Loading
Prima pagină
Favorite 0
Contul meu
Revista MaxMed
0
Coşul tău este gol și trist.
LOGIN
Contul meu
Transport gratuit
De la 199 lei
Telefon: 0371-785.785
L - J 8:00-16:00, V 8:00-13:00
WhatsApp: 0371-785.785
L - J 8:00-16:00, V 8:00-13:00
Prima pagină Revista MaxMed Învață cum să rămâi mereu tânăr și sănătos

Învață cum să rămâi mereu tânăr și sănătos


Publicat în: 2015-04-29

sanatateViața noastră are rost numai dacă suntem sănătoși la corp și la minte. De bunăstarea fizică ține fericirea, productivitatea și capacitatea noastră de a naviga marea de probleme cu care ne confruntăm zi de zi. Se poate ca uneori să devenim confuzi și să nu mai știm ce cale spre sănătate să alegem. Un lucru e sigur, însă. Produsele naturale, suplimentele concentrate din plante și echilibrul între muncă și odihnă sunt elemente durabile care contribuie în proporție de 99% la sănătate și fericire.

Prinde gustul naturii!

mancare sanatoasaCei mai mulți dintre noi își aduc aminte de puterea vindecătoare a plantelor numai atunci când au o nevoie stringentă de substanțe care să ajute în tratarea și prevenirea cancerului, bolilor infecțioase sau bolilor cronice. Substanțele naturale au însă un efect mult mai intens atunci când sunt folosite pentru stimularea organismului, a sistemului imunitar și a mijloacelor de apărare împotriva microorganismelor. De ce n-am alege mai degrabă să prevenim decât să tratăm?

Superalimente pentru superputeri

Există o mulțime de alimente pe care le putem consuma cu plăcere și care conțin substanțe activecorp sanatos importante pentru sănătate și vigoare. Ceaiul verde, consumat cu religiozitate de asiatici conține o multitudine de antioxidanți, factori care ne pot menține tinerețea și ajuta la detoxifierea organelor interne importante precum ficatul sau rinichii. Vinul roșu și ciocolata, consumate cu moderație, contribuie în mod activ la starea de bine și la sănătatea întregului organism. Substanțele amare, numite taninuri, care se găsesc în vin și ciocolată cu conținut ridicat de cacao, joacă un rol important în sănătatea inimii și ficatului.

Cancerul, această boală care ne macină familiile, a ajuns pentru mulți un motiv de anxietate maximă și chiar de teroare pentru că nu se știe nici la ora actuală motivul exact pentru care acest flagel apare în corpul nostru. Se știu multe metode relativ eficiente în tratarea și prevenirea cancerului dar cele mai multe au efecte adverse atât de nocive încât par să facă mai mult rău decât bine.

sanatosMetoda cea mai sigură în tratarea și prevenirea cancerului rămâne întărirea sistemului imunitar pe cale naturală și folosirea din belșug a acelor superalimente amintite mai sus. Nucile, semințele, fructele de avocado, fructele goji, legumele crude, uleiul de măsline presat la rece, nu trebuie să lipsească din dieta celor care s-au înscris în cursa pentru tratarea și prevenirea cancerului.

CancerEx, suplimentul tău de sănătate!

În plus, mai există formule speciale, concepute pentru persoanele care luptă împotriva cancerului sau care doresc să prevină această maladie. CancerEx este un superaliment de origine japoneză testat de persoane suferinde sau sănătoase din întreaga lume. Acest supliment alimentar se adresează tuturor celor care suferă de boli cronice grave și care au nevoie de un întăritor 100% natural pentru a-și recăpăta sănătatea.anti cancer

CancerEx oferă organismului afectat de boală un plus de energie și întărește sistemul imunitar afectat de infecții grave precum hepatitele de tip B sau C. Folosind acest supliment, celulele care ne apără organismul de boli vor avea din nou capacitatea să se înmulțească, făcând astfel posibilă vindecarea. CancerEx este un aliat de nădejde în tratarea și prevenirea cancerului. Medicii japonezi recomandă tuturor să folosească cu încredere acest produs înainte de a se îmbolnăvi dar mai ales după ce boala s-a instalat. Vă dorim multă sănătate alături de CancerEx!