Loading
Prima pagină
Favorite 0
Contul meu
Revista MaxMed
0
Coşul tău este gol și trist.
LOGIN
Contul meu
Transport gratuit
De la 199 lei
Telefon: 0371-785.785
L - J 8:00-16:00, V 8:00-13:00
WhatsApp: 0371-785.785
L - J 8:00-16:00, V 8:00-13:00
Prima pagină Revista MaxMed Greşeli în alegerea formei sprâncenelor

Greşeli în alegerea formei sprâncenelor


Publicat în: 2015-10-04
Sprâncenele transmit mesaje la nivel subliminal, de aceea, sunt de o importanţă capitală în interacţiunea cu ceilalţi, cu ajutorul lor noi exprimându-ne emoţiile. Formă adecvată a sprâncenelor vă ajută să estompaţi şi să corectaţi unele defecte sau trăsături ale fetei care nu doriţi să iasă în evidenţă.

Epilarea sprâncenelor cu ceară

Profesioniştii nu epilează cu ceară sprâncenele. Nu se face acest lucru deoarece slăbeşte muşchiul ocular, se schimbă sensul de creştere a firului de păr, apar riscurile de iritaţii, infecţii şi boli de piele.

Tunderea excesivă a sprâncenelor la bază

Atunci când tundeţi capul sprâncenei aveţi toate şansele să aveţi sprâncene curbate, care vă vor aduce deserviciul unei persoane cu aspect nefiresc.

Începutul greşit

Nu trebuie să apropiaţi sprâncenele dacă aveţi nasul lung iar în cazul persoanelor cu nasul lat nu se vor depărta foarte mult.

Grosimea şi culoarea

Atunci când alegeţi grosimea sprâncenei trebuie să ţineţi cont de: forma şi mărimea ochilor, lăţimea nasului, grosimea buzelor, osatură şi desimea podoabei capilare.

O pensetă veche

Dacă firele de păr aluneca prin penseta sau nu reuşiţi să apropiaţi cele două părţi ale instrumentului îndeajuns de mult, este cazul să investiţi într-o pensetă nouă. Şi nu o aruncaţi apoi în geantă. Curăţaţi-o cu puţin alcool medicinal pentru a împiedica acumularea bacteriilor.

Prea multă arcuire

Sprâncenele prea arcuite oferă chipului dumeavoastră un aspect mereu surprins. Găsiţi care este gradul dumneavoastră natural de arcuire privind cel mai înalt punct al sprâncenei tale. Pensaţi imediat sub pentru a crea o ridicare. Apoi puteţi începe să pensaţi în jurul acestei forme.

Folosirea în exces a creionului de sprâncene

Cu doar câteva linii fine vă puteţi face sprâncenele să pară mai bine definite. Alegeţi un creion cu o nuanţă mai deschisă decât cea a sprâncenelor dumneavoastră. "Sprâncenele prea închise arată false". Scopul este să adăugaţi umbre, nu să vă închideţi la culoare sprâncenele.
Sursă: sensilab.ro