Loading
Prima pagină
Favorite 0
Contul meu
Revista MaxMed
0
Coşul tău este gol și trist.
LOGIN
Contul meu
Transport gratuit
De la 199 lei
Telefon: 0371-785.785
L - J 8:00-16:00, V 8:00-13:00
WhatsApp: 0371-785.785
L - J 8:00-16:00, V 8:00-13:00
Prima pagină Revista MaxMed Inhibiții, limite și vulnerabilități sexuale – cum ne raportăm la ele?

Inhibiții, limite și vulnerabilități sexuale – cum ne raportăm la ele?


Publicat în: 2015-04-29

sexLumea noastră erotică și sexuală interioară este populată de inhibiții, frici, frustrări, contradicții și vulnerabilități. Înainte de a putea face primul pas concret spre o relație sexuală deschisă și satisfăcătoare bărbații și femeile trebuie să străbată un tunel periculos de prejudecăți provenite din educație, religie, norme sociale și culturale.

Îmi place prea mult să fac sex, nu cumva e ceva în neregulă cu mine? Am mereu fantezii cu privire la sex, cât de ciudat sunt? Îmi doresc să am un penis mai mare, oare am o problemă? Visez să am partide care să țină cu zilele, vreau orgasme multiple, vreau diversitate și mă gândesc mereu la cum arată iubita mea dezbrăcată, sunt oare dependent de sex? Cultura și societatea ne-au implantat adânc în minte faptul că sexul nu e ceva care ar trebui să ne preocupe. Numai femeile ușoare și bărbații lipsiți de moralitate își dau liber pasiunilor și găsesc sexul ca fiind extrem de plăcut.

Inhibițiile și incapacitatea de a comunica eficient cu partenerul ne fac să ne simțim și mai nesiguri pe noi și mai vulnerabili decât suntem deja. Actul în sine de a te lăsa liber, dezbrăcat în mâinile altcuiva este expresia vulnerabilității maxime. Te expui singur privirilor iscoditoare ale celuilalt, riști să fii judecat, înțeles greșit, rănit în sentimentele tale cele mai profunde și uneori chiar refuzat. Reversul medaliei este însă imposibilitatea atingerii plăcerii maxime atât timp cât refuzi să fii vulnerabil și să predai controlul.

sexDeschiderea totală și conștientizarea lucrurilor care te satisfac și care nu te satisfac este primul pas spre dărâmarea zidului de inhibiții care stă între tine și partenera ta. Când știi și afli exact ce anume să ceri și să aștepți de la tine și de la celălalt devii încrezător într-un mod cu totul nou și neașteptat.

Limitele sunt și ele foarte importante iar definirea lor te salvează de multe neplăceri. Iată câteva lucruri pe care le poți face pentru a atinge starea necesară sexului total, liber, vulnerabil dar lipsit de inhibiții:

- fii conștient de lucrurile care te excită

- înțelege-ți corpul, ascultă-i dorințele și detectează-i schimbările fizice și mentale

- dă-ți voie să te predai pe deplin plăcerii pentru că meriți să ai parte de ea

- fii responsabil de propriul orgasm, cere plăcere și oferă plăcere fără limite

sex- împărtășește lucrurile care te excită puternic cu iubita ta pentru ca ea să știe ce anume se petrece cu tine

- comunică-i iubitei tale ce anume îți dorești, la ce anume visezi, ce anume îți face plăcere și mai ales de ce anume îți este teamă cu privire la sex

- descrie-i iubitei câteva din fanteziile tale cele mai intime.

Nesiguranța, vulnerabilitatea, lipsa de comunicare fac parte din experiența inițială a fiecărui cuplu fie el bazat pe dragoste sau numai pe dorința sexuală. Important e să trecem de acest prim stadiu și să ne dezvoltăm personalitatea erotică. Dacă îți dorești să fii mai energic și mai potent ca bărbat, ce anume te împiedică să folosești un supliment alimentar care să te ducă exact acolo unde ți-ai dori? Simți că sexul ar putea fi mult mai mult decât este? Crezi cu tot sufletul că ai avea nevoie de un plus de potență pentru a fi pe deplin dezinhibat și satisfăcut? UP este produsul natural dedicat satisfacției sexuale masculine. Folosește-l cu încredere pentru că te va ajuta să afli cine ești și ce poți face dacă te deschizi sexual. UP e pentru tine și pentru satisfacția ta! Cere plăcere și oferă plăcere cu UP!