Loading
Prima pagină
Favorite 0
Contul meu
Revista MaxMed
0
Coşul tău este gol și trist.
LOGIN
Contul meu
Transport gratuit
De la 199 lei
Telefon: 0371-785.785
L - J 8:00-16:00, V 8:00-13:00
WhatsApp: 0371-785.785
L - J 8:00-16:00, V 8:00-13:00
Prima pagină Revista MaxMed Cum să te relaxezi înainte de sex

Cum să te relaxezi înainte de sex


Publicat în: 2015-11-11
Mulți bărbați asociază sexul cu un anume grad de stres. Pentru că nu se pot relaxa suficient, riscă să se confrunte cu erecții ineficiente sau chiar cu lipsa totală a erecției ceea ce face lucrurile și mai complicate. Cele mai multe probleme legate de potență, ejaculare prematură sau erecții moi se datorează fricii, stresului, grabei sau oboselii. Deci, ce poți face ca să fii mai relaxat înainte de sex?

Imaginează-ți cum vor decurge lucrurile

Stimularea imaginației are multe efecte benefice iar printre ele se numără și faptul că te ajută să te relaxezi. Dacă ai în plan o partidă fierbinte într-o anume seară, lasă-ți imaginația să colinde toată ziua. Pe lângă faptul că îți poți face un plan mental și o idee despre cum se vor desfășura evenimentele, te vei excita din ce în ce mai tare până vei ajunge la momentul dorit. Anticiparea sexului creează dorință așa că poți să-ți incluzi și iubita în planul de relaxare trimițându-i diverse mesaje fierbinți.

Masturbează-te

Masturbarea e un mod foarte cunoscut de a scăpa de tensiune, de stres și de frica ejaculării premature înainte de o partidă importantă. Probabil că ai observat deja că te simți mai încrezător și mai relaxat după prima ejaculare. În plus, erecțiile sunt mai stabile și țin mai mult așa că poți să stai liniștit și să-i oferi iubitei tot ce își dorește, mângâieri, sex oral, poziții diverse, pe scurt, sex bun așa cum ți-l dorești.

Învață să respiri eficient

Cantitatea prea mică de oxigen care ajunge la creier poate provoca anxietate. Exercițiile de respirație te pot ajuta foarte mult să te relaxezi și chiar să ai niște performanțe mult mai bune în pat. Respirația eficientă se învață cel mai bine în timpul exercițiilor fizice. Un instructor bun te poate ajuta să înțelegi necesitatea unei respirații profunde atât pentru rezistența fizică cât și pentru sănătatea mentală. Oxigenul este vital nu doar pentru creier cât și pentru mușchi, vase de sânge și prin urmare pentru erecție.

Odihnește-te suficient

Combinația de sex, oboseală și alcool este de cele mai multe ori dușmanul principal al erecției și cauza primară a puseelor de anxietate înainte de sex. Oboseala ne face de multe ori iritați dar din dorința de a ne relaxa apelăm la ceva mai mult vin decât ar trebui. Alcoolul predispune la erecții ineficiente și provoacă somnolență așa că mai bine lași partida pe altă dată decât să nu poți fi în stare să performezi cum trebuie.

Recomandarea noastră

Așa cum am mai menționat, frica de a nu avea cele mai bune erecții face mulți bărbați să-și chestioneze virilitatea și bărbăția iar aici intervine un cerc vicios din care pare imposibil de scăpat. Pentru ca tu să nu treci prin astfel de situații extrem de neplăcute, îți recomandăm un produs natural numit PoteMax. Capsulele se iau sub formă de cură pe o perioadă de cel puțin 3 luni iar rezultatele sunt erecții ferme, potență maximă și lipsa stresului legat de o potență scăzută. Capsulele conțin numai extracte naturale din plante, nu au efecte adverse și reacții neplăcute și pot fi folosite de bărbații de toate vârstele!