Loading
Prima pagină
Favorite 0
Contul meu
Revista MaxMed
0
Coşul tău este gol și trist.
LOGIN
Contul meu
Transport gratuit
De la 199 lei
Telefon: 0371-785.785
L - J 8:00-16:00, V 8:00-13:00
WhatsApp: 0371-785.785
L - J 8:00-16:00, V 8:00-13:00
Prima pagină Revista MaxMed 9 minciuni pe care ți le spune stilistul

9 minciuni pe care ți le spune stilistul


Publicat în: 2015-11-08
Toate am fost în această situație. Ești la coafor și discuți posibilitatea unei noi frizuri, bineînteles stilistul spune nu, în niciun caz nu ar arăta bine. Ești în supermarket, promoție inegalabilă pentru cel mai nou șampon pe care vrei să îl încerci, ei bine, din punctul de vedere al stilistului, este total interzis.

Așadar, tindem să plecăm de la salon cu anumite convingeri despre părul nostru care nu sunt neapărat adevărate.
Nu vreau să fiu dramatică, dar cel mai probabil ai fost mințită tot acest timp. Miturile despre păr sunt multe, dar stiliștii știu cum să arunce cu comenzi și reguli care au doar un strop de adevăr. Citește mai departe pentru a afla cele 10 minciuni comune din salonul de coafor.

Produsele din magazin sunt răul cel mai rău

Dacă te-ai simțit vreodată jenată pentru că încă folosești șamponul cu care erai obișnuită din liceu, te înțeleg. Nu toată lumea are dorința sau posibilitatea de a achiziționa un produs scump.
Într-adevăr, multe produse de duzină, din supermarket, nu dau aceleași rezultate ca unele distribuite exclusiv în saloane. Dar asta nu înseamnă neapărat că produsul de la salon este mai bun pentru părul tău. Important este să știi ingredientele pe care le conține, nu numele: „Chiar și produsele scumpe o să-și listeze ingredientul cheie pe al treilea rând, după multe substanțe indescifrabile”.
Trebuie să fii atentă să îți alegi un șampon care este blând cu părul tău și care nu îți va împânzi părul de uleiuri esențiale. Aplică balsamul după ce ai scurs excesul de apă, altfel toate ingredientele hidratante se vor scurge.

Trebuie să-ți tai vârfurile la două luni

Cine are timp de așa ceva? Dacă nu-l vopsești des și nu folosești mult placa și foehnul, poți să mergi la coafor abia după șase luni - părul tău va arăta bine oricum. Cu o excepție - dacă ai vârfuri despicate și vrei să-ți crească părul mai lung, atunci trebuie să ajungi în cele din urmă la salon.

Tunsoarea în trepte dă mai multă grosime părului

Bine, aici părerile sunt un pic împărțite. Atunci când această tunsoare este aplicată corect atunci treptele pot adăuga mai mult volum. Pe de altă parte dacă firul tău de păr nu este foarte subțire, nu trebuie să îl tunzi în trepte pentru a adăuga volum. Atunci când ai părul subțire contează mai mult metoda prin care este tuns părul. Părul fin ar trebui tuns întotdeauna uscat, deoarece când părul este umed, firele se strâng în grupuri, iar stilistul poate reduce prea mult, lăsându-te cu găuri în tunsoare.

Părul subțire trebuie tuns întotdeauna scurt

Dacă ai firul de păr subțire este imposibil ca un stilist să nu îți fi spus la un moment dat că părul tău nu poate ”susține” o lungime mai mare. Nici vorbă de așa ceva! Dacă părul tău este sănătos lasă-l să crească. Dacă vrei să-ți lași părul să crească atunci trebuie să ai grijă de vârfuri, să pui balsam în mod frecvent, să îl tunzi des și să eviți supr încălzirea firului de păr.

Nu este bine să te speli pe cap în fiecare zi

Nu șamponul și balsamul sunt vinovate de șuvițele tale lipsite de viață, ci uscarea lor cu foehnul. Așadar, dacă îți lași părul să se usuce natural, ar trebui să nu ai mari probleme.

Nu îți tunde niciodată vârfurile singură!

Ok, acest sfat este de înțeles. Ai petrecut mai mult de o oră la salon, unde stilistul s-a chinuit să facă ceva pentru ca părul tău să arate bine. Cu toate acestea, dacă ai o tunsoare simplă, poți cu ușurință să tai singură un pic din vârfuri, atât timp cât ai la îndemână un set de foarfece specifice și ascuțite.

Tunsul des ajută creșterea părului

Din păcate, nu, tunsul vârfurilor des doar îți menține părul sănătos, nu îl face mai lung. Tunsul vârfurilor nu face decât să prevină despicarea firului de păr în lungime.

Șamponul uscat este un ”must have”

Hairstiliștii îl iubesc, mai ales la prezentările de modă. Dar nu ai nevoie de un produs scump pentru a obține efectul mat - poți să folosești și bicarbonat de sodiu.

Trebuie să ai mai multe produse de styling

Nimeni nu are nevoie de balsam, spray pentru textură, de spray pentru îndreptat părul, de gel pentru luciu, de fixativ și spumă toate la un loc. Dacă tunsoarea este executată corect, ai nevoie de maxim un produs pentru a îți aranja părul.

Ai probleme cu căderea părului?

Atunci trebuie să încerci cel mai bun produs, Nutrishine. - reduce pierderea părului la 100% din utilizatori
- stimulează creșterea părului la 90% din utilizatori
- efect vizibil după o lună de zile
- potrivit atât pentru femei cât și pentru bărbați
Sursă: sensilab.ro