Loading
Prima pagină
Favorite 0
Contul meu
Revista MaxMed
0
Coşul tău este gol și trist.
LOGIN
Contul meu
Transport gratuit
De la 199 lei
Telefon: 0371-785.785
L - J 8:00-16:00, V 8:00-13:00
WhatsApp: 0371-785.785
L - J 8:00-16:00, V 8:00-13:00
Prima pagină Revista MaxMed Se poate scăpa de herpes? Cu siguranță!

Se poate scăpa de herpes? Cu siguranță!


Publicat în: 2015-09-09
Herpesul apare sub forma unor bășici mici, dureroase, roșii, pline cu lichid în vecinătatea ochilor, gurii, buzelor sau organelor genitale. Virusul herpex simplex intră în corpul uman prin contact direct (sărut, atingere, sex) sau indirect (folosirea obiectelor personale) cu o persoană deja infectată. Infecția apare atât la bărbați cât și la femei dar poate fi prevenită și tratată prin mijloace simple, naturale, cu efect major.

Uleiul de măsline

Uleiul de măsline este foarte cunoscut pentru proprietățile lui de a hidrata și înmuia pielea. Este bogat în antioxidanți și este unul dintre cele mai simple și mai bune remedii pentru erupțiile herpetice. Se ia o cană de ulei de măsline și se încălzește ușor într-o oală. Se adaugă ulei de lavandă sau alte uleiuri aromate și niște ceară curată de albine. Se lasă amestecul să se răcească și se aplică pe zonele afectate.

Echinaceea

Echinaceea este o plantă medicinală cu reale proprietăți antivirale, foarte cunoscută pentru efectele de întărire a sistemului imunitar. Toate părțile plantei, flori, frunze și rădăcini, pot fi folosite pentru tratarea herpesului. Echinaceea poate fi consumată sub formă de ceai, sucuri sau capsule.

Bicarbonatul de sodiu

Bicarbonatul de sodiu calmează durerea și mâncărimile este o modalitate rapidă de a scăpa de bășicile rezultate din infecția herpetică. Se ia o bucățică de vată, se înmoaie într-o soluție de bicarbonat și se aplică pe bășicile dureroase. Zona afectată de erupții se va usca imediat. Nu reintroduceți vata în soluția de bicarbonat pentru a evita contaminarea.

Gel de aloe vera

Se ia o frunză proaspătă de aloe vera și se taie în două. Una din părțile tăiate, cea din care se observă apariția gelului, se aplică direct pe zonele afectate. Aloe vera are proprietăți miraculoase de vindecare și poate reduce rapid simptomele specifice erupțiilor herpetice adică durere și mâncărimi.

Ceaiul negru

Ceaiul negru este bogat în taninuri și este cunoscut pentru proprietățile lui antivirale. Prepară o cană de ceai negru din cel ambalat în punguțe. Lasă-l să se răcească apoi aplică punga de ceai pe suprafețele cu supurații și bășici. Lasă să acționeze 5 minute și repetă procedeul de 2-3 ori pe zi.

Lizina

Lizina este un aminoacid care se găsește în lapte, brânză, carne de pui și drojdie de bere. Este un remediu natural cunoscut pentru stoparea apariției erupțiilor herpetice.

Recomandarea noastră

HerpEx este un supliment alimentar cu efecte dovedite. HerpEx ajută în tratarea și prevenirea apariției erupțiilor herpetice dureroase. Conține lizină, vitamine, aloe vera, echinaceea și alte plante foarte bune în combaterea herpesului. HerpEx are capacitatea de a reduce la minimum erupțiile herpetice și de a reduce durerea, usturimea și extinderea leziunilor. Folosind în mod regulat acest produs puteți stopa în totalitate apariția erupțiilor după doar câteva luni de tratament. HerpEx conține principii active puternice, în formă concentrată, principii capabile de a vă scăpa de bătăile de cap produse de aceste bășici minuscule dar extrem de dureroase, specifice herpesului. Nu ezitați să vă încredeți în puterea de vindecare a plantelor și să apelați la ele în cele mai disperate situații! HerpEx nu are contraindicații sau efecte adverse și poate fi folosit de toți cei care suferă de infecția cu virusul herpetic!