Loading
Prima pagină
Favorite 0
Contul meu
Revista MaxMed
0
Coşul tău este gol și trist.
LOGIN
Contul meu
Transport gratuit
De la 199 lei
Telefon: 0371-785.785
L - J 8:00-16:00, V 8:00-13:00
WhatsApp: 0371-785.785
L - J 8:00-16:00, V 8:00-13:00
Prima pagină Revista MaxMed Cum faci o femeie să rateze orgasmul

Cum faci o femeie să rateze orgasmul


Publicat în: 2015-09-22
Ea vibrează de plăcere și de extaz în apropierea orgasmului. Tocmai atunci faci ceva care îi taie tot avântul, îi distrage atenția și strică tot restul serii. Unele mișcări par foarte inocente și lipsite de urmări dar pentru ea sunt catastrofale pentru că o fac să rateze cu totul orgasmul pentru care se pregătea. Evită cu orice preț aceste mișcări.

Începi într-o notă prea intensă

Îi poți elimina din start șansa de a avea orgasm făcând această mică greșeală de începători. Probabil crezi că intensitatea mișcărilor provoacă mai rapid orgasmul dar nu este adevărat. Numai investind timp într-un preludiu bun la început te poți aștepta ca ea să aibă un orgasm fantastic la urmă. Nu sări etape și nu folosi prea multă presiune la nivelul clitorisului înainte ca ea să fie fierbinte și relaxată. Făcând această greșeală riști să-i întârzii cu mult orgasmul timp în care ea își va pierde răbdarea și totul se va sfârșit cu frustrare în loc de plăcere.

Schimbi vitezele când nu trebuie

Atunci când femeile sunt aproape de orgasm au nevoie ca presiunea și ritmul să rămână constante pentru o perioadă spun specialiștii în domeniu. Dacă tu te decizi dintr-o dată să crești intensitatea sau viteza s-ar putea să-i distrugi cu totul echilibrul pe care ea l-a construit cu grijă pentru a ajunge la orgasm. Așa că atunci când ea începe să-ți repete "Acolo! Acolo! Nu te opri! E bine așa!" ascultă-i sfatul și lasă creativitatea pe altă dată. Dacă faci altfel și o faci să rateze orgasmul va fi vai și amar de pielea ta.

O întrebi constant dacă e pe-aproape

Atunci când o femeie e pe-aproape vei ști cu siguranță așa că nu mai întreba. Femeile se simt mereu cu musca pe căciulă pentru că li se pare că durează prea mult până ajung la orgasm. Deși tu vrei să o încurajezi și să-i arăți că îți pasă ea se simte sub presiune și încearcă să grăbească lucrurile. Dacă ea începe să grăbească procesul și începe să simtă anxietatea cu siguranță nu va mai ajunge la orgasm. Încercând prea mult să ajungeți la orgasm puteți fi siguri că nu veți ajunge acolo, arată ultimele studii.

Ții televizorul aprins

Orgasmul are nevoie de un anumit grad de concentrare așa că nu-i strica plăcerea cu tot felul de lucruri care să-i distragă atenția. Asta înseamnă să închizi televizorul și să vă aflați într-un loc privat și destul de liniștit. O poți lăsa pe ea să se concentreze asupra propriului orgasm fără să fie nevoită să aibă grijă și de tine. Lucrurile făcute simultan nu au întotdeauna rezultatele așteptate. Nu pune presiune pe a avea orgasm simultan. Dacă veți avea orgasm pe rând nu e nici o problemă atâta timp cât simțiți plăcerea intensă cu care vine la pachet.

Nu reușești să menții o erecție puternică

Erecțiile sunt de multe ori capricioase și te pot lăsa chiar atunci când ai mai mare nevoie de ele. Dacă erecția ta e destul de instabilă poți face rapid o femeie să rateze orgasmul și nu e deloc plăcut.

Recomandarea noastră

Dacă vrei să simți că te poți baza pe tine însuți în timpul unei partide poți folosi capsulele naturale PoteMax. Învață bine ce să faci și ce să nu faci unei femei în timpul unei partide și adaugă potență, control și erecții puternice pentru ca totul să meargă perfect. PoteMax are o formulă nouă și eficientă prin care garantează potență bărbaților aflați în dificultate. Nu te mai simți neajutorat și lipsit de virilitate în timpul sexului pentru că nu e cazul! PoteMax te ajută să fii bărbat adevărat!