Loading
Prima pagină
Favorite 0
Contul meu
Revista MaxMed
0
Coşul tău este gol și trist.
LOGIN
Contul meu
Transport gratuit
De la 199 lei
Telefon: 0371-785.785
L - J 8:00-16:00, V 8:00-13:00
WhatsApp: 0371-785.785
L - J 8:00-16:00, V 8:00-13:00
Prima pagină Revista MaxMed 3 alimente perfecte pentru curățarea colonului tău

3 alimente perfecte pentru curățarea colonului tău


Publicat în: 2015-12-04
Un intestin sănătos este baza unui corp sănătos. Din nefericire, cei mai mulți dintre noi nu se simt atât de vioi, de energici și de plini de vitalitate pe cât și-ar dori. Afecțiunile digestive, mai ușoare sau mai grave, intoleranțele la diverse alimente, alergiile și faptul că răcim la orice adiere de vânt spun multe despre sistemul nostru imunitar. Știați că aproximativ 65% dintre celulele sistemului imunitar se află la nivelul intestinului? Iată cum, digestia îngreunată, dieta săracă în nutrienți, stresul și toxinele din alimente își lasă amprenta puternic și direct asupra organismului nostru și a sistemului nostru imunitar.

Tărâțea de psyllium

Acest tip de fibră are niște proprietăți extraordinare pentru întregul organism de la inimă până la intestin și pancreas. Psyllium este o tărâțe care în contact cu apa se transformă într-o supă gelatinoasă extrem de benefică pentru curățarea toxinelor acumulate și pentru reglarea tranzitului intestinal. Adăugarea acestui tip de fibră la dieta zilnică promovează sănătatea intestinală per total, reglează nivelul de colesterol, promovează pierderea echilibrată în greutate și ajută pacienții cu diabet să-și mențină un nivel acceptabil al glicemiei. Tărâțea de psyllium împreună cu probioticele sunt două arme imbatabile care luptă pentru sănătatea întregului sistem digestiv.

Semințele de chia

Semințele de chia sunt perfecte pentru curățarea intestinului. Atunci când sunt hidratate în apă se umflă și se transformă ca și tărâțea de psyllium într-o gelatină deosebit de utilă celor care suferă de constipație și nu numai. Pe lângă faptul că sunt sănătoase, semințele de chia sunt un adaos delicios la orice desert, băutură de fructe sau salată. Conținutul de acizi grași omega 3 și substanțe antiinflamatorii face din chia alimentul medicament perfect pentru un intestin fericit. Semințele de chia se pot bea simple cu un pahar de apă sau se pot transforma într-o budincă dacă sunt hidratate într-un pahar de lapte cu cacao.

Ardeiul iute cayenne

Acest tip de ardei iute este foarte cunoscut și utilizat în întreaga lume pentru că ajută digestia, stimulează producția de enzime și sucuri gastrice, ajută metabolismul alimentelor și eliminarea toxinelor, ajută la eliminarea gazelor intestinale și stimulează mișcările peristaltice ale intestinului gros. Cayenne stimulează sistemul circulator, limfatic, digestiv, crește temperatura corpului și transpirația fiind un bun ajutor în procesul de eliminare a toxinelor. Dizolvă mucusul acumulat în stomac și intestin și contribuie la eliminarea mai ușoară a materiilor fecale.

Recomandarea noastră

Curățarea colonului o dată sau de două ori pe an poate preveni multe neplăceri precum constipația cronică, hemoroizii, fisurile anale, intestinul iritabil sau alte afecțiuni la fel de neplăcute. Dacă ați depășit deja faza de prevenire și trebuie neapărat să găsiți o soluție pentru hemoroizi, noi vă recomandăm un dispozitiv medical simplu și eficient numit HemoMed. Dispozitivul medical HemoMed acționează local pentru reducerea simptomelor neplăcute produse de hemoroizi. Usturimea, durerea, venele dilatate, mâncărimile și sângerările se pot reduce semnificativ doar prin aplicarea micului dispozitiv HemoMed. Cum funcționează? HemoMed este un dispozitiv din plastic medical. HemoMed conține în interior o substanță care se răcește puternic odată ce este este introdusă la congelator. Aplicarea dispozitivului puternic răcit la nivelul venelor hemoroidale are la bază ceea ce numim crioterapie sau terapia antiinflamatoare pe bază de substanțe reci. Aplicarea acestui tip de terapie este arhicunoscută încă din timpurile vechi. Reducerea simptomelor se face treptat și sigur și necesită puțină perseverență însă rezultatele sunt remarcabile. Folosiți HemoMed oricând aveți nevoie de rezultate sigure în reducerea simptomelor neplăcute ale hemoroizilor!