Loading
Prima pagină
Favorite 0
Contul meu
Revista MaxMed
0
Coşul tău este gol și trist.
LOGIN
Contul meu
Transport gratuit
De la 199 lei
Telefon: 0371-785.785
L - J 8:00-16:00, V 8:00-13:00
WhatsApp: 0371-785.785
L - J 8:00-16:00, V 8:00-13:00
Prima pagină Revista MaxMed Cum să scapi de constipație cu ce ai prin casă

Cum să scapi de constipație cu ce ai prin casă


Publicat în: 2015-11-20
Constipația e un subiect tabu de care ne ferim să discutăm cu colegii de serviciu, cu prietenii sau chiar cu familia. Dacă te doare gâtul de nu mai poți știe toată lumea dar faptul că n-ai mai fost la toaletă de 5 zile e strict secret. N-ar trebui să ne fie rușine de această afecțiune pentru că e o problemă comună și foarte serioasă. În loc să dai fuga după un laxativ, încearcă niște remedii simple și împărtășește-le cu prietenii. Fiecare dintre noi are nevoie de ajutor!

Uleiul nu face doar mașinile să meargă

Uleiul pur de măsline nu e doar o grăsime gustoasă și sănătoasă ci și un remediu eficient contra constipației. Luat în mod regulat, uleiul de măsline stimulează sistemul digestiv și promovează mișcările peristaltice ale colonului prevenind și remediind episoadele de constipație. Se ia o linguriță de ulei de măsline pe stomacul gol în fiecare dimineață. Uleiul se poate amesteca pentru aromă cu zeamă de lămâie.

Zeama de lămâie nu e doar pentru aromă

Acidul citric din lămâie este un alt stimulent puternic al sistemului digestiv care poate elimina toxinele și reziduurile depuse pe colon de-a lungul timpului. Zeama de lămâie cu apă nu are doar o aromă fantastică ci este hidratantă și ajută intestinul să miște lucrurile mai repede spre ieșire. Zeama unei lămâi medii se stoarce și se amestecă într-un pahar mare cu apă călduță. Se bea cu înghițituri, mici pe stomacul gol. Remediul se repetă în fiecare dimineață și uneori chiar și seara, după necesitate.

Bicarbonatul de sodiu nu elimină doar gazele

Bicarbonatul de sodiu e mama tuturor remediilor simple pe care le ai mereu la îndemână pentru că funcționează în 90% din cazurile de durere de stomac, balonare, constipație sau alte probleme ale sistemului digestiv. Bicarbonatul reduce aciditatea, elimină gazele, reduce presiunea și durerea și ajută digestia blocată la nivelul intestinului gros. O linguriță de bicarbonat se amestecă cu un sfert de pahar de apă călduță și se bea repede. Rezultatele se văd imediat!

Uleiul de in, bun pentru intestin

Uleiul de in e un alt remediu simplu pentru eliminarea constipației. Acest ulei unge pereții intestinali și materiile fecale producând o zonă de alunecare perfectă pentru eliminarea ușoară reziduurilor. O linguriță de ulei de in se amestecă într-un pahar de suc de portocale cu pulpă. Efectul este dublat de fibrele prezente în pulpa de portocală. Amestecul se bea cu înghițituri mici iar efectele se pot vedea după 5-6 ore.

Recomandarea noastră

Constipația este o problemă spinoasă care duce la complicații serioase precum hemoroizii, sângerările anale, toxicitatea mărită a organismului și inflamațiile bacteriene. Pentru că de multe ori nu ne tratăm la timp, avem de a face cu o dublă problemă: constipația dublată de apariția hemoroizilor. Ca să lucrăm pe două fronturi noi recomandăm remediile de mai sus pentru constipație și dispozitivul medical HemoMed pentru remedierea hemoroizilor. HemoMed este un dispozitiv mic și discret care se răcește în congelator și se aplică pe zonele inflamate din zona anală. Principiul pe baza căruia funcționează HemoMed este unul arhicunoscut și foarte simplu și se numește crioterapie. Răceala reduce fluxul de sânge din zonele inflamate și grăbește retragerea hemoroizilor, reducerea usturimilor, a mâncărimilor și a disconfortului. HemoMed se utilizează regulat până la dispariția completă a inflamației dar timpul variază de la persoană la persoană. Remediul este cât se poate de simplu și de eficient, testat de persoane suferinde din întreaga lume!