Loading
Prima pagină
Favorite 0
Contul meu
Revista MaxMed
0
Coşul tău este gol și trist.
LOGIN
Contul meu
Transport gratuit
De la 199 lei
Telefon: 0371-785.785
L - J 8:00-16:00, V 8:00-13:00
WhatsApp: 0371-785.785
L - J 8:00-16:00, V 8:00-13:00
Prima pagină Revista MaxMed Ce trebuie să conțină mica ta farmacie naturistă

Ce trebuie să conțină mica ta farmacie naturistă


Publicat în: 2015-09-25
Reîntoarcerea la un stil de viață cât mai natural și cât mai în armonie cu propriul organism a fost probabil cea mai bună idee pe care au avut-o oamenii secolului 21. Nimic nu se compară cu o cămară plină cu plante aromate pentru ceai, miere proaspătă de albine, propolis, argilă, uleiuri naturale, fructe și legume proaspete sau conservate cu drag pentru oameni sănătoși și plini de vigoare. Sentimentul de siguranță și de plăcere pe care îl ai când intri în propria farmacie naturistă este incomparabil!

Plante aducătoare de fericire

Pentru că depresia, anxietatea, stările de nervozitate și stresul au atins un nou apogeu, avem neapărată nevoie de plante care să ne redea starea de bine și să ne ajute în calmarea agitațiilor provocate de viața de zi cu zi. Levănțica este una dintre cele mai apreciate remedii contra depresiei și anxietății alături de sunătoare și valeriană. Aceste plante stimulează circulația sângelui la creier, cresc pofta de mâncare și calitatea somnului, energia și calmul interior. Uleiul de levănțică este foarte aprecia în medicina naturistă. Rozmarinul este o altă plantă extrem de eficientă în reducerea anxietății, în ușurarea capacității de concentrare, în reglarea memoriei și energiei întregului organism afectat de depresie, menopauză sau alte afecțiuni care reduc vitalitatea.

Alimente pentru viață lungă

Unele alimente sunt adevărate surse de vitalitate, energie pură și vindecare pentru organismul uman. Produsele stupului (mierea, polenul, lăptișorul de matcă, propolisul), aloe vera, uleiul de măsline sunt astfel de alimente medicament cu beneficii pe termen lung pentru bunăstarea omului. Propolisul, acest antibiotic natural de o înaltă calitate și eficiență, trebuie să fie nelipsit din farmacia ta naturistă mai ales în sezonul rece. Orice răceală, fie ea de origine virală sau bacteriană, răspunde bine la tratamentul cu propolis sau tinctură de propolis. Sistemul imunitar se întărește foarte bine cu ajutorul polenului, sursă veritabilă de minerale, vitamine, proteină de calitate și nutrienți vitali.

Ingrediente pentru frumusețe

Frumusețea pielii ține atât de sănătatea interioară cât și de grija cu care ne tratăm exteriorul. Tratamentele cele mai eficiente pentru păr sănătos, piele fină, unghii frumoase se găsesc tot în farmacia naturii. Uleiul esențial de eucalipt este un antiseptic natural folosit intensiv in cosmetică pentru a calma iritațiile pielii sau mucoaselor. Îl poți folosi și tu pentru că nu are contraindicații. Fulgii de ovăz sunt excelenți ca exfoliant natural iar apa rezultată din macerarea acestor fulgi este plină de substanțe active nutritive și hidratante pentru piele. Uleiurile esențiale de oregano, de busuioc, de lemongrass sau de lavandă pot fi folosite ca hidratante, nutritive, emoliente și antiseptice naturale pentru ten.

Recomandarea noastră

Farmacia ta naturistă trebuie să mai conțină și alte produse vindecătoare și eliberatoare de dureri. Hainele de lână au fost și sunt încă recunoscute drept produse de o înaltă calitate dar proprietățile lânii trec dincolo de căldură și confort. Lâna stimulează circulația sângelui, reduce inflamațiile din zonele afectate de dureri și vindecă afecțiuni peste tot în corpul uman numai prin aplicarea exterioară. Purtarea centurilor de lână are efecte benefice extraordinare mai ales în sezonul rece. BioBelt și BioBelt Knee sunt două tipuri de centuri din lână combinate cu puterea de vindecare a magneților. Beneficiile purtării acestor centuri sunt nenumărate: stoparea durerilor din reumatism, a durerilor de spate și de coloană, calmarea bolilor de nervi și a nevralgiilor, reglarea funcției renale, reglarea funcțiilor stomacului, tratarea problemelor de prostată și a problemelor ginecologice, reglarea funcțiilor plămânilor, stoparea durerilor dentare și multe altele. BioBelt și BioBelt Knee nu trebuie nicicum să lipsească din arsenalul tău naturist care te protejează de boli, de dureri și de inflamații. Viața ta este mai bună pentru că produsele naturiste sunt de partea ta!