Loading
Prima pagină
Favorite 0
Contul meu
Revista MaxMed
0
Coşul tău este gol și trist.
LOGIN
Contul meu
Transport gratuit
De la 199 lei
Telefon: 0371-785.785
L - J 8:00-16:00, V 8:00-13:00
WhatsApp: 0371-785.785
L - J 8:00-16:00, V 8:00-13:00
Prima pagină Revista MaxMed Eu și corpul meu, parteneri pe viață!

Eu și corpul meu, parteneri pe viață!


Publicat în: 2015-06-03
Depind în totalitate de corpul meu. Succesul sau insuccesul meu în viață, fericirea, starea mea de bine, toate sunt legate de sănătatea mea. Uneori mă uit în oglindă și realizez cât sunt de fragil. Înțeleg că lista mea de priorități începe și se termină cu grija mea pentru mâinile, picioarele, ochii, stomacul sau ficatul meu. Nu am de ales. Dacă unul din organele mele cedează, viața mea devine brusc prea complicată. Cum pot fi un doctor, un avocat, un tehnician sau un arhitect de succes dacă am dureri constante de stomac? Cum pot să-mi fac bine treaba dacă sunt mereu constipat sau am mereu probleme cu hemoroizii? Eu și corpul meu suntem parteneri. El mă poate duce oriunde îmi doresc atât timp cât eu îi port mereu de grijă.

Felul în care arăți vorbește despre tine

De foarte multe ori, exteriorul dă de gol problemele interiorului. Nu trebuie să fii medic pentru a realiza faptul că o persoană suferă de anumite afecțiuni sau este chinuită de dureri. Pielea feței, unghiile, ochii, buzele și modul în care arată suprafața limbii spun multe despre funcționarea organelor interne.

Paloarea

Paloarea feței sau a pielii în totalitate poate avea mai multe cauze printre care putem aminti pierderile de sânge, anemiile, bolile de ficat, oboseala cronică sau lipsa unor vitamine esențiale din grupul B. Pierderile de sânge pot fi uneori aproape imposibil de detectat. Hemoroizii pot sângera constant fără ca persoana în cauză să observe iar anemiile rezultate pot fi destul de grave și de importante.

Mirosul

Unele probleme de digestie sau boli de ficat dau transpirației și corpului un miros aparte datorită acumulării de compuși toxici în organism. Mirosul pronunțat al cavității orale poate trăda și el anumite afecțiuni ale tubului digestiv. Constipația predispune la acumularea de toxine pentru că mișcările prea lente ale intestinului gros promovează reabsorbția toxinelor în sânge.

Energia

Energia pe care o consumăm zi de zi provine din digestia alimentelor ingerate. Afecțiunile tubului digestiv ne pot priva de o mare cantitate de energie și astfel devenim lenți și ineficienți în ceea ce facem. Absorbția ineficientă a proteinelor, zaharurilor sau lipidelor datorită unor probleme ale intestinului subțire sau gros ne pot transforma în persoane letargice, lipsite de entuziasm și de bună dispoziție. Dacă din întâmplare ați observat că sunteți mai obosiți, mai lenți și mai ineficienți decât de obicei trebuie să vă puneți serios întrebarea unde anume stă problema și de ce nu aveți la dispoziție energia necesară.

Recomandarea noastră

De prea multe ori neglijăm să tratăm unele probleme destul de evidente cum ar fi hemoroizii. De teamă, de rușine sau din alte cauze, alegem să trăim cu dureri, cu usturimi și sângerări când am putea avea o viață normală și liniștită. HemoMed este dispozitivul medical discret, eficient și modern recomandat în tratamentul hemoroizilor acasă, fără intervenția medicului. HemoMed funcționează pe un principiu modern și inovator numit crioterapie. Inflamațiile răspund foarte bine la soluțiile foarte reci aplicate la locul dureros iar acest dispozitiv face tocmai acest lucru. HemoMed este alcătuit din plastic pentru dispozitive medicale și are la interior o soluție capabilă să ajungă la temperaturi foarte joase. Plasând dispozitivul în congelator și apoi aplicând totul pe venele hemoroidale inflamate vă asigurați de reducerea treptată a simptomelor și a dimensiunilor hemoroizilor până la dispariția lor completă. HemoMed vă readuce liniștea și vă scapă de dureri!