Loading
Prima pagină
Favorite 0
Contul meu
Revista MaxMed
0
Coşul tău este gol și trist.
LOGIN
Contul meu
Transport gratuit
De la 199 lei
Telefon: 0371-785.785
L - J 8:00-16:00, V 8:00-13:00
WhatsApp: 0371-785.785
L - J 8:00-16:00, V 8:00-13:00
Prima pagină Revista MaxMed Secretele sportivilor de performanță

Secretele sportivilor de performanță


Publicat în: 2015-04-29

sportivSportivii de ocazie, sau amatori, pot învăța o mulțime de lucruri foarte importante și folositoare de la cei care practică un sport de când se știu și care și-au transformat pasiunea în carieră. Nimeni nu se naște atlet. Fiecare persoană care a ajuns pe culmile gloriei a trecut prin accidentări, momente de durere cruntă și descurajări. Sportul înseamnă efort, durere și lecții pe care dacă nu le înveți riști să te rănești serios și pentru tot restul vieții.accidentare sport

Înainte de a începe să practici un sport trebuie să înveți câteva lucruri despre anatomia sistemului muscular, osos și nervos. Aceste trei sisteme, pe lângă cel respirator, te deservesc în orice activitate fizică intensă și trebuie să știi cât mai multe despre cum funcționează pentru a putea să le folosești eficient la capacitate maximă.

Învață să ai grijă de corpul tău!

Știm cu toții că mișcarea înseamnă sănătate. V-ați gândit vreodată că sportul pune presiuni mari pe oase și pe mușchi? Știți că sportivii de performanță își împing corpul dincolo de limitele sănătății? Performanța are nevoie de îngrijiri minuțioase, de hidratare perfectă, de mâncare cu conținut bine echilibrat, de proceduri complicate de kinetoterapie pentru recuperarea după meciuri grele și uneori de operații chirurgicale. Riscurile ca amatorii să nu știe ce implică sportul pe care îl practică sunt extrem de mari.

Alege cu grijă încălțămintea pentru sport!

sport performantaÎncălțămintea de sport aleasă la întâmplare îți poate aduce atât de multe daune încât nu-ți poți închipui. În loc să ai aripi la picioare vei simți că ești legat cu lanțuri din cauza durerilor provocate de pantofi de sport care nu ți se potrivesc. Rupturile de ligamente, întinderile musculare, deformările osoase, accidentările sunt în general rezultatul lipsei de experiență în alegerea echipamentului sportiv.

Recuperarea după meci

Procesul de recuperare de după un meci important este la fel de important, sau poate mai important decât antrenamentul pregătitor. În timpul exercițiului fizic intens, mușchii obosesc și se instalează febra musculară,accident sport o acumulare de acid lactic rezultată în urma lipsei de oxigen apărută în timpul programului sportiv. Durerea și inflamația pot persista pentru multe zile la rând dacă nu facem ceva pentru a le stopa evoluția și pentru a grăbi recuperarea.

Antidur, produsul ideal pentru mușchi și nervi inflamați după sport

Tentația de a ingera cât mai multe analgezice pentru a scăpa de durerea post-exercițiu fizic este extrem de mare. sport fara durereAnalgezicele și antiinflamatoarele afectează însă de foarte multe ori stomacul și ficatul. Există produse pe bază de uleiuri naturale care ne pot ușura cu mult procesul de vindecare de după meciurile intense. Antidur este un produs revoluționar sub forma unui roll- on. Substanțele active vor fi aplicate pe piele sub forma unui plasture transparent sau sub forma unei pelicule. Eliberarea treptată de uleiuri de eucalipt, aloe vera, mentă răcoritoare și alte substanțe benefice vor avea efecte calmante, egale cu cele ale analgezicelor de sinteză, dar fără efectele adverse.

Antidur calmează eficient durerile musculare cauzate de accidentări sau de excesul de zel de care dăm uneori dovadă atunci când ne antrenăm. Poate fi folosit oricând și oriunde, pentru că aplicarea se face rapid iar rezultatele se văd pe parcurs.

Antidur este secretul natural al sportivilor de performanță și poate fi și aliatul tău la vreme de nevoie!