Loading
Prima pagină
Favorite 0
Contul meu
Revista MaxMed
0
Coşul tău este gol și trist.
LOGIN
Contul meu
Transport gratuit
De la 199 lei
Telefon: 0371-785.785
L - J 8:00-16:00, V 8:00-13:00
WhatsApp: 0371-785.785
L - J 8:00-16:00, V 8:00-13:00
Prima pagină Revista MaxMed Trucuri cum să nu te îngrași de sărbători

Trucuri cum să nu te îngrași de sărbători


Publicat în: 2015-12-12
Din nou masa va fi plină de bunătăți, ai mânca de toate dar tot timpul un gând te urmărește și îți strică dispoziția de sărbători: dacă mă îngraș? Știm, slăbitul și dietele pot fi o povară mult prea mare câteodată! Dar ce ai zice de câteva reguli pe care dacă le respecți te vor ajuta să îți menții greutatea?

Hidratează-ți farfuria

Adaugă farfuriei tale cu mâncare legume și fructe care conțin multă apă. Acestea te vor ajutsa să fii hidratată tot timpul și în plus conțin fibre, minerale și vitamine. Nu uita să bei multă apă! Uneori creierul confundă senzația de sete cu cea de foame, deci hidratează-te și evită să mănânci mai mult decât este nevoie.

Evită sedentarismul

Stai liniștită! Nu îți sugerez să mergi la sală de sărbători, dar nu evita plimbările. Chiar dacă afară e frig, îmbracă-te bine și fă o plimbare, este recomanda cel puțin 30 de minute în fiecare zi.

Nu consuma mult alcool

Caloriile ”lichide” se depun cel mai ușor pe corpul tău și în plus consumul de alcool crește pofta de mâncare. Consumă alcool cu moderație!

Gătește acasă

Când gătești tu ai mai mult control asupra ingredientelor și modului de preparare al mâncării, astfel poți evita consumul mâncărurilor care nu sunt benefice pentru silueta ta.

Consumă proteine

Începe ziua cu un mic-dejun bogat în proteine: ouă, iaurt, șuncă. Acest mic dejun îți va da energie pentru prima parte a zilei. Pentru celelalte mese ale zilei poți alege ca și bază: creveți, somon, carne de pui, fasole verde sau ouă.

Nu te înfometa

Este mai mult probabil că, dacă te înfometezi înainte de o petrecere, când vei ajunge acolo vei consuma mai mult decât organismul tău are de fapt nevoie. Mâncatul la 3-4 ore îți păstrează metabolismul activ, astfel și digestia va fi mai eficientă.

Oferă-ți timp

Pe parcursul sărbătorilor citește o carte, practică un hobby, relaxează-te. Nu uita: Sărbătorile nu sunt doar pentru mâncare!
Sursă: sensilab.ro