere, plăcere, potență și nu prea poți înșela ochiul vigilent al unei femei îndesând șosete în locurile unde ar trebui să fie penis mare, gros și lung. Dar, totul se poate rezolva. E cât se poate de simplu. ProSolution Pills, tablete pentru creșterea dimensiunilor penisului, însoțite de un set de exerciții pentru rezultate mai rapide, este modalitatea naturală de a scăpa de ideea enervantă că ești inadecvat sexual. Tratamentul trebuie urmat cu strictețe timp de câteva luni iar apoi vei observa o creștere importantă a lungimii și grosimii penisului. Exercițiile constante întăresc rezultatele și le fac mai evidente. Fii mândru de realizările tale și de noile dimensiuni pentru că ceea ce simți tu e tot ce contează! ProSolution Pills te ajută să fii bărbat adevărat și să-ți ții mereu capul sus atunci când femeile se uită în direcția ta! E atât de bine în pielea ta după ce ți-ai rezolvat problema!