Loading
Prima pagină
Favorite 0
Contul meu
Revista MaxMed
0
Coşul tău este gol și trist.
LOGIN
Contul meu
Transport gratuit
De la 199 lei
Telefon: 0371-785.785
L - J 8:00-16:00, V 8:00-13:00
WhatsApp: 0371-785.785
L - J 8:00-16:00, V 8:00-13:00
Prima pagină Revista MaxMed Ce trebuie să faci pentru ca ea să aibă orgasm garantat

Ce trebuie să faci pentru ca ea să aibă orgasm garantat


Publicat în: 2015-06-10
Orgasmul femeilor e cumva mai complex decât cel al bărbaților dar nu imposibil de atins. E nevoie de puțin mai multă planificare, de câteva mișcări strategice și de multă relaxare pentru ca totul să culmineze într-un orgasm luuuung și satisfăcător. Pentru ca totul să meargă lin trebuie să-ți ajuți iubita să intre într-o atmosferă calmă și liniștită în care să se poată concentra numai asupra senzațiilor premergătoare orgasmului.

Dormitorul e numai pentru plăcere

Dacă ea e stresată după o zi lungă de lucru, cere-i să închidă telefonul, încuiați ușile, puneți o lumină difuză și ascultați niște muzică relaxantă. Între timp pregătește-te să-i oferi un masaj pe cinste pentru ca ea să intre perfect în atmosfera erotică pe care o dorești. Muzica și lumina caldă, uleiurile parfumate și atingerile tale o vor ajuta să-și relaxeze mușchii încordați și să fie mai susceptibilă la senzații.

Complimente

În timp ce o masezi șoptește-i vorbe dulci, complimente, aprecieri, cu gura aproape de pielea de pe mijlocul spatelui. Senzațiile vor fi cu siguranță intense mai ales dacă ea îți va simți respirația fierbinte exact în zonele erogene care pleacă de la ceafă, de-a lungul coloanei vertebrale, până la nivelul coapselor. Nu te opri până când nu simți că trucul și-a atins scopul și că ar trebui să încerci și altceva, mai intens.

Tachinări

Încearcă să o aduci cât mai aproape de orgasm de mai multe ori pentru a crește intensitatea rezultatului final. Sexul oral e o metodă bună de a spori intensitatea senzațiilor până aproape de punctul fierbinte dar fără să treci bariera. Începe foarte încet și lent și observă-i respirația pentru că ea indică apropierea de orgasm. Oprește-te și începe din nou. Poți face asta de câte ori îți permite ea folosindu-ți mâinile sau gura.

Varietate

Creativitatea și varietatea mișcărilor e absolut necesară pentru un final fericit. Tachinările pot continua și după penetrare prin mișcări diferite, prin schimbarea pozițiilor și prin stimularea tuturor zonelor erogene. Sfârcurile, clitorisul, punctul G, chiar și zona anală, toate trebuie stimulate pentru a crea un complex de senzații suficient de puternice încât să ducă la un orgasm exploziv. Orgasmul femeilor are o durată de 7 până la 30 de secunde dar cu o stimulare intensă poate ajunge și până la 60 de secunde. Cine nu și-ar dori așa ceva?

Dimensiune

Orgasmele țin de foarte mulți factori dar dimensiunea este un jucător important pentru întreaga ecuație. Lungimea și grosimea adecvată a penisului produc cele mai tari senzații în timpul penetrării dacă organul este suficient de erect și de mare.

Recomandarea noastră

Dacă vrei să te asiguri că ai făcut totul pentru ca ea să aibă orgasm garantat atunci te invităm să folosești sistemul de capsule naturale și exerciții pentru creșterea dimensiunilor penisului ProSolution Pills. Un penis de dimensiuni mai mici nu reușește de obicei să stimuleze suficient vaginul pentru ca iubita ta să ajungă la orgasm. ProSolution Pills este un complex de capsule din plante care vine la pachet cu un set de exerciții pentru creșterea cu 3-6 cm a dimensiunilor penisului. În plus, vei avea erecții foarte puternice, un flux de sânge bogat la nivelul organelor genitale, senzații mai intense și control asupra ejaculării. ProSolution Pills este recomandat de medici și folosit de bărbații din întreaga lume!