Loading
Prima pagină
Favorite 0
Contul meu
Revista MaxMed
0
Coşul tău este gol și trist.
LOGIN
Contul meu
Transport gratuit
De la 199 lei
Telefon: 0371-785.785
L - J 8:00-16:00, V 8:00-13:00
WhatsApp: 0371-785.785
L - J 8:00-16:00, V 8:00-13:00
Prima pagină Revista MaxMed 4 rețete naturale pentru o piele senzațională

4 rețete naturale pentru o piele senzațională


Publicat în: 2015-10-08
Uneori, tot ce ne dorim este să dăm ceasul înapoi și să arătăm din nou tineri și frumoși. Aspectul pielii contează mult în relația cu noi înșine și cu ceilalți fie că vrem să acceptăm sau nu. Pielea uscată, ridurile, buzele crăpate, cearcănele, petele și acneea ne dau de cele mai multe ori bătăi de cap și ne strică zilele. Iată câteva rețete naturale pentru o piele mai frumoasă, mai bine hidratată și mai tânără!

Cremă hidratantă din avocado și miere

Lupta împotriva îmbătrânirii pielii începe cu hidratarea eficientă. Atunci când tenul este bine hidratat, ridurile se umplu natural iar întreaga suprafață a pielii se întinde și arată mai tânără. Această rețetă face ca pielea ta să întinerească, să arate proaspătă și netedă. Folosește 3 linguri de smântână proaspătă, un sfert de avocado bine copt și o lingură de miere. Transformă toate aceste ingrediente într-o cremă fină pe care o vei aplica pe față pentru cel puțin o oră. Clătește cu apă caldă și bucură-te de priveliște!

Tratament rapid contra acneei

Atunci când ai un puseu de acnee pe care trebuie să-l faci să dispară cât mai repede folosește următorul truc. Puțină drojdie de bere, câțiva stropi de zeamă de lămâie și puțină apă se transformă într-o pastă care se aplică direct pe coșul sau coșurile nou apărute. Se lasă 10 minute apoi se clătește cu apă. Drojdia are proprietăți antibacteriene iar zeama de lămâie usucă repede zonele inflamate.

Tonifiant pentru piele pe bază de busuioc

Această rețetă este extraordinară pentru cei cu pielea predispusă la acnee. Busuiocul are proprietăți antiseptice, elimină bacteriile cauzatoare de acnee și îmbunătățește circulația pielii. Se folosesc 3 linguri de busuioc uscat și o cană de apă care fierbe. Frunzele uscate de busuioc se sfărâmă și se adaugă în apă. După ce amestecul se răcește și se strecoară, produsul se pune într-un recipient de tip spray și se aplică pe față în pufuri mici. Tonifiantul se folosește zilnic.

Exfoliant pentru față cu migdale și zahăr

Exfolierea regulată a feței te scapă de pielea moartă care întunecă pielea și îi dă un aspect cenușiu și închis. Ca să ai o piele luminoasă și curată aplică următoarea rețetă. Se iau 3 linguri de smântână, o cană de zahăr alb, jumătate de cană de zahăr brun, jumătate de cană de migdale sfărâmate și 2 linguri de ulei de măsline. Se amestecă bine și se aplică pe fața uscată, cu mișcări circulare. Se spală apoi fața cu apă caldă urmată de apă rece și se usucă cu un prosop moale. Amestecul se păstrează la frigider pentru următoarele utilizări.

Recomandarea noastră

Pielea fină a feței, gâtului, decolteului dar și restul pielii tale are nevoie de produse naturale, hidratante și hrănitoare pentru a se menține mereu tânără și luminoasă. Astfel de produse trebuie să conțină ingrediente de cea mai bună calitate. Uleiul de măsline, gelul de aloe vera, extractele de gălbenele, lavandă și alte plante sunt folosite în produsele cosmetice de calitate. Curățarea pielii este pentru multe femei o prioritate dar produsele sunt uneori prea puternice și prea agresive pentru o piele atât de fină. Săpunurile cu măsline din gama OlivAloe sunt perfecte pentru curățarea blândă și plăcută a pielii feței și corpului femeilor, copiilor și bărbaților. Cele patru tipuri de săpun cu ulei de măsline, Săpun cu măsline și aloe vera, Săpun cu măsline aloe vera și lavandă, Săpun cu măsline, aloe vera și gălbenele și Săpun cu măsline simplu, au proprietăți antiseptice, sunt hipoalergenice și se pot folosi pentru orice tip de piele. Culoarea verzuie se datorează concentrației mari de uleiuri de măsline iar mirosul este fin și plăcut, pentru orice gust.