Loading
Prima pagină
Favorite 0
Contul meu
Revista MaxMed
0
Coşul tău este gol și trist.
LOGIN
Contul meu
Transport gratuit
De la 199 lei
Telefon: 0371-785.785
L - J 8:00-16:00, V 8:00-13:00
WhatsApp: 0371-785.785
L - J 8:00-16:00, V 8:00-13:00
Prima pagină Revista MaxMed Detoxifiere înainte de Crăciun

Detoxifiere înainte de Crăciun


Publicat în: 2015-12-06
Mai ai puţin timp la dispoziţie până la Crăciun şi Revelion şi suntem siguri că vrei să arăţi senzaţional la petrecere. Prin urmare trebuie să te apuci cât mai repede de un regim alimentar care să îţi ardă depozitele adipoase şi să îţi cureţe organismul.

Mai ştim că de Sărbători nu te vei putea abţine să nu mănânci preparatele tradiţionale, iar sarmalele, friptura de porc, cozonacii, şi tot ce e bun ca la mama acasă, asigură un aport dublu de calorii în raport cu necesarul zilnic.

Acţionează ACUM !

Prin urmare, toxinele care se acumulează în organism în această perioadă pot genera grave probleme de sănătate. Aşa că e momentul să acţionezi acum pentru ca organismul tău să fie pregătit să facă faţă exceselor de Sărbători. Detoxifierea organismului se bazează pe eliminarea toxinelor, curăţarea organismului şi asigurarea substanţelor nutritive.

CE E DE FĂCUT

Detoxifirea înseamnă să elimini tot ce e rău din corpul tău şi să mănânci sănătos. Consumă 5 legume şi 5 fructe în fiecare zi pentru necesarul optim de vitamine şi minerale.
Merele ajută la eliminarea toxinelor și curăță intestinele.
Afinele conțin aspirină naturală, reduc inflamațiile și blochează pătrunderea bacteriilor la nivelul tractului urinar.
Merișoarele curăță tractul urinar, având proprietăți antiseptice și antivirale.
Lămâile contribuie în mare măsură la curățarea ficatului.
Sfecla roșie conține compuși care ajută la purificarea sângelui și curăță ficatul.
Varza conține compuși anticancer și antioxidanți, curăță tractul digestiv și întărește ficatul.
Țelina este un mare purificator sanguin, fiind bogată în compuși anticancer.
Usturoiul omoară bacteriile nocive, paraziții intestinali și virusii.

BEA CEAI

Ceaiul verde este unul dintre cele mai cunoscute ceaiuri detoxifiante, așa că nu te sfii să îl introduci în regimul tău zilnic. Există și alte plante cu efect detoxifiant care pot fi consumate sub formă de ceai - brusturele, rădăcina de păpădie, ciulinul laptelui.

IA VITAMINA C

Vitamina C ajută la secretarea glutationei, un compus al ficatului care ajută la curățarea de toxine și regenerarea lui. Nu ezita să faci o cură cu vitamina C, mai ales că îți fortifică sistemul imunitar în sezonul rece și te protejează de diferite afecțiuni.

FĂ MIȘCARE!

E important să faci mişcare acum pentru a-ţi tonifia muşchii şi pentru a accelera arderile în organsimul tău. Dacă nu ai chef să te apuci de un program de fitness începe cu exerciţii uşoare, mergi la pationoar sau la schi. Chiar şi alergătura după cadourile de Crăciun se pune, cu condiţia să mai laşi maşina acasă.

BEA APĂ

Beți zilnic nu mai puțin de 2 litri de ceai sau de apă minerală plată. Renunțați de preferința la cafea, ceai negru și alcool. Apa ajută la eliminarea toxinelor aşa că trebuie să consumaţi cât mai multe lichide.
Sursă: sensilab.ro