Loading
Prima pagină
Favorite 0
Contul meu
Revista MaxMed
0
Coşul tău este gol și trist.
LOGIN
Contul meu
Transport gratuit
De la 199 lei
Telefon: 0371-785.785
L - J 8:00-16:00, V 8:00-13:00
WhatsApp: 0371-785.785
L - J 8:00-16:00, V 8:00-13:00
Prima pagină Revista MaxMed Sfaturi utile pentru a scăpa mai ușor de durere

Sfaturi utile pentru a scăpa mai ușor de durere


Publicat în: 2015-08-04
Diversele dureri care ne însoțesc zilnic existența au doar rareori cauze foarte bine definite. Cele mai multe dintre ele sunt temporare adică trec de la sine fără un tratament aparte. Altele persistă și ne fac să ne îngrijorăm de sănătatea organismului nostru. Durerile de cap, de exemplu, pot avea drept cauze oboseala, îngrijorarea, frica, furia sau insomnia. Pentru astfel de dureri, relaxarea poate fi singura metodă eficientă și sigură de tratament.

Ce înseamnă să te relaxezi?

Pentru cei mai mulți dintre noi relaxarea înseamnă așa-zisa liniște pe care o simțim atunci când putem face exact ceea ce vrem. Relaxarea poate fi o oră la televizor, o oră de somn sau o oră de cumpărături la mall. Și dacă după toate astea te alegi cu o durere și mai cruntă de cap? Înseamnă că nu te-ai relaxat suficient sau că metoda în sine a dat greș? Relaxarea este o modalitate conștientă de a-ți educa mintea să mențină stresul sub control și să alunge durerea provenită din combinația letală stres-anxietate-oboseală.

Cum scăpăm de durerea musculară?

La fel ca și durerile de cap, durerile musculare își au de multe ori rădăcina în oboseala psihică acumulată după stres intens. Un alt tip de durere musculară apare după exercițiu fizic intens, după muncă fizică sau alte probleme solicitante pentru musculatură. Oboseala musculară intensă combinată cu lipsa hidratării corespunzătoare poate duce la crampe musculare extrem de dureroase sau la perioade de febră musculară prelungită. Suplimentele de calciu și mai ales magneziu, odihna și niște ședințe de masaj pot ajuta foarte mult la calmarea unor astfel de dureri.

Ce provoacă durerea de oase?

Uneori, în perioadele mai reci sau mai umede, simțim niște dureri ascuțite care par a veni fix din interiorul oaselor. Fie că suntem mai tineri sau mai în vârstă, nu suntem nicicum scutiți de astfel de probleme. Artrita își face oricum apariția iar durerea care provine din frecarea de os pe os este inconfundabilă. Cartilajele care învelesc exteriorul oaselor se tot macină pe parcursul vieții până când dispar de tot. Odată cu dispariția cartilajului durerea se intensifică iar atunci trebuie să intre in acțiune mecanismele psihice de control al durerii și metodele naturale de relaxare și calmare a episoadelor dureroase.

Controlul durerii

Nu există soluții minune care să ne ia pur și simplu durerea cu mâna și să ne redea starea de confort psihic pe care o aveam atunci când eram perfect sănătoși. Există doar metode de relaxare combinate cu soluții naturale care aplicate ne pot ajuta să trecem mai ușor peste durere și disconfort.

Recomandarea noastră

Pentru că știm ce efecte absolut neplăcute au durerile reumatice, osteoartrita, durerile musculare, nevralgiile și durerile lombare, recomandăm tuturor gama de produse naturale AntiDur. Produsele AntiDur au la bază uleiuri esențiale concentrate, cu efect de reducere treptată a durerilor osoase, musculare și articulare. Aplicarea acestor uleiuri se face cu ajutorul unui dispozitiv de tip roll on iar eliberarea substanțelor cu efect analgezic se face pe parcursul întregii zile după o singură aplicare. Gama AntiDur nu trebuie să lipsească din familie pentru că astfel de produse sunt mereu necesare pentru tineri energici și pentru adulți cu probleme. AntiDur a ajutat o mulțime de persoane să-și recapete mobilitatea, plăcerea de a face sport și puterea de a munci! Nu pierzi nimic dacă le încerci și tu!