Loading
Prima pagină
Favorite 0
Contul meu
Revista MaxMed
0
Coşul tău este gol și trist.
LOGIN
Contul meu
Transport gratuit
De la 199 lei
Telefon: 0371-785.785
L - J 8:00-16:00, V 8:00-13:00
WhatsApp: 0371-785.785
L - J 8:00-16:00, V 8:00-13:00
Prima pagină Revista MaxMed Sex fără parametri și fără prejudecăți

Sex fără parametri și fără prejudecăți


Publicat în: 2015-04-29

relatieÎn ultima sută de ani medicina a studiat intens mecanica sexului. Dorința de a aduce niște îmbunătățiri semnificative relațiilor sexuale i-a împins pe doctori și pe terapeuți să măsoare și să stabilească niște parametri precum durata optimă a preludiului, pozițiile cele mai eficiente de penetrare, intensitatea orgasmelor, cantitatea de spermă ejaculată, viteza de ejaculare și altele. Problema este că medicii studiau modalitățile de optimizare a sexului sub umbrela unor clinici de fertilitate iar acest aspect i-a condus de foarte multe ori la neglijarea aspectului plăcerii pure a relațiilor sexuale.

Ați observat probabil că o partidă poate dura 5 minute, 50 de minute sau 5 ore. Care credeți că este cea mai satisfăcătoare? Partidele scurte au și ele farmecul lor dar sunt lipsite de pasiunea profundă care se construiește pe parcursul unui preludiu lung. Esther Perel, terapeut de renume mondial spune că preludiul începe din nou imediat ce partida se termină. Dorința, pasiunea, erecțiile tari, orgasmele zguduitoare se construiesc treptat în minte, iar apoi își găsesc rezolvarea și expresia în partea mecanică a sexului. Totul este însă ghidat și comunicat de neurotransmițătorii de tip serotonină, dopamină și oxitocină.

sexFactorul timp este direct responabil de intensitatea plăcerii resimțite în timpul sexului. Deși nu suntem educați să punem accent pe preludiu, pe plăcere intensă și pe sex de calitate este bine să realizăm că satisfacția care vine din sexul pasional este una din plăcerile absolut esențiale ale vieții.

Partida nu se reduce la timpul dintre penetrare și ejaculare sau dintre penetrare și orgasm. Nu este o cursă cu obstacole, o datorie, o serie de parametri în care trebuie să ne încadrăm pentru că nu avem alternative. Pentru că ne concentrăm de prea multe ori doar pe partea practică, ne lipsim de intensitate și ajungem la final dezumflați ca niște baloane fie pentru că erecția n-a fost cum trebuie, fie pentru că orgasmul a întârziat să apară sau alte neajunsuri.

Suntem învățați să căutăm frenetic poziții noi, jucării noi, roluri noi dar în același timp ne cenzurăm fanteziile mentale, ne punem limite de timp și de loc, nu ne permitem să fim liberi de prejudecăți și să ne bucurăm pe deplin de corpul partenerului. Ați auzite de persoanele care au orgasme fără si fie atinse, folosind numai fantezia debordantă și capacitatea de a construi plăcere cu ajutorul creierului? Nu v-ați fi gândit că așa ceva este posibil, nu-i așa?

sexAșa cum am amintit, erecțiile perfecte vin din plăcerea intensă resimțită în timpul preludiului. Uneori este posibil să simțim nevoia de ajutor din exterior pentru a completa și pentru a perfecționa partidele de sex. PoteMax oferă bărbaților un impuls important spre sex orgasmic. Suplimentul alimentar natural PoteMax garantează erecții tari, stimulează potența și deschide apetitul sexual. Cu siguranță fiecare bărbat are nevoie de o cură cu PoteMax de cel puțin 3 luni pentru a se reechilibra din punct de vedere sexual. PoteMax stimulează energiile mentale și fizice, capacitățile de a controla ejacularea, de a menține erecția fermă pe tot parcursul partidei și de a resimți cea mai intensă plăcere provenită din combinația de mecanică și plăcere mentală pură. Nu ezitați să apelați la PoteMax pentru că sexul pasional trebuie să fie prioritar în viața tuturor!