Loading
Prima pagină
Favorite 0
Contul meu
Revista MaxMed
0
Coşul tău este gol și trist.
LOGIN
Contul meu
Transport gratuit
De la 199 lei
Telefon: 0371-785.785
L - J 8:00-16:00, V 8:00-13:00
WhatsApp: 0371-785.785
L - J 8:00-16:00, V 8:00-13:00
Prima pagină Revista MaxMed Cum ne protejăm organismul pe parcursul toamnei?

Cum ne protejăm organismul pe parcursul toamnei?


Publicat în: 2015-09-03
Organismul nostru a trecut printr-o vară fierbinte și obositoare care l-a stors de energie și i-a scăzut sistemul imunitar. Sezonul umed și răcoros de toamnă este benefic relaxării și refacerii energiilor pentru că fructele și legumele proaspete se găsesc încă din plin. Însă, dacă nu suntem atenți, inflamațiile din corpul nostru vor ieși imediat la suprafață. Datorită sistemului imunitar mai scăzut, putem avea parte de infecții ale căilor respiratorii, sinuzite, bronșite și chiar pneumonii. Durerile reumatismale, artritele, durerile lombare, inflamațiile articulațiilor mari și mici reapar ca ciupercile după ploaie și trebuie combătute natural și eficient.

Vreme perfectă pentru plajă

Verile toride nu sunt tocmai bune pentru plajă. Soarele puternic arde pielea iar beneficiile aduse sunt minime. Soarele de toamnă este însă un adevărat miracol vindecător pentru organism. Cei care suferă durerile constante produse de reumatism au nevoie să acumuleze căldura blândă din primele zile de toamnă pentru a trece cu bine peste zilele umede și reci care urmează. În plus, lumina soarelui sporește producția de vitamina D și prin urmare ajută la fixarea calciului în oase. Plaja de toamnă este un medicament blând pentru corp și pentru suflet!

Plimbări lungi cu prietenii

Menținerea mobilității este prioritatea principală a celor care au probleme osoase, musculare sau articulare. Toamna, plimbările aduc nenumărate beneficii sănătății fizice și mentale. Parcuri, păduri, trasee montane ușoare trebuie luate cu asalt. Peisajele sunt superbe, aerul călduț de amiază încălzește oasele obosite, pune sângele în mișcare și aduce sănătate și poftă de mâncare. Plimbările cu bicicleta, exercițiile în aer liber, grădinăritul, toate aduc un plus de sănătate și de vigoare organismului.

Mâncare bună gătită cu drag

Organismul uman își primește majoritatea vitaminelor, mineralelor, proteinelor și grăsimilor din alimentele pe care le consumăm. O alimentație săracă în nutrienți predispune la infecții, inflamații și diferite boli. Scăderea sistemului imunitar se produce și datorită dietei inadecvate. Nu lăsați sezonul bogat al toamnei să treacă fără să gătiți mâncăruri gustoase, proaspete și sănătoase pentru familie și prieteni. Alimentația corespunzătoare ne pregătește pentru sezonul rece și ne menține sănătatea aici și acum. Dietele de slăbit nu sunt recomandate în această perioadă pentru că acum este timpul pentru reîncărcarea bateriilor și refacerea rezervelor de energie. Gătiți, mâncați și bucurați-vă de culorile magice ale acestui sezon care abia a început!

Haine călduroase pentru zile reci

Inflamațiile articulare sunt foarte sensibile la frig și umezeală. Durerile reumatice se reactivează în acest sezon dacă nu avem grijă la modul în care ne îmbrăcăm, ne încălțăm și ne ferim de frig sau de curenții de aer. Remediile simple și naturale funcționează foarte bine dacă alegem să ne încredem în puterea lor vindecătoare.

Recomandarea noastră

Pentru că sezonul reumatismelor, inflamațiilor și infecțiilor tocmai a început, vă recomandăm un remediu natural pentru tratarea durerilor și pentru întărirea organismului. BioBelt și BioBelt Knee sunt două centuri biomagnetice foarte utile pentru tratarea durerilor reumatice, de spate, de genunchi, dureri musculare și articulare de diverse tipuri. Centurile din lână și magneți sunt niște remedii naturale foarte cunoscute din timpurile străvechi. Popularitatea lor a crescut din nou pentru că eficiența lor într-o multitudine de boli este dovedită. BioBelt se folosește pentru tratarea problemelor de stomac, pentru afecțiunile prostatei, pentru durerile de dinți, pentru nevralgii, dureri reumatismale și articulare. Se aplică centura pe locul afectat iar acțiunea benefică nu se lasă mult așteptată. Remediile străvechi precum lâna au efect de stimulare a circulației sangvine și de stopare a durerii și inflamațiilor de diverse cauze și tipuri.